На море в Турция - тема 75

• 72 128
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте на всички някой да сподели мнение за автобусите на Албена Холидейз ще пътуваме септември до Кушадасъ.
Сетра 416 Рег номер 6996 или нещо от сорта с монитори, шофьор Миро, печен отвсякъде, не е циганин, да не ме разбереш погрешно. Водач евентуално Тони, жена му. Удобни, широки, аз съм 120 литра и ми беше екстра, пред мен беше един 150 със полегнала седалка. Всеки път ми пускат Хачико, като цирей ми е вече тоя филм. Това преди 2 г., може да са го сменили с дързост и красота

# 106
  • До морето
Нашето турско море мина и вече се чудя за НГ в Анталия. Досега не сме били зимата? Кои хотели си заслужават, като се има предвид, че басейните няма да са на разположение?

С Халим сме правили 2 пъти резервации, никакви проблеми за нищо. Съжалявам да прочета, че може да се е обидил от отношението тук.

# 107
Здравейте,
резервирали сме EFTALIA OCEAN от 05,09.;със собствен транспорт.Има ли  някой по същото време в тази посока , за да се водим заедно?

# 108
Здравейте!Някой бил ли е тази година в Crystal Green bay в Бодрум?БЛАГОДАРЯ за отговорите!Иии Весело лято на всички!🌞⛱️😘

# 109
Здравейте!Някой бил ли е тази година в Crystal Green bay в Бодрум?БЛАГОДАРЯ за отговорите!Иии Весело лято на всички!🌞⛱😘

Привет !
И ние за там се чудим ,тур.агента каза ,че това е най-доброто на пазара за тези цени .

# 110
Здравейте на всички някой да сподели мнение за автобусите на Албена Холидейз ще пътуваме септември до Кушадасъ.
Сетра 416 Рег номер 6996 или нещо от сорта с монитори, шофьор Миро, печен отвсякъде, не е циганин, да не ме разбереш погрешно. Водач евентуално Тони, жена му. Удобни, широки, аз съм 120 литра и ми беше екстра, пред мен беше един 150 със полегнала седалка. Всеки път ми пускат Хачико, като цирей ми е вече тоя филм. Това преди 2 г., може да са го сменили с дързост и красота
Благодаря много за коментара!

# 111
  • Варна
мнение за автобусите на Албена Холидейз

Има фирми които нямат собствени автобуси и наемат и какъв автобус ще се падне разбират броени дни преди пътуването. Тези които имат собствени не са едни и същи - с Дорис сме случвали и 3 месечен и над 15 г. изтърбушен и раздрънкан. Точно Албена Холидейз  имат страшно много автобуси дали ще ви се падне точно  Сетра 416 Рег номер 6996  с монитори, шофьор Миро и водач  Тони, жена му или 15 г. изтърбушен и раздрънкан се разбира предния ден когато разписват нарядите.

# 112
  • София
мнение за автобусите на Албена Холидейз

Има фирми които нямат собствени автобуси и наемат и какъв автобус ще се падне разбират броени дни преди пътуването. Тези които имат собствени не са едни и същи - с Дорис сме случвали и 3 месечен и над 15 г. изтърбушен и раздрънкан. Точно Албена Холидейз  имат страшно много автобуси дали ще ви се падне точно  Сетра 416 Рег номер 6996  с монитори, шофьор Миро и водач  Тони, жена му или 15 г. изтърбушен и раздрънкан се разбира предния ден когато разписват нарядите.

По принцип си прав, но аз понеже съм връзкар и си искам тоя автобус, даже и по предно място. Чак много автобуси да има Албена не знам да има, преди 2 г.имаше 5 броя, ама може да се е обзавела. Иначе една година ме вози от Кушадасъ с нает и му се прееба климатика, добре, че беше накрая.

# 113
Здравейте!Някой бил ли е тази година в Crystal Green bay в Бодрум?БЛАГОДАРЯ за отговорите!Иии Весело лято на всички!🌞⛱😘
[/quote]

Привет !
И ние за там се чудим ,тур.агента каза ,че това е най-доброто на пазара за тези цени .
[/quote]

Ще резервирам аз,че местата в чартърите се топят скоростно..пък живи и здрави,ще го видим!

# 114
Здравейте! Може ли мнение за хотел Utopia Beach Club в Алания? Освен това се интересувам колко време е трансферът от летището до Алания (никога не сме ходили натам и изобщо не съм запозната).

# 115
  • София

Привет !
[/quote]

Ще резервирам аз,че местата в чартърите се топят скоростно..пък живи и здрави,ще го видим!
[/quote]

В трипа е с много добър рейтинг, 4,5, малко е далечко от Бодрум на 23 км, ама няма начин да няма долмуши за града.

# 116
  • София
Чак много автобуси да има Албена не знам да има, преди 2 г.имаше 5 броя, ама може да се е обзавела.

Албена Холидейз е дъщерна на http://albenaautotrans.com - познавам един от директорите и наистина имат доста (75) автобуси. На пазара са от 30 г. Иначе ако ги питаш - нямат нищо общо Simple Smile Simple Smile Simple Smile Се едно иди питай ББ кво има по чекмеджетата му или по Барселона и гръчко  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Петре, когато човек няма какво да каже е по-добре да замълчи вместо да дрънка глупости. Отдавна знаем, че простотията ходи по теб, а не по дърветата.
И много те моля не ми пиши лични съобщения, в които да ми се обясняваш.

# 117
Здравейте! Отзиви за Club Nena Antalya , резервирали сме за 27.08-03.09 в този период ще има ли някоя от Вас там ? Simple Smile

# 118
Здравейте някой в CLUB YALI RESORT HOTEL от 04.09. да пийнем по едно турско кафе.

# 119
  • Варна
Здравейте! Може ли мнение за хотел Utopia Beach Club в Алания? Освен това се интересувам колко време е трансферът от летището до Алания (никога не сме ходили натам и изобщо не съм запозната).

Здравейте, не съм ходила в този клуб-хотел, но ще се опитам да ви помогна, като се базирам на инфото, което открих в нета. Оценката в трипа (трипадвайзър) е добра - 4,5 от 5. Видях, че се намира на 89 км от летището, при което сама може да прецените колко време път ще ви отнеме. По моему - пригответе се за пътуване от 2 до 3 часа, ако не стане нещо непредвидено. Желая ви приятен престой в клуба.

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 14:18 от Мира Мира

Общи условия

Активация на акаунт