На море в Турция - тема 75

• 72 677
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Да, след проверката може да купите вода от барчето на гейта или вендинг машина. Бутилката (многократна) на детето си я напълнете предварително, нас не ни я изляха от детската бутилка, но еднократната, от която му доливах я хвърлиха.
На турското летище ми ги оставиха и двете- предполагам заради детето, че не ги хвърлиха.

# 511
Здравеите , скоро ще бъдем в Alan Xafira Delux в Алания. Моля обяснете къде има голям мол или пазар за дрехи

Благодаря

# 512
  • с трима мъже :)

11 септември за една седмица в Кушадасъ, хотел Батихан
продавам за 1200 лв. Всички такси съм платила

Здравей.
Какво е включено в тази почивка? Пътят включен ли е? Транспорта, имам предвид. За сестра ми се чудя дали да не я купя. Те са двама - тя и мъжа и. Т.е: двама възрастни.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 09:50 от galaBG

# 513
Здравейте, може ли някой да ми каже актуална цена за преминаване по новия мост? Все още ли е 200лири и евентуално там има ли гишета за плащане или задължително трябва да си взема HGS карта?

# 514
  • Варна
Здравеите , скоро ще бъдем в Alan Xafira Delux в Алания. Моля обяснете къде има голям мол или пазар за дрехи

Пазара в Алания  е огромен , даже са два  вкл. с много дрехи , обувки и т.н. - единия е много близо до пристанището , другия е в обратния край на града - питайте на рецепция - имам някакви спомени за понеделник и четвъртък , но изобщо не съм сигурен . Пак там около пристанището има няколко мн.големи магазина на техните марки : Уайкики , Манго , Коттон и други подобни и всеки ден има промоции особено сега за летните дрехи. Страхотно кожено яке купих на   промоция от Уайкики за пикливите 70 лв.

# 515
  • София

Здравей.
Какво е включено в тази почивка? Пътят включен ли е? Транспорта, имам предвид. За сестра ми се чудя дали да не я купя. Те са двама - тя и мъжа и. Т.е: двама възрастни.

Търси във фeйса Kornelia Topalova в цената е всичко, не знам дали няма да има някаква символична глоба за смяна на имена. Позволявам си от нейно име да отговоря понеже дъщерята е от тая дата, с тая ТА и цената, която плагих е точно 1790 с гориво. Та 1200 лв си е направо подарък, ако не го е продала намери я, до снощи не беше продаден, понеже ще бъде на зор може още по-тънко да го даде, иначе губи всичко. Забравих, даже стаята е с изглед море, на мене ми дреме с какъв е, и с изглед към фикуса да е не ме вълнува, но някои си искат море да гледат, като дъщерята например.

# 516
Здравейте, може ли някой да ми каже актуална цена за преминаване по новия мост? Все още ли е 200лири и евентуално там има ли гишета за плащане или задължително трябва да си взема HGS карта?
Има гише плаща се 240 тл, е като се качите по новоизградения участък. 200 е самия мост и ост е за частта от пътя, който е като магистрала до Кешан почти отиваше мисля, но 240 тл, човек има на nakit застанете ферибота от Чанакале е 135 тл, а връщане го ползвахме за атракция, че децата искаха 😂

# 517
  • София

Здравей.

Търси във фeйса Kornelia Topalova в цената е всичко, не знам дали няма да има някаква символична глоба за смяна на имена. Позволявам си от нейно име да отговоря понеже дъщерята е от тая дата, с тая ТА и цената, която плагих е точно 1790 с гориво. Та 1200 лв си е направо подарък, ако не го е продала намери я, до снощи не беше продаден, понеже ще бъде на зор може още по-тънко да го даде, иначе губи всичко. Забравих, даже стаята е с изглед море, на мене ми дреме с какъв е, и с изглед към фикуса да е не ме вълнува, но някои си искат море да гледат, като дъщерята например.

обявата ми вече не е актуална. Почивката за Кушадасъ отива при нови собственици.

# 518
  • с трима мъже :)
обявата ми вече не е актуална. Почивката за Кушадасъ отива при нови собственици.

Супер, Нел. Много се радвам, че стана така, че при нас се очерта, че нито сестра ми може, нито дъщеря и поне с мъжа си. Екстра, доволна съм, че поне част от парите ще успееш да си възстановиш. Пък догодина, живи и здрави ... всички пак там, да не се ядосваме Simple Smile

РОЖЕ , снимката, която си ми пратил, не е от ЛаБланш Island Bodrum, в който ние бяхме. Това друг хотел ли е? Аз такива стаи не зная да е имало в нашия хотел. Не съм видяла изобщо, пък не сме се спирали, пообиколихме си го. Ето как изглежда територията на хотела: https://uk.trip.com/hotels/milas-hotel-detail-3444509/la-blanche … um-all-inclusive/

За напитките - понеже не съм по тия алкохоли, чаках мъжа ми да дойде да ти пиша инфото от него. Има вносно уиски - има Джони червен етикет, Джак Даниълс, Феймъс, Джи Би. Каза, че Джак Даниел черен етикет само се е плащал плюс още някои по-скъпи уиските. Но като цяло казва, че уискитата са си били съвсем нормални (тия, безплатните), не са били лоши. Препоръчва ти да пообиколиш баровете, да ги разучиш, защото този, денонощния, който е вътре, е бил с много по-готин алкохол, както и "горния бар на басейна", цитирам дословно.

Ние с големия син пихме коктейли. Правят ти каквито искаш.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 12:27 от galaBG

# 519
Въпрос към по за познатите... Ще летим (живи и здрави) на 16.09 от Варна към Анталия. Полета беше обявен за 14.40 вчера ми звъннаха да ме подсетят  да мина за документи и аз попитах за часа на полета. Казаха ми 14.10, на сайта на летище Варна  обаче има полет обявен за 13.10 и 15.40(две различни компании) Аз пак ще питам в понеделник ама ми стана любопитно.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 15:35 от Веве

# 520
  • София

РОЖЕ , снимката, която си ми пратил, не е от ЛаБланш Island Bodrum, в който ние бяхме. Това друг хотел ли е? Аз такива стаи не зная да е имало в нашия хотел. Не съм видяла изобщо, пък не сме се спирали, пообиколихме си го. Ето как изглежда територията на хотела: https://uk.trip.com/hotels/milas-hotel-detail-3444509/la-blanche … um-all-inclusive/

За напитките - понеже не съм по тия алкохоли, чаках мъжа ми да дойде да ти пиша инфото от него. Има вносно уиски - има Джони червен етикет, Джак Даниълс, Феймъс, Джи Би. Каза, че Джак Даниел черен етикет само се е плащал плюс още някои по-скъпи уиските. Но като цяло казва, че уискитата са си били съвсем нормални (тия, безплатните), не са били лоши. Препоръчва ти да пообиколиш баровете, да ги разучиш, защото този, денонощния, който е вътре, е бил с много по-готин алкохол, както и "горния бар на басейна", цитирам дословно.

Ние с големия син пихме коктейли. Правят ти каквито искаш.

Гала, много ти благодаря за изчерпателната информация Simple Smile
Написаното звучи чудесно, и още повече ме приближава към La Blanche Island Bodrum, да видим дали ще успее да пребори конкуренцията на Вe Premium Bodrum, към който съм се насочил.
Снимката, която съм качил е от Ла Бланш- свалил съм я от концепцията им.
Интересно обаче дали ще успеят да открият новите обекти за началото на летния сезон или не.
В новата огромна концепция на хотела за 2023год, цели 33 стр. са описани новите 15 вили и 75 стаи с излаз на басейн.
Сега ще кача още снимки, свалени от концепцията, които не зная дали биха могли да ти помогнат да се ориентираш къде се строят всички тези вили и стаи. Според мен те са вдясно на територията, защото вляво са басейните. Всички снимки са от новата концепция, като качвам и първата страница от концепцията за 2022год., където са отбелязани 508 стаи, а в тази за 2023 вече са добавени и вилите, и новите стаи с излаз на басейн-75бр. Заградил съм ги с жълт маркер. Дано могат да се отворят достатъчно големи снимките, за да се види добре.

Скрит текст:

страница от концепцията за 2023, в която са описани новите вили и стаи

концепция 2022, в която са само 508стаи

ето ги новите 75 стаи, част от пърмата снимка, която качих в миналия пост

така изглеждат отвън новите стаи с излаз на басейн

това са swim up стаите отвътре

мини бара на swim up стаите

и всички останали глезотии, с които ще се облажат почиващите в тези стаи

# 521
Здравейте,кога е най-изгодно да се резервира за другото лято в туристическа агенция и дали правят намаления?

# 522
  • Sofia
Обикновено започват около черния петък и поскъпват значително след Нова година.

# 523
  • Пловдив
Здравейте,кога е най-изгодно да се резервира за другото лято в туристическа агенция и дали правят намаления?
Цените определят хотелите .Агенциите правят по някой лв само отстъпка за редовни клиенти или ако имат права и са договорили по ниски цени за някой хотел.Някои хотели за лято 2022 г пуснаха цени ноември и до април не ги смениха а други доста ги завишиха или свършиха местата.Въпрос на политика ,търсене и късмет.Непредвидимо е.

# 524
Благодаря за информацията.

Общи условия

Активация на акаунт