Какво повече НЯМА да купя - 21

• 105 248
  • 828
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Явно неслучайно избягвам някои марки сирене. Липсва в таблицата сирене "Президент", засега вкъщи се одобрява.

Доста неприятен вкус, поне за мен.

# 511
  • Sofia
На мен ми хареса 😁, всичко с маракуя ми допада 😋

# 512
  • София
На Синсей имам 2 бр дантелени бикини. Пера ги на 40С, суша в сушилня, не са мръднали. Страшно меки и удобно, не запарват, а са много красиви.

# 513
На мен от сиренето Президент ми харесва Салакис. Купих един път от бялото сирене на супер цена дори и с намалението - е няма такъв тебешир. Много от българските сирена са в пъти по-добри на вкус. Обикновено взимам Елби, защото близо до нас има техен магазин. Също ми харесва и Пастир.

# 514
+1 глас за Пастир. И сиренето и кашкавала (крави) са ни любимите "супермаркетни". Козия им кашкавал беше уау последния път, а аз мразя продукти от козе мляко. Иначе от близко магазинче за млечни продукти купувам на мандра "Свети Илия" от Родопите - мн са им хубави продуктите за нашия вкус.

# 515
  • София
На нас Елби не ни хареса изобщо. Засега - Президент и Добротица. Дано не ги развалят, че пак трябва да сменяме марките.

# 516
За пореден път търся рекламиран и промоционален продукт в Лидл - в случая - ароматизатори, и за пореден път го няма! Още от първия ден на промоцията??
Обиколих 3 техни магазина.
Отговорът на служители - явно е свършило.Честно ли?! Веднага?
Ем, писна ми от фейк промо, само и само да те вкарат в магазина, пък току виж си купил нещо дето и не ти трябва, но щот така и така си там .. Angry

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 02:51 от vasilesa

# 517
  • София
И аз много харесвам бельото на H&M. От години си купувам и никога не съм имала проблеми. От Пепко взех някаква лимитирана серия бикини преди година и половина и са супер като качество. За разлика от лимитираната серия, тези от постоянния асортимент са отврат - случвало се е на първото слагане след пране, да се разшие целия ластик и не бих купила втори път.

# 518
  • оттам, откъдето започва България
Жалко е, че точно в тази тема трябва да споделя любим за мен продукт от много години, но даже не искам да коментирам вкуса, макар и в срок на годност.

# 519
  • Sofia
Отвратителни са 🤮
Не очаквах и аз да не одобря нещо сладко,но не стават 😤
Нямат право да подлъгват с опаковката от мин.век 🤨

# 520
Точени кори “Белла”.
Не бяха нарязани-хубу ай дефектни съм хванала,но такова късане не съм имала никога.
Много се ядосах,съсипах си сума материал за баница.
И не афектирана добавям бисквити Мираж,мисля,че са със сменена опаковка и към това вкусът също.
Просто сладка бисквита,каквото и сладко да е вътре,вкуса е един.

# 521
Ей тая гадост, произведена от Варна фиш под името Копърка салата. С голямо удоволствие бих стояла отстрани, докато гледам собственика на фирмата прозиводител как яде своята продукция. Явно с отрязването на главите е счел почистването на рибата за завършено. Пълният корем с черва, (не)дискретно подаващи се из цялата кутия, явно не е проблем за него! Проблем обаче е за клиентите. И повярвайте ми, въобще не съм от гнусливите, но това беше дори отвъд моя лимит.

Скрит текст:

# 522
Редовно купуваме маринована риба на тази фирма.. Гаф сме имали само веднъж, когато сафридът се оказа прясно маринован и не беше готов за консумация. След престой обаче си стана чуден
Този продукт не съм го срещала, отделно пише копърка, а отдолу шпроти .. поне ние ги знаем като различни риби

# 523
Че тя цацата се яде цяла с главата даже?

# 524
Яде се ако е изчистена, а не пълнена!

Общи условия

Активация на акаунт