Егоист в секса

• 21 485
  • 484
  •   1
Отговори
# 105
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Никакъв терапевт не може да му помогне, ако той не осъзнава, че има проблем И има вътрешната мотивация да промени нещо!

Ти също не можеш да го промениш.
Единственото, което можеш да промениш е: 1.себе си и 2. ситуацията, в която си.
Или го приемаш такъв, или напускаш ситуацията...

# 106
Можеш и ти да го терапевтираш - спри да му угаждаш, първо си получавай своето, и тогава за него.

# 107
Можеш и ти да го терапевтираш - спри да му угаждаш, първо си получавай своето, и тогава за него.

Като отказвам секс после почва да свършва за 2 Мин .
Като му откажа орална почваме да се караме защото той иска просто да се освободи а не секс 🤣
Някак сякаш опитва да ме контрира умишлено . Пробвала съм и с действия и с думи ...  Иначе понякога се сеща и за моето удоволствие но рядко , между другото е по добре от предните ми партньори с този като цяло ми беше първи оргазъм , до преди него и това не знаех какво е.  Така че дори е цвете пред бившите .

# 108

ой иска просто да се освободи а не секс 🤣

Ти сама си написала проблема: той иска да си задоволи физическите нужди и това му е достатъчно, докато ти искаш освен физическите (оргазъм) и близост, да си обичана и обгрижвана и т.н

Когато някой не е готов доброволно да даде това, от което се нуждаеш, струва ли си да го принуждаваш?!
За мен подобни отношения не са симетрични и пак няма да си доволна...

# 109
Мисля, съвсем откровено, че ти е време за следващия.
Що търпите кофти секс?  Млади  ,свободни с бол избори. Ако сега не избираш и подбираш,  кога?
Ще вземе да ти направи едно бебе и какво? Ще търпиш това цял живот ли?

# 110
Ми да търпи. Тя сама се поставя  в такава ситуация.

# 111
  • София
После може да изтрия. Аз попаднах в такава ситуация последните години от брака ми. Бързо свършване, за което аз бях обвинявана че не правим често секс. Въобще една вървяща надолу спирала, в която и аз се сдухах, и всичко тръгна надолу.

# 112
После може да изтрия. Аз попаднах в такава ситуация последните години от брака ми. Бързо свършване, за което аз бях обвинявана че не правим често секс. Въобще една вървяща надолу спирала, в която и аз се сдухах, и всичко тръгна надолу.

Което отново доказва, че сексът е много важен в едни дълготрайни отношения.

# 113

Що търпите кофти секс?  Млади  ,свободни с бол избори. Ако сега не избираш и подбираш,  кога?

Ми тя Нели е написала, че за нея само това му е кусура 🤷♀
Явно като тегли чертата и излиза на плюс, за да стои в тази връзка.

Аз също съм на мнение да рискува и да потърси друг партньор.
Но първо да поработи над себе си, за да промени и критериите за избор на партньор, щом този е цвете пред другите.

Само секс не стига за дълготрайни отношения. Да, важен е, но не само: мрънкачът от съседната тема, май само при секс не мрънкаше, но повечето бяха ЗА да бъде оставен....

# 114
  • София
Пропиляна женска сексуалност - непростимо.

# 115
  • София
Има два изхода.
Жената търпи и си докарва букет болести.
Жената не търпи и си намира майстора, който я прави истински щастлива.

# 116
  • Далечният изток
Де ги тия майстори бе, Роки....

# 117
  • София
Е, има ги. Даже са в повече за сам сама жена Laughing

# 118
Има да , в повечето случаи майстори на дългия разказ.

# 119
  • Пловдив

Като отказвам секс после почва да свършва за 2 Мин .
Като му откажа орална почваме да се караме защото той иска просто да се освободи а не секс 🤣
Някак сякаш опитва да ме контрира умишлено . Пробвала съм и с действия и с думи ...  Иначе понякога се сеща и за моето удоволствие но рядко , между другото е по добре от предните ми партньори с този като цяло ми беше първи оргазъм , до преди него и това не знаех какво е.  Така че дори е цвете пред бившите .

Лелеее а предишните с какво бяха по зле от този? Този звучи достатъчно потискащо като преживяване.

Общи условия

Активация на акаунт