“Подкрепа за съфорумка и двете ѝ прекрасни деца - midnightStar, тук сме!“

• 105 107
  • 833
  •   1
Отговори
# 240
Мид, дръж се момиче! Моля се за вас и вярвам, че Павел ще се пребори! Heart Flowers Four Leaf Clover Hands Pray

# 241

Пускам едно малко банерче с линк към страницата, което можете, който иска, да си сложи в подпис тук във форума.
Натиснете цитат на моето мнение и копирайте целия текст.

# 242
  • Варна
"В Любовта има един закон: по Любов ли е всичко, което вършиш право е."
Учителят

Възхищавам ви се на всички ❤️

# 243
Дами има ли сред вас служители в банки?Започнахме нещо за Павел,но съвет или рамо ще ни помогнат.

# 244
  • Mediterraneo
Мид, кураж, мило!
Сепсис "не се забелязва", той се развива мълниеносно в резултат на инфекция. Обнадеждаващото е, че веднага са се намесили. Дано бързо се овладее инфекцията и се продължи по план с лечението!

# 245
Да споделя, че бях на косъм от сепсис след първата химиотерапия
Отърваха ме с широко спектърен антибиотик, венозно, на 8 ч, цяла седмица, след това 10 дни антибиотик на хапчета
Изследвания всяка сутрин, CRP  стигна 300, левкоцити и неутрофилия на нула

Изписаха ми инжекции Pelgraz (да активира производството на левкоцитит) за деня след терапията, за да се избегне същото състояние

Диагнозата беше  неутропенната треска
Бях изолирана в спешното и после в отделението, водех се пациент силно чувствителен към инфекции
При приемането веднага взеха кръв в едни специални шишета - за посявка, там се чака с дни резултата, който показва има или няма сепсис
Следяха темп, сатурация, кръвно на 6-8ч, хранене, прием на вода

Всичко това се случва в Швеция ако има значение

Пиша толкова подробно само защото ми се струва, че близките имат нужда от инф какво става

Моля се положението да се овладее
При мен отне седмица

Да добавя
Тук изследванията преди химио не включват CRP
При мен обаче ще се гледа и това следващия път
 дано и при Мид го следят

Последно
Ако са сложили порт на вената - Picc Line, инфекцията може да тръгне и от там, има такива случаи

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 18:32 от valkyrian

# 246
С вас сме, Мид.

# 247
Мид, мисля ви и се надявам скоро да овладеят ситуацията! 🤗

# 248
  • На брега на реката
Мид, и аз ви пращам сили и кураж, ще се справите!
Господ да е с вас! Hands Pray

# 249
Мид, правили ли сте консултация с професор Тимчева?

# 250
  • В Космоса
Видях ви в банката, видях темата и навързах нещата. Постоянно ви мисля и се моля за вас!

# 251
  • София
Мид, Hands Pray

# 252
Мид, може би съм ти колежка. С теб съм, мисля те. Човек сам не може да повярва на какво е способен при необходимост. Сили трябва да имаш и за двамата. И обръщай внимание на себе си. Храни се, при възможност си отпочивай. Само така можеш да оцелееш. Пиша това, защото минах по пози път. За каквото и да се сетиш и имаш нужда от съдействие, ми пиши. Прегръщам те и знам, че ще я преборите тази гад.

# 253
Бях помолена да обясня някои неща,затова идвам с разяснения.
Дарителската сметка на Павел е-
BG86CECB979010J2296800
Линк към Павел Андреев
https://pavelandreev.bg/campaign/zaedno-za-pavel?fbclid=IwAR1Yus … _DUKvxSHhs-g2rw00
Линк ФБ страница
https://www.facebook.com/%D0%97%D0%B0%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D … fan&ref=notif
линк към базар
https://www.facebook.com/groups/936611300619108

Защо дарителска сметка ?Линкове,прочетете
https://milostiv.org/text/725
https://bnr.bg/hristobotev/post/101214666/krasimira-velichkova

Всичко това сме направили не с цел да объркаме потребителите на бг мама,а за да изпълним условията за дарителска кампания ,да бъдем коректни към организациите ,учрежденията и търговците към които се обръщаме за помощ.
Има страшно много измами с дарения,и от хора с повече опит в набиране на средства разбираме какви ли не неща-някой дал пари за лечение в лична сметка и търси отчет как са похарчени.Дребнаво е да,но той си е в правото когато дарява за непознат човек.Някои от вас предпочитат личната сметка на Павел,да активна е.Наясно сме,че в такава ситуация си вървят битовите разходи и трябват пари и за това.Предложихме на Мид да направим нещо в тази насока и това важи все още.Тя пази всички фактури и бележки за разходи платени с дарения в тази сметка ,да не се налага да ги доказва.Не се възмущавайте ,това че потребител на бг мама Х не иска отчет,не важи за всички,които са дарили.
Павел Андреев е платформа за набиране на средства,няма какво да ви обърква,просто още един начин на събиране.
За да съберем много пари трябват много алтернативи,трябва да достигнем до много хора,хиляди.Затова отново призоваваме харесвайте и споделяйте страницата,това е важно по ред причини,включително генериране на трафик във ФБ.
Може да ви се струват хаотични писанията ми по различните теми,може да съм пропуснала нещо и тук.Шест човека сме в тази кампания без работно време и офис ,а докато я правим кърмят едни,други карат ковид,трети стомашни вируси и т.н. ,понякога и ние се питаме една друга коя е писала на тоз,онзи ,направихме ли този пост и т.н.Всеки е на няколко фронта едновременно.Благодарим за градивната критика,обсъдихме и решихме да намерим един сътрудник ,който да чете чата ни ,да си води записки и да поднася важното в няколко теми в бгмама.Изисквания-да чете във фейса и да пише в мамата.Работно време-от околко 8-9 до след полунощ,заплащане не може да осигурим за огромно наше съжаление.Пращайте кандидатури в чата на страницата ,ще се свържем с подходящия кандидат.
Няма да давам подробен отчет на дейността ни,защото ще забравя нещо ,работим ,правим всичко по силите си.
Благодарим за полезните идеи на лични
Оставаме на линия за въпроси и предложения .

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 10:53 от Bobchita

# 254
Бобчи,
Респект пред труда ви! Heart
Не знам кой си е позволил да критикува, но да си знае, не е прав.
Мид и Павел в Турция ли са в спешното? Чакаме обнадеждаващи новини! Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт