Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 54

• 29 651
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Бриа, гъбите и лука отделно отделно от пържолата ли приготви?
Тайс, дробът от треска в кутийка с тъмносиньо и марка нещо като Bornholm ли беше, сещаш ли се?
Брей, паметлива съм...Този ли беше?
https://tmarketonline.bg/product/pushen-drob-bornholms-ot-treska-120gr
Не знам защо пише "пушен" и калориите са малко над 400- почти съм сигурна, че като гледах консервата, калориите бяха почти 600...🤔

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 19:56 от dolce miele

# 571
Тигана е голям, от едната странана тигана  приготвям лука с гъбите, от другата пържолата. За да не губя ценно време. 😂
Имам тази книга електронен формат ако има интерес ще я кача някъде.

# 572
Давай с книгата, защото аз я имам и в хартиен вариант, но още не съм захванала да я чета!😃
Аз, за да не губя време, направо пека във фурната или готвя в тиган заедно (ако ще готвя не само за мен, така ми е голямо улеснение). Пържоли и свинско стават много крехки и сочни на тиган с капак- загрявам добре тигана, слагам месото, евентуално и някоя капка зехтин или подправки, захлупвам с капака и намалявам степента. Обръщам 1-2 пъти през следващите примерно 10 минути и пак захлупвам с капака. Накрая, когато е почти готово, мога да оставя без капак.

# 573
Тигана е голям, от едната странана тигана  приготвям лука с гъбите, от другата пържолата. За да не губя ценно време. 😂
Имам тази книга електронен формат ако има интерес ще я кача някъде.

Искам и аз.
Даже може да се погрижа в зелката да се качи.

# 574
Мерси, Невена, аз въпреки всичко мисля да започна пилатес и бягане по 20-30 минути на ден. Това мога да правя, докато спи детето, имаме игрище зад блока, а пилатеса вкъщи. Нямам време да ходя някъде организирано, освен ако не е късно вечер, а не ми е добре да тренирам вечер, също така въпреки майчинството често работя тогава. И така се надявам, че ще забързам нещата. Поне някакъв навик да създам и плавно да се върнат, надявам се, желание и енергия за спорт. Най-добре ми е рано сутрин още преди кафето да тренирам, но просто няма как да стане в близките месеци, затова си пренареждам схемите така, че да мога да правя, каквото е необходимо, колкото и както мога.

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 20:31 от Melusine

# 575
Долче, друга беше опаковката, но на същия производител. Картинката с накви мижави дробЕта беще отдолу, а не отстрани.

Неве, страхотен котаран .
Я да видите и моя гостенин, дето ме разхожда енергично и с хъс .

# 576
Тайс, почти нищо не виждам...някакво правоъгълниче...🤔
А, сега се отвори! Много замислен този сладур!😍
Сигурно не е бил пушен твоят дроб от треска?

# 577
Душка какво минава под балкона, това му е съсредоточеният вид .😀
15 кила живо тегло, и фърчи като луд

# 578
# 579
  • Paris, France
Melusine, за ИР е по-добре да се спортува вечер и непосредствено преди това да се ядат ВХ. Говоря за кардио. Уау, страхотна котка! Любимите ми котки са бирманските.

tays, как не те е срам да хвърляш най-ценното от консервата с дроб? Давай на кучо! Много е сладък. Каква порода е? Аз не им разбирам на булдозите.

# 580
Melusine, твоят сладур сякаш леко намръщен изглежда на тази снимка...❤

# 581
Melusine, за ИР е по-добре да се спортува вечер и непосредствено преди това да се ядат ВХ. Говоря за кардио. Уау, страхотна котка! Любимите ми котки са бирманските.

tays, как не те е срам да хвърляш най-ценното от консервата с дроб? Давай на кучо! Много е сладък. Каква порода е? Аз не им разбирам на булдозите.
Френски, френски 😀
Другия път няма да хвърлям,  не знаех аз. Първо ям, после чета.
То така и с магнезия беше. Четох от листовката в интернет, вместо от лепенката, да вземах двойни дози 😁докато взех лупата на третия ден.
Доволна съм, че и сестра ми увличам. Тя е екстра, де. На 50, 170 висока, 5.6 кила.
Веднъж я бодох да и видя кз, беше около обяд, дойде ми на гости пеша, живеем на две спирки, след обилна закуска баници и намкво друго, със сигурност фреш  портокал. Е, 4, 40.
Но вече пие Д. Омега и дадох, сега ще ходи за магнезий, че имала крампи.

# 582
Брияяя, как се сваля туй чудо? Не разбирам.
Оф, разбрах Joy

# 583
Брияяя, как се сваля туй чудо? Не разбирам.
Оф, разбрах Joy
Търпение ще налучкаш 😂
Момичета предлагам да си направим група в Телеграм или Уатс ъп и там лесно могат да се публикуват материалите и книгите.

# 584
Melusine, за ИР е по-добре да се спортува вечер и непосредствено преди това да се ядат ВХ. Говоря за кардио.
Цял живот ме влече към спорт вечер, след 18-19, а сега в жегите даже и в 23 ч
А около мен ме гледат странно и се опитват да ме убедят да спортувам сутрин в 6-7.
Нема шанс при мен това  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт