На море в Турция - тема 75

• 72 070
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Аз купих есим карта през приложението Airalo. Платих 12 долара за 5 ГБ,които използвах когато съм извън хотела. За Дубай използвах същото приложение.

# 541
Аз купих есим карта през приложението Airalo. Платих 12 долара за 5 ГБ,които използвах когато съм извън хотела. За Дубай използвах същото приложение.
Благодаря, ще го проверя.

# 542
Как се полва това приложение? Само избираш държава, лимит и плащаш?

# 543
Пегасъс има промо София-Анталия-София в близките два дни за периода 15.11-25.03. без коледните празници.
Важи за регистрирани потребители bolbol.
Идеалното време за туризъм и забележителности. Сдобих се с билети за март по 75 лв двупосочно с ръчен багаж 55 см.

# 544
Пегасъс има промо София-Анталия-София в близките два дни за периода 15.11-25.03. без коледните празници.
Идеалното време за туризъм и забележителности. Сдобих се с билети за март по 75 лв двупосочно с ръчен багаж 55 см.
Как стои въпросът с колите под наем в Турция? Искат ли кредитни карти, депозити, застраховки?

# 545
Приложението изглежда прекрасно, довечера ще го инсталираме. Хиляди благодарности на Goldeva !!!

# 546

Как стои въпросът с колите под наем в Турция? Искат ли кредитни карти, депозити, застраховки?
Веднъж само съм наемала в Дидим, че основно с нашата пътуваме, ама абсолютно нищо не ми поискаха освен паспорта и парите.

# 547
Извън сезон в Анталия със сигурност ще има доста рентакар кантори без много работа, та надали ще искат депозит всички. Изключвам международните офиси на летището.
От летище до града върви трамвай, та няма страшно. Simple Smile

# 548
Как се полва това приложение? Само избираш държава, лимит и плащаш?

След като изберете план и го купите трябва да направите настройки на телефона. Но това е подробно обяснено как става след закупуването

# 549
Приложението изглежда прекрасно, довечера ще го инсталираме. Хиляди благодарности на Goldeva !!!

И на мен ми предстои след няколко дни почивка в Турция и аз си зададох същите въпроси. Намерих въпросното приложение и го разгледах.
AirAlo използват мрежата на Turk Telekom. Turk Telekom имат най-малкото покритие от трите възможни оператора в Турция. Изнамерих карта с покритието на всички оператори за Турция и се оказа, че в хотела в който ще сме е бяло петно за Turk Telekom. Затова потърсих някой, който предлата Turkcell (който покрива и нашия хотел). Така попаднах на Flexiroam. При пъровначална поръчка предлагат и 45% отстъпка. Харесах ги и ги инсталирах. Картата ми излезна 8,25$ за 5GB за 15 дни. Разбира се има и други опции.
Та проверете покритието на Вашия хотел и местата, където ще ходите.

https://www.nperf.com/bg/map/TR/-/-/signal/?ll=39.02969689221162 … 000016&zoom=6

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 16:19 от Водно цвете

# 550
  • София
Страхотна промоция, Розова маслинка!
И аз днес закупих билети, след като преди два дни резервирах хотел за януарската ни зимна почивка в Анталия. Добре, че изчаках два дни, че мислех да купувам вече билети, да не би да увеличат цените Пегасус Simple Smile
Цената за два билета с чекиран багаж -20 кг. + ръчен багаж /55 х 40см/ ни излезе- 130€ за двама човека, срещу 280€ за същата конфигурация до вчера. При цена на чартър между 200 и 300€ на човек!
Между впрочем резервирах и промоционален индивидуален трансфер от летището до хотела за 0.68€ от https://gettransfer.com/en. При над 20 трансфера с тях до сега на такава цена не бях попадал Simple Smile 1.40лв. за двама човека от летище Анталия до хотела ни в Белек Simple Smile

# 551
  • Варна
Дами и кавалери, снощи коментирах с една позната дали човек, който се връща от почивка в Турция със самолет може да си пренесе от неразрешените за внасяне продукти (кисело мляко, сирене, кашкавал...) като си ги сложи в куфара, който отива в багажното. Та въпросът ми е, на връщане от Турция със самолет - има ли проверка на съдържанието на багажите ? Питам за да знам има ли риск  да ми вземат млечните продукти сложени в куфара? Ще бъда много щастлива някой да сподели своя опит в подобна ситуация.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 12:13 от Мира Мира

# 552

И на мен ми предстои след няколко дни почивка в Турция и аз си зададох същите въпроси. Намерих въпросното приложение и го разгледах.
AirAlo използват мрежата на Turk Telekom. Turk Telekom имат най-малкото покритие от трите възможни оператора в Турция. Изнамерих карта с покритието на всички оператори за Турция и се оказа, че в хотела в който ще сме е бяло петно за Turk Telekom. Затова потърсих някой, който предлата Turkcell (който покрива и нашия хотел). Така попаднах на Flexiroam. При пъровначална поръчка предлагат и 45% отстъпка. Харесах ги и ги инсталирах. Картата ми излезна 8,25$ за 5GB за 15 дни. Разбира се има и други опции.
Та проверете покритието на Вашия хотел и местата, където ще ходите.

https://www.nperf.com/bg/map/TR/-/-/signal/?ll=39.02969689221162 … 000016&zoom=6

Благодаря за информацията. Оказа се, че Airalo поддържа версия само за определени модели телефон, сред които нашите не са, съответно - не можах да се регистрирам. Затова ще погледна и това приложение.

# 553
Здравейте!Мислим за еднодневна екскурзия от Чешме до Хиос .Как са цените на ферибота за  2 -ма възрастни,без кола ?

# 554
Здравейте!Мислим за еднодневна екскурзия от Чешме до Хиос .Как са цените на ферибота за  2 -ма възрастни,без кола ?
Цени тук.
Но ако сте влезли с кола в Турция, шофьорът трябва да я остави на специален паркинг (не знам как става), да я качи на ферибота ИЛИ да остане с колата в Турция. Иначе сериозна глоба и проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт