СЕДМИ КЛАС Трето класиране за щастие - късмет на смелите!

• 58 267
  • 763
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, има ли тема за 8 клас за набор 2008?

Това е темата!

# 316
  • София
Свободни места за 4-то класиране във 9.ФЕГ:
https://www.feg.bg/priem-viii-klas-2022-2023/

# 317
Здравейте, за НПМГ имам въпрос: Току що получих мейл че ФУЧ занятията ще се провеждат от 7 до 14 септември. При записването уж казаха от 9ти, та малко се обърках - изтеглят ги по-напред или?

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 12:31 от tsveta_pile

# 318
В смг две места.

# 319
  • София
Здравейте, за НПМГ имам въпрос: Току що получих мейл че ФУЧ занятията ще се провеждат от 7 до 14 септември. При записването уж казаха от 9ти, та малко се обърках - изтеглят ги по-напред или?
7 септември казаха, може би сте се объркали.

# 320
  • София
На нас при записването ни казаха, че ще започнат седмица по-рано. Но нямаше дата, защото все още чакаха нещо си. После тук някой написа 7 септември.

# 321
Явно не съм разбрала или съм направила асоциация с родителската, която ще е на 8ми и съм си измислила ден по-късно 9 като старт Simple Smile

# 322
Хич не ми е ясно какво става-същия брой места в същите паралелки като за 3то класиране. А пък класираните на трето бяха с космически бал...

# 323
Хич не ми е ясно какво става-същия брой места в същите паралелки като за 3то класиране. А пък класираните на трето бяха с космически бал...
Вероятно други двама след второ са си изтеглили документите от там.

# 324
Здравейте, как научавате къде има свободни места. За всяко едно училище отделно ли влизате. Благодаря.

# 325

Е чак сега ли?! Малко садистично вече ми се струва...

# 326
  • Майничка
...

"Наместване на пластове" в много училища има чак до ноември.

# 327

Това ми е единственото логично обяснение. Видяли са свободните места за трето и чак тогава са ги изтеглили.

# 328
  • при моите любими

Това ми е единственото логично обяснение. Видяли са свободните места за трето и чак тогава са ги изтеглили.
[/quote]
Логика няма. Кои ще са тези места, където не са могли да бъдат приети още на предишни класирания. Все едно някой за спорта си кандидатства на всички класирания, а отдавна е записан в АК примерно или друго ЧУ. Ако е така, не знам как имат сърца тия хора, за сметка на други деца. Дано не съм права.

# 329
Здравейте, има ли информация на сайта на Испанската за свободни места? Лично аз не виждам.

Общи условия

Активация на акаунт