'Бърза, крачи ФЕВРУАРСКОТО дете,щастлива мама му се радва как расте'

• 13 530
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Ха Черешка пак те изпреварих

# 181
ЧЕСТИТ 10-ТИ МЕСЕЦ НА КАЛОЯН! НЕКА БЪДЕ ЗДРАВ, УМЕН И ПОСЛУШЕН!

Днес водих Стефко на консултация, така и така водихме каката на преглед, за да не го водя утре пък него. Резултатите са 9кг и 75.5см. Малко са, но колкото-толкова  Wink
Дикси, Руми е написала паролата - r1r2

Да, Краси, пак ме изпревари  Sad Натискам "публикай" и ми се появява, че докато съм разглеждала темата е публикуван отговор. Натискам пак и отново същото ми излиза. Признавам, много си бърза  Grinning

# 182
Здравейте!
Мнооого болни бебочета. Лоша работа. Бързо да се оправят, за да се радват пълноценно на предстоящите празници.

За Коледното парти. В обявения вече час Калоян спи. Можем да дойдем към 17 ч, но за 30 мин. няма смисъл, защото вие в 17.30 ч ще приключвате с тържеството. За това нас не ни бройте.  Sad
Но затова пък Яни ще си навакса с Коледно тържество, което организират в работата на баща ми за децата на служителите в четвъртък. Все пак това е първата му Коледа и е грехота да не види Дядо Коледа и Снежанка / не, че ще разбере нещо, но... все пак/
Желая ви приятен ден.

Билянче, ако другите мами са съгласни може да го направим към 16 ч. вместо към 15 ч. Освен това този час, който бях писала - от 15:30 до 17:30 е за аниматорите, но ние можем да си останем след това кой колкото издържи.
Предния път останахме 4-5 мами и бебета до след 18 часа, така, че помисли и пиши пак. Дори да закъснееш  пак ще е хубаво да дойдеш да запознаеш Калоянчо с февруарската бебешка дружинка. Simple Smile

# 183
за Бъдни вечер постни сърми със шам фъстък, пълнени чушки с боб, тиквеник, картофи с уиски, постна питка и другото са дреболии, с които запълвам масата.

Ааа, Краси, ей с това уиски по време на пости не мога да се съглася  Naughty
 Laughing Hug  bouquet  Сърмичките с шам фъстък, ми причиниха слюноотделяне  Heart Eyes

За паролата благодяря, не съм догледала  Embarassed

# 184
Здравейте, всички! Честит 10-месечен ден на Калоян! Да е жив и здрав!
Дикси, скорошно оздравяване на Миташки и да не ви проваля празнуването  Hug А пък аз вече 4 ден се ядосвам с компа-курсора на мишката блокира, появяват ми се какви ли не надписи, ще се преинсталира, вече е ясно.Нищо не мога да си разглеждам и чета  #Cussing out
 Ние утре сме на консултация и ще рапортувам за мерките и теглилките.
 Лек ден!

# 185
Честито на Калоян! Да е здравичък и послушничък!
За Коледното парти - аз и Коко сме на линия!

# 186
elix, благодаря за подаръчето HugМного ми хареса Heart Eyes
Rumy, и на теб Hug и на всички останали, които са ме поздравили Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Митачката от днес е на преходна храна и много му хареса - то не е кой знае колко по-различна от предната де - само дато супичката е малко по-гъстичка и 2-рото е по-вкусно като чели - днес например беше Славянски гювеч.

По едно време в темичката се обсъждаше направата на календар с бебоците във фото - ето нашият:
http://images12.snimka.bg/001750835-big.jpg

# 187
Здравейте мами!

Честито 10-тимесечие на Калоянчо! Да расте здрав и послушен за радост на мама и тати.  Party Time  Party Time  Party Time

Аз излъгах вчера, че няма нищо ново при нас. (ама не нарочно)Имаме ново зъбче. 7-мо. И гледам, че 8-то и то скоро ще пробие. Венеца леко се е пукнал . Днес като взе да се смее и ми белна нещо. Пипам и какво? Зъбче! Дори и неразбрах кога проби. Той затова миличкия сигурно вчера цял ден не искаше да яде нищо. И като заспиваше се въртеше и проплакваше, но като се унесе и спа почти цяла нощ непробудно. И се опитват пак сополки да му текнат.

Хареса ми коледното меню на krasykm06 И аз приготвям обикновенно нещо подобно. Тази коледа и ние решихме да вземем пуйка. Трябва да потърся по-специална рецепта.

И ние направихме календар на Никито. Трябва да го снимам и да го покажа. Той е с 4 листа. На всеки сезон по 3м.

Е лек и спокоен ден с Коледно настроение!

# 188
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ,КОИТО НЕ МОЖАХ ДА ПОЗДРАВЯ! newsm51
Днес май Лъчко е по-добре(дори ме е страх да го кажа,да не вземе да се влоши),но още 3 дни ще сме на диета.Това да ви кажа ,мами е кошмарно.Да се чудиш какво да му дадеш на това рожбенце,няма голям избор. ConfusedИска ми се вече да свършват тези болести,че на мен най-много ми се отразяват ,и физически и психически. Weary
Руми,ами тя Габи с много голяма косичка..че чак и чоко си имате  smile3501и направо ти завиждам за времето при вас,като я гледам така лятно облякана...а при нас...шалове,шапки,... Whistlingголяма сладуранка е станала Габи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За коледното меню:
-За Бъдни вечер:боб яхния,пълнени посни чушки,питка ,бутербаклава(за коледа най-вече) и аз правя тиквеник , други разни,за да ги докараме 11 ястия.
-За Коледа:и нашия тати ще пълни пуйка.Правия вътре с ориз и дробчета,а отвън с кисело зеле.Той е готвача,а аз съм по сладките неща,бутер баклава и тиквеник.Това + други щарвълъци,които слагам на трапезата.О, щях да забравя,аз правя и баница с късмети и за Коледа и за НГ.Общо взето ,това готвим,а за НОВА ГОДИНА ще си направим капама по бански.Но за това има време..  chef  chef  chef
А сега ви пожелавам,тих и спокоен следобед Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 189
Дидунче,този календар е много хубав,но май снимката само се залепва отгоре,нали?И аз скоро гледах точно такъв в една книжарница,много го харесах,зщото това са ни любимите герои.Но ако можеше снимката да не е така отгоре,просто залепена...

# 190
Честит празник на всички именници със закъснение и на всички празнуващи бебоци !!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Краси , я сподели тези рецепти със сърмичките и картофите, че много ме заинтригува  Embarassed. Аз за Бъдни вечер правя посни сърми и пълнени чушки с боб, боб, питка, баница с късмети - с праз и една "разядка" - много си я обичам - много чесън, много орехи и олио и се слага на всичко  eat newsm74
И Краси, от къде намираш кестени по това време за пуйката - сигурно е много вкусно, никога не съм яла  с такъв пълнеж.
И аз мисля за Коледа капама или пържолки в гювеча да изпека  newsm78 - за капамата ми трябва кисело зеле и дано мама ми даде  Mr. Green, че ние не слагаме.
Хайде, че огладнях   bouquet

# 191
Ей, мами! Забравих, че днес имаме една година от сватбата, добре че милият ми мъж се сети  Embarassed Заедно сме от почти 4години, но едва миналата сключихме брак. Нещо не ме бива с картинките за почерпка, ама ще ви лепна една снимка, да ме видите с Кокито в коремчето - тъкмо бях влязла в 8ми месец  Laughing

# 192
  • варна
OLYMPIA , честитита годишнина ! и снимка от златната сватба да видим тук след време   bouquet
пп.то не ти личи ,че си в 8 месец  аз какво слонче бях хихи, а Зори  само 2450 кг .

моите мъже да си призная честно не са  много по постните гозби  и едвам дочакват да мине 12  и си носят месцето   Mr. Green
и аз правя баница  за Коледа и  за Нова година .
днес пък чух от една мама ,че трябвало да спиш върху къмета си  newsm78 .
кисело зеле у нас бол ......нали доскоро живеехме  повечко хора  и мъжо забравил ,4е сме си самички вече  Joy.
болните да оздравяват ,а здравите- никакво разболяване.   

# 193
Олимпиа,честита годишнина.Много здраве и семейно щастие желая на теб и твоето семейство...а и едно бебче през следващата година!  bouquet
        Two Hearts Two Hearts smile3504 Two Hearts Two Hearts
Много сладка булка си била ..и с това коремче... HugАми той значи и Коко е присъствал на това събитие Joy

# 194
  • Букурещ
Честита годишнина, Олимпия! Да сте живи, здрави и щастливи и да се радвате дълги години на децата си!

И един на друг, разбира се. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт