На море в Турция - тема 75

• 72 072
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Видях, че утре времето го дават слънчево 32 °🌞 в Сиде.

# 436
  • Някъде в Европа...
Ние потегляме другата седмица в петък...гледах прогнозата за Алания, след 10.09 го дават 33-35 гр...

# 437
Ние в петък другата седмица потегляме за Дидим. Гледам прогнозите са около 33 градуса...
Дано  е така , защото тук във Варна изобщо не е за плаж !  Такива ветрове... такива вълни.. чудо на чудесата.

# 438
Видях, че утре времето го дават слънчево 32 °🌞 в Сиде.
В Сиде е яко жега. Вече 2 ро слънцезащитно изхарчихме. Иначе към 6 ч се усеща хладнина вече на сянка. Но на слънце е добре. Много е силно.

# 439
Здравейте, не знам дали е позволено да се публикуват такива неща, но поради семейни проблеми ни се налага да се откажем от дългоочакваната си почивка и за да не загубим дълго събираните пари, се надявам да успеем да я продадем.

Хотелът е Euphoria palm beach resort в Сиде. Дата 11ти Септември,.двама възрастни и две деца( на 1г и 3 г). Пакетът включва самолетни билети,трансфери от и до летището, застраховка и ол инклузив настаняване. Цената,която ние сме заплатили е 2300 лв но при интерес ще направя коментар. За сега такса за смяна на имената няма да има.
Хотелът е реновиран миналата година,има много зеленина, водни пързалки за малки и големи,хубав плаж, на първа линия.
За въпроси, съм насреща.

# 440
Здравейте може ли да споделите за хотел "Justiniano club park cont 5*",Алания, ако сте почивали там скоро, какво Ви е харесало и какво не.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 09:29 от Tzvetid72

# 441
Днес времето хич не е за море, а някой днес потеглят.
Въпреки всичко им пожелавам, утре като пристигнат да грее слънце!
Весела почивка!

Ни в клин,ни в ръкав изказване! Къде не става времето за море? Вчера кацнах в Анталия,пътувах 2.30 часа до хотела(явно съм минала през Сиде). Температура на въздуха около 32 градуса-много топло.
Прогноза за следващите дни:

Първи впечатления за Utopia World-страхотен хотел,няма за какво да се хвана,че не е добре! Има повече деца,отколкото очаквах,представям си как е в по-семейно ориентираните хотели Joy
Като се върна ще напиша подробен отзив.
Търся място за пазаруване (автентичен пазар) в Алания. ще купувам подправки главно. Ще се радвам да споделите и ако има мол,който си струва да се посети.

# 442
  • Sofia
Моля, сподели после как е плажът - морето и пясъка, също ме интересува колко време пътувахте от летището до хотела.

# 443
Моля, сподели после как е плажът - морето и пясъка, също ме интересува колко време пътувахте от летището до хотела.

Теб специално те имам едно на ум,споко. Далеч е от летището в Анталия (Бг чартърите кацат на него). Пътувахме 2 часа и половина. Иначе,ето плажът

# 444
  • Sofia
Goldeva, приятна  почивка! 🌞 Има ли денивелация и много стълби, и как се слиза до плажа?

@ NВM, погледни Gural Premier и Pine Beach, и двата са в Белек, трансферът е около 30-40 минути и са на хубав пясъчен плаж. На първия преходът в морето е плавен, пред Pine по-бързо става дълбоко.
Скрит текст:
Плажът на Pine Beach

# 445
Има много денивелация,стълби също не липсват Simple Smile
Има и асансьори,с които да се преминат най-тежките изкачвания Simple Smile
Хотелът е на върха на хълм

Има бус,който вози до асансьор, посредством който се слиза до плажа. И пеша може,наклон е,изкачването би затруднило някои хора. Не съм стигала до самия плаж,само до асансьора,който води до него. От тази снимка се виждат плажа,надлеза,по който се преминава, и асансьора.

# 446
  • Sofia
Много благодаря за информацията и снимките. Simple Smile Весела и слънчева почивка. Simple Smile

# 447
Плажът на Pine има ли камъни на влизане, или аз нещо съм се омотала в информацията за различните хотели, които следя? 🤔
Goldeva, прекрасна почивка и от мен!
Чакаме още снимки и впечатления Wink

# 448
  • Sofia
Аркадия, има съвсем малко камъчета на влизане, не трябват аква обувки. Това е снимка от нета (не намерих моя снимка от тази част на плажа).
Скрит текст:

# 449
  • Пловдив
Здравейте, искам да отидем в Турция за Нова година. Били сме в Лара Royal Seginus и Сиде Barut Arum, като първият определено повече ни хареса, но в Сиде бе много приятно за разходка по алеята до Стария град. Тази година ще бъдем и с дъщеря ни и внучката на 1,8 г тогава. От Пловдив сме, но от Пловдив се предлага само Tui Magic life Masmavi, искаше ни са да е Белек този път. Може ли някакви отзиви за хотела! Искаме да им е комфортно за детето и да изкараме добре.
Иначе сега съм харесала Sueno Delux в Белек, но от София. Не държим на нещо специално за самата НГ.
Всякакви препоръки ще са от полза.

Общи условия

Активация на акаунт