На море в Турция - тема 75

• 72 118
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте! За първа година ще почиваме в Кушадъса - KoruMar Ephesus Beach & Spa Resort, пътуваме с кола от София. Моля за съдействие от къде да минем. Искаме през новият мост на Чанаккале нямаме стикер, искам да сме изрядни затова моля за помощ

# 391
  • на Мелмак
Може да си вземете стикер. След границата. Ние си взехме за първи път оттам, а не след Одрин. Казвам го защото на трета кола слагаме стикер.
Пътувахме до Мармарис, казаха ни че минимума е 100 лири, от които 20 за стикер и 80 за такси. На новия мост се плаща с карта и кеш. Не Знам дали може със стикера да се минава. Всъщност защо да не може. Засякох-4 минути е преминаването Simple Smile
Не знам и колко пътуване сме спестили с ферибота, предполагам доста. За първи път сме тук, мисля, че ще е и за последно Simple Smile
Кюфтета Юсуф са принципно навсякъде Simple Smile

# 392
Може да си вземете стикер. След границата. Ние си взехме за първи път оттам, а не след Одрин. Казвам го защото на трета кола слагаме стикер.
Пътувахме до Мармарис, казаха ни че минимума е 100 лири, от които 20 за стикер и 80 за такси. На новия мост се плаща с карта и кеш. Не Знам дали може със стикера да се минава. Всъщност защо да не може. Засякох-4 минути е преминаването Simple Smile
Не знам и колко пътуване сме спестили с ферибота, предполагам доста. За първи път сме тук, мисля, че ще е и за последно Simple Smile
Кюфтета Юсуф са принципно навсякъде Simple Smile
Благодаря

# 393
  • София
Здравейте! За първа година ще почиваме в Кушадъса - KoruMar Ephesus Beach & Spa Resort, пътуваме с кола от София. Моля за съдействие от къде да минем. Искаме през новият мост на Чанаккале нямаме стикер, искам да сме изрядни затова моля за помощ

Ако сте след 17-ти свиркай да почерпя от олинклузива по мохито. Аз съм оня дебелия, като ме видиш си викаш дано не е тоя.

# 394

Ако сте след 17-ти свиркай да почерпя от олинклузива по мохито. Аз съм оня дебелия, като ме видиш си викаш дано не е тоя.

10-17.09 за съжаление няма да се засечем.
Весело изкарване желая

# 395
Здравейте, търсих доста из темите, но май не открих това, което ме интересува: Избрахме за почивката си хотел Eftalia Ocean в Анталия. Някой бил ли е вече там тази година, за да сподели актуална информация. Конкретно ме интересува има ли достатъчно места около басейните и на плажа. Чака ли се много в ресторанта и дали в Ultra All Incl. са включени някакви коктейли или само бира, вино и местен алкохол. Тъй като сме с деца - има ли достатъчно анимация освен аква парка. Благодаря предварително на отзовалите се!
Здравейте, търсих доста из темите, но май не открих това, което ме интересува: Избрахме за почивката си хотел Eftalia Ocean в Анталия. Някой бил ли е вече там тази година, за да сподели актуална информация. Конкретно ме интересува има ли достатъчно места около басейните и на плажа. Чака ли се много в ресторанта и дали в Ultra All Incl. са включени някакви коктейли или само бира, вино и местен алкохол. Тъй като сме с деца - има ли достатъчно анимация освен аква парка. Благодаря предварително на отзовалите се!

Здравейте,ние имаме резервация за хотела от 05,09,2022-ако не ви е вече късно-ще Ви отговоря на въпросите/надявам се

# 396
  • на Мелмак
Понеже последните години пробвахме няколко вида почивки в Турция, сега решихме догодина да е Ол, пет звезди, аква и луна парк, висок клас. Ще ви следя. Благодарности за темата и за всичко, което се споделя. Flowers Bouquet

# 397

Здравейте,ние имаме резервация за хотела от 05,09,2022-ако не ви е вече късно-ще Ви отговоря на въпросите/надявам се

# 398
  • София
Здравейте, ще пътуваме скоро към Кушадасъ. Можели да ми кажете след Одрин посока Чанаккале къде има хубава отбивка където може да вечеряме ( предполагам някоя отбивка на която спират автобусите в тази посока ). Като ако е по-близо до Одрин ще ние по-добре.
Ако ще пътувате към Сусурлук и магистрала О5, препоръчвам Yasa, намира се точно като се качите на магистралата при Сусурлук. Тип бързо хранене, като Хепи но без претенции. Мисля че съм го хвалила и преди в темата, хареса ни миналата година.
И това, и Юсуф са верига и са ОК като вариант, но на разни крайпътни внимавайте. ММ го магьосаха лятото едни в един "стек хаус" близо до Афионкарахисар. Те уж не знаят английски, окей окей и накрая ни взеха 500 лири за една мешана скара и два сока.

# 399
  • Варна
Нелка, гледам, че и банички има.

shorturl.at/hJKY2

# 400
  • Sofia
Понеже последните години пробвахме няколко вида почивки в Турция, сега решихме догодина да е Ол, пет звезди, аква и луна парк, висок клас. Ще ви следя. Благодарности за темата и за всичко, което се споделя. Flowers Bouquet

А хотел избрахте ли?

# 401
  • на Мелмак
Децата харесаха този

CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD

Аз ще чета мнения и ще прегледам и други преди да капарирам/резервирам. В Турция сме в момента и нета не ми е ок, така, че след 10 - на дни като се приберем ще е по-сериозно. Не всички филтри през телефона работят за търсене в темите. Simple Smile
Искам да видя и отзивите за Селектум Сиде, Белек, Делукса.

# 402
CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD има ли вече цени за другото лято 😱

Като човек, който е бил в
Туран, Селектум Белек и Суено Делукс, ако него визираш, мога да ти кажа, че нямат нико общо един с друг. Не мисля, че има смисъл да сравнявам Туран и Суено Делукс, вторият е на свенлини години напред. Но и тук да вметна, че и Турана си харесваме нищо, че има недостатъци. Но много му вдигнаха цената, незнайно защо 🤷🏻♀

# 403
  • на Мелмак
Не, ние само гледаме и изискванията на децата растат Joy

Благодаря, Вилианка! Hug

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 08:00 от etty775

# 404
  • Plovdiv

Пътувахме в началото на юни до Кушадасъ. Предварително мъжа ми беше избрал маршрут без такси т.е. без магистрали и си беше свалил офлайн карта. Ако изберете такъв маршрут, не ви трябва никакъв стикер, когато хванете отбивката и се качите на магистралата за новия мост, си има  бариери, там от автомата ще получите едно листче, вземате си го. Мисля, че беше по-към края на магистралата, преди моста, има гише и служител, на който давате листчето и той ви таксува 236,50 лири, което включва таксата за моста и магистралата, която сте минали, за да се качите на моста. Ние лично имахме стикер от предни ходения и мислехме, че от там ще ни дръпнат таксата, но не, плаща се директно на пунк с човек, може и с карта да се плати.
Другият вариант е да като сте избрали маршрут без такси, да си хванете ферибота и тогава ще платите само таксата за ферибот без допълнителни магистрални такси. По спомен таксата за ферибота е наполовина на по-ниска от таксата за новият мост. Имате и двата варианта. Имайт в предвид, че ферибота се плаща само в брой на гишето. Препоръчвам ферибота Kilitbahir - Canakkale.

Общи условия

Активация на акаунт