'Бърза, крачи ФЕВРУАРСКОТО дете,щастлива мама му се радва как расте'

• 13 530
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Не ми се отваря нещо  newsm78
 Вчера бяхме на консултация-8,300 кг.-качил е само 100 гр. и 70,5 см- с 2 см. сме нагоре. На фона на големия му апетит и изядена храна, трудно си обяснявам защо качва малко. Даже питах педи дали няма глисти  Smile , та той се смя с мен. Но бебко се движи много  nuts, даже не се спира, та може би за това.
 Честито на всички празнуващи! Бъдете здрави!

# 241
  • Букурещ
И ние бяхме вчера на консултация - 9 100/качил е 350гр./ и 73 см- 1, 5 см е пораснал. Да ви питам- вие давате ли още Вигантол?

За срещата- няма да имам много време да приготвя нещо домашно за хапване, така че и аз ще преслушам магазина. Последно как ще се разберем- да купуваме ли малки подаръчета?

# 242
# 243
Относно подаръчетата ...  newsm78, ами тези мами, които сме с по две деца - как ще стане... Те са и по-големички и няма да се зарадват на примерно гумена мишка. Аз мисля, че не е нужно. Не знам, не ми се сърдете, но ще настане объркване за големите, а малките нищо не разбират, така че, мисля, че не е нужно.  И без това вече ме побърка големия, с въпросите си къде и кога ще идва дядо Коледа (в детската градина, в къщи, при баба му и дядо му, при рехабилитаторката, а сега и при Игси). Нали се сещате колко подаръци са това... А рожденият му ден е след месец и сигурно ще очаква слон  Mr. Green
Мериа, аз продължавам с по две капки Вигантол - на Марти фонтанелата му е много голяма, но не се притеснявам , защото на батко му се затвори към година и 2-3 м.
Краси, и на мен не ми се отваря снимката  Confused

# 244
Привет мамчета  Hug
Сърдечни благодарности за всички честитки и пожелания   bouquet Hug
Вчера нямах никаква възможност да влезна тук и да ви благодаря, че голяма веселба падаше у нас. Част от купона е документиран и бихте могли да погледете тук какви сладки подаръци получих  Mr. Green
http://good-times.webshots.com/photo/2104783330082918633DwkGGj
За коледното парти се стягаме,дано всичко е ОК до тогава,Инчето може да не успее да дойде,но ще гледаме да се включим с naddi  Simple Smile
Вигантол давам по 1 капка по съвет на педито,но позабравям понякога  Embarassed
Изчезвам пак, че трябнва да вкарвам къщата в ред  Wink
Приятен ден   bouquet

# 245
Здравейте!

Много празнично и вкусно е в нашата темичка. Обичам празниците.
Ние сме по-добре и Вили и аз. Вили е много по-спокойна и гърдичките не й хъркат вече. А и моя глас се върна. За Вили беше много странно, как така мама мълчи, а когато проговори звучи като гарга.
Днес сме на детски рожден ден, първия за Виолетка. То това момиченце е първо от нашата групичка, каката. Днес става на 1годинка. Сигурно ще е голям купон, ще ви разказвам утре.
Донинка, страхотни снимки.
Краси и аз не я отварям.
Мериа, аз също давам по две капки. Лекарката каза, че ще каже когато трябва да се спрат. Фонтанелата й е почти затворена.

# 246
Да ви питам- вие давате ли още Вигантол?
Давам още,даже питах до кога, а педи каза:"Продължаваме!" Иначе добре му се затваря фонтанелката.

# 247
Такааааа...
Вече съм избрала подаръчета и за малките и за големите. Те са си от мен  smile3534
Тази вечер ще ида да ги купя.
Само, че пак не разбрах колко ще са големите деца???
На Скъпата, на Бобче (ако не греша), моя син, за Иник не е сигурно, поканила съм Mirage, тя има момиче (кака), но за други мами, които сме с по две деца  newsm78
Преди на 1-ва страница пишеше, коя мама е с две, но сега - не. Така, че изобщо не мога да се ориентирам.  Rolling Eyes
Поръчах и торта.  Mr. Green
А за преслушването на магазините - не се харчете излишно - нали видяхте предния път колко ядохме...  Crazy
За да ви насоча:
вече има торта, безалкохолно и ябълки от мен; и КЕКС!!!  Heart Eyes от Еликс
може да се вземат примерно някакви плодове още - банани, портокали
за мезета незнам дали е подходящо - примерно кашкавал и колбаси, ако някой донесе ще ги нарежем тук и ще ги сложим в чинии на няколко места...
Иначе имам и кафе-машина за почитателите на следобедното кафе  Laughing

# 248
А, и ако някой има телефона на Magica, непременно да ми го даде, че да я поканя.

# 249
Игси, да с каката ще дойдем. Пу аз да купя плодовете.

# 250
И аз с моя разбойник се присъединявам към бройката за Коледното парти,че то без нас купон почти не минава Grinning.Последния път не успяхме да дойдем по уважителни причини.

# 251
Набързо да включа още една мама в списъка ни за коледния купон Hug не е от темичката ни,но редовно ни чете  Wink Тъкмо повод да се регистрира най-накрая и в нашите редици.Казва се Юлия, с бебе Христо,родиха се през два часа с Вили  Wink . Повече подробности ще чакаме от нея лично Peace
И още едно питане,към Игси,аз нали съм по зарибяване и организации всякакви  Sunglasses та до колко може да набъбваме, че има и още една много симпатична мама която е впечатлена от купона и с желание за участие.

Последна редакция: ср, 20 дек 2006, 13:54 от Doninka

# 252
 Embarassed Аз също поканих една мама с момиченце - наборче на Марти - в един и същи ден се родиха и са ни приятелчета. Мамата се казва Ели, а бебка Екатерина - тя изяви голямо желание да присъстват и аз  Hug ги поканих.
Момичета, последно часът 15.30 ли е?

# 253
Игси, наистина , кажи до колко хора можем да бъдем, че да не се прескачаме  Laughing Embarassed Mr. Green

# 254
Здравейте и от нас!
Ама много сте бързи мами. немога да смогна да ви чета. Вчера нямахме цял ден интернет и така се ядосвах.

Честит рожден ден (na paterici) DONINKA  newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday

Една свещичка повече гори,
една сълза в очите ти блести.
Не си с година остаряла,
ти просто повече си помъдряла!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Честито и на всички празнуващи! Tada  costumed034 Tada  costumed034

Ех да живеехме и ние в София. Weary smile3518 Да можем да дойдем на купона.
Искаме снимки.

"Гали" и при нас е същото. Реве се на вратата, до прозореца се залепва, на терасата иска.....
Днес несме излизали. Вчера излизахме доста ама леко росеше и прикапваше от време на време. Ама днес вали и е малко по-студено.

За Вигантола за сега спряхме. Педи каза един м. почивка. Той има 0.01%незатворено. Сигурно вече няма да му давам.

Тези фунийки, сладки и всякакви там, зьвучаха толкова апетитно. eat  Yum
Можели рецептите?

Е лек и спокоен ден с Коледно настроение!  santa2 Close-mas: People Santa

Общи условия

Активация на акаунт