Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 421

• 32 335
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив

Добро утро в четвъртък, успешен, прохладен и активен да е.
Енгин - в нелегалност към момента.

# 271

Добро утро в четвъртък!
Бягство ще започне своето пътешествие!
Само началото е това,и други страни ще искат да го гледат!
Деня беше с Даахан!

Прохладен и спокоен да е деня!

# 272

Направо скачам обедно с  Йомер.
Днес от сутринта съм в движение /пешком естествено/ и сега се прибирам.
Малко почивка и довечера отново на работа. Тази седмица ще е така - работна... 

# 273

Мнение в ТТ!
Нищо ново на хоризонта!
Продължаваме с очакването!

# 274
  • Пловдив

Новото е нова снимка.
Да разберем откъде е и откога е...

Според мен е при Адам Терзи.

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 14:15 от mariana51

# 275

Новото е нова снимка.
Да разберем откъде е и откога е...

Откъде е - ясно е.  Фризьорски или по точно бръснарски салон.
Откога е - така причосан или за снимките на рекламата, или за сватбата на Арас, или...  за някой друг повод.
С този мъж има още една снимка, явно човекът работи там и при всяко посещение на Енгин се снима с него.

# 276

Еха,разкош!
Три за късмет!

# 277
  • Пловдив

Първата снимка е от 27 май тази година, втората е пусната днес.

# 278

Добро утро в четвъртък!
Бягство ще започне своето пътешествие!
Само началото е това,и други страни ще искат да го гледат!

Не знам дали някой друг от вас изпитва същите съмнения и притеснения като мен, но една мисъл много ме вълнува, откакто показаха и последния епизод на "Бягство" в Турция и сега трябва да се появи и по света. Явно ще го има на френски, на испански..... Ама да не би мистър Робъртс да не го е харесал и да е издал нареждане да не се разпространява много, много по света, особено сред  говорещите английски....
Да не би Енгин да си плати скъпо и прескъпо за най-смелото от всичките си смели  послания в този сериал? А именно - за това кой седи зад сриването до основи на много страни в този край на света (а и не само там).....   Така де - за мистър Робъртс от сериала ми е думата, не за друго....

# 279

Репост на разказа от списанието!
Вече и аз започвам да си мисля,че ИИ му е служебен!

Репост и на Дисни!

# 280
Ами в американските екшън филми лошите са все от източна Европа.
Е, точно снощи гледах как издирваха един от подземния свят в София България.

# 281
  • Пловдив

Цялата снимка от Дисни+ и колеги...

Линкове и на останалите актьори сключили към момента договор с Дисни+:

https://twitter.com/DisneyPlusTR/status/1557774138051362824
https://twitter.com/DisneyPlusTR/status/1557411514046447616
https://twitter.com/DisneyPlusTR/status/1557411609194250241

# 282

Не знам дали някой друг от вас изпитва същите съмнения и притеснения като мен, но една мисъл много ме вълнува, откакто показаха и последния епизод на "Бягство" в Турция и сега трябва да се появи и по света. Явно ще го има на френски, на испански..... Ама да не би мистър Робъртс да не го е харесал и да е издал нареждане да не се разпространява много, много по света, особено сред  говорещите английски....
Да не би Енгин да си плати скъпо и прескъпо за най-смелото от всичките си смели  послания в този сериал? А именно - за това кой седи зад сриването до основи на много страни в този край на света (а и не само там).....   Така де - за мистър Робъртс от сериала ми е думата, не за друго....

... Хоп-па-а! Още една Енгинка, която мисли като мен. Шапка свалям на Енгин за смелостта му. А що се отнася до мистър Робъртс... време е господинът да спре да се мисли за недосегаем! За сериала ми е думата, а... защо не И за реала?!

# 283

... Хоп-па-а! Още една Енгинка, която мисли като мен. Шапка свалям на Енгин за смелостта му. А що се отнася до мистър Робъртс... време е господинът да спре да се мисли за недосегаем! За сериала ми е думата, а... защо не И за реала?!

Анджек, разбрахме се, на един език говорим, Вили!

# 284
  • Пловдив

Добро утро в петък, успешен да е, прохладен ще е...
Чакаме да видим Енгин в реала.

Общи условия

Активация на акаунт