СЕДМИ КЛАС Трето класиране за щастие - късмет на смелите!

• 58 867
  • 763
  •   1
Отговори
# 195
  • Сф
Скочили са много баловете на 3 то, аз следя не толкова популярните гимназии. Какво да правя, прекласирахме се на косъм...на същото място от второ .  🤣
За 4 то ще мисля доста...Да видим свободните места. Аз даже мисля , че там където се целя , няма да има обявени свободни.

# 196
Скочили са много баловете на 3 то, аз следя не толкова популярните гимназии. Какво да правя, прекласирахме се на косъм...на същото място от второ .  🤣
За 4 то ще мисля доста...Да видим свободните места. Аз даже мисля , че там където се целя , няма да има обявени свободни.
Pure следи докрай, не може да няма...
Къде може да се видят тия балове пусти?

# 197

Здравейте,

Ако не е проблем да споделите вие с какъв бал се борите. Определено тази година са доста високи баловете на трето.

# 198

Скрит текст:
Здравейте,

Ако не е проблем да споделите вие с какъв бал се борите.
Определено тази година са доста високи баловете на трето.
[/quote]
Само тези, които са участвали в трето ли могат да видят баловете или вече ги има в сайта на Дидева? Благодаря

# 199
РУО - София вече са приключили с работното време и явно няма да има бал от 3-то!

# 200
  • София
Да, за съжаление ще чакаме до понеделник, поне за София.
Участвалите на 3то класиране виждат бала само за желанията, които са наредили. Общата справка си е много полезна, особено за некласираните деца, но уви, няма да е днес.

# 201
# 202
  • Майничка
https://www.mon.bg/bg/news/4983
Замъчила се планината и родила ... предложение!

# 203
Много високи балове на трето класиране.

# 204
Даммм, трябваше да рискуваме, щеше да ни стигне балът за по-горното желание…

# 205
  • София
Аз подкрепям! Крайно време беше да се даде втори шанс на децата! За всичко в живота има втори шанс, само за НВО в 7-ми клас- не!
Мога да дам и личен пример. Благодарение на втория шанс в НПМГ с националното състезания, детето успя. Инак, в деня на олимпиадата по биология вдигна температура и ако това беше единственият начин, край с шансовете му за това училище! ПЧМГ също имат няколко изпита и вземат най- благоприятния за детето резултат. Всичко се случва, особено сега в пандемията. Така че аз подкрепям предложението, че даже и резервни дати да има за второ НВО.

# 206
  • Майничка
Само че някои училища изобщо не организират провеждане на общински кръг. А дори да организират, няма гаранция че детето ще стигне до областен.

# 207
Оле н 133-то колко е паднал бала…Втора английска с руски бал 398…смятай този руски какъв крах претърпя

# 208
  • София
И в НТБГ ми се струва, че са паднали баловете. Щяхме да влезем там ако бяхме решили, но пък след първо си казахме стига ни толкова. Не че не сме си ок с нашето училище, където балът направо ме изненада, колко се е вдигнал.

# 209
  • София
Ще освободим едно място (младеж) в 133. РЕ,АЕ. Халал да му е, който ще го устрои на 4то.

Общи условия

Активация на акаунт