Играчки от подръчни материали...

• 56 840
  • 430
  •   1
Отговори
# 195
здравейте момичета
честита баба марта

ето я колата която спретнах набързо за моя син.Гумите взех от един стар камион,който имаше 6 а и 4 са му достатъчни.така колата може да се дърпа и бута

# 196
Колата е върхът!
Тук честитих ли Баба Марта?Ако не, да е честита!

# 197
  • най-шареното място
Много хубава кола!Много, много хубава! Simple Smile

# 198
Ани, браво. Колата е  просто връх Peace

# 199
  • Разпиляна във въображението
Страхотна кола

# 200
И аз съм купувала преди време от ТСМ магазин такъв перфоратор за формички. Не знаех какво да го правя, но ме впечатли и го купих ей така.  След това го подарих на едно дете  Simple Smile По-късно родителите ми казаха , че малката само с него си играе и цялата къща е в звездички и елхички  Grinning Аз бях много щастлива, че от купчините подаръци за Коледа, детето е харесало моя, макар и дребничък  Party

# 201
  • в шоки-land
колата е супер, браво   bouquet  bouquet  bouquet

# 202
  • Разпиляна във въображението
Ще трябва и аз да потърся подобен перфоратор. Не съм голям оптимист, но все пак ще пробвам.

# 203
  • София
ani69,Браво за колата!

Незнам този линк някой дали го е пускал,но играчките са много готини:
http://www.makingfriends.com/yarn_bugs.htm

и много други от този род има тук  Grinning

# 204
понеже т.нар. парцалени кукли и играчки са ми слабост от дете, пак ще пусна идеи за направата на такива:

# 205
ето едно мече ,което уших,но много  малка му стана  newsm78 главата-пък и малкия не иска да си играе с него Cry

# 206
ani69 , браво за колата и мечето! Grinning

Vesika и Malenna, благодаря за идеите!  bouquet

Malenna, още си чакам ангелчетата. Crossing Arms Grinning

Аз съм навъртяла един куп тръбички и после ще правя купички или кошнички..Не знам още..
Мисля вече да извадя шевната машина. Laughing

# 207
  • София
Днес направих на щерката маса и 2 стола за куклите за около 1тина минутки. Много имс е радва. За съжаление апарата сме го дали назаем на един приятел, затова немога да ви покажа снимки, но мога да ви разкажа набързо:
капак от кутия за обувки + 4 крака от ролки за тоалетна хартия - масата. Облепено с подаръчна хартия с Мечо Пух и приятели.
картонче + разрязани на две (за да станат по-къси) пак от същите ролки. - за столовете.

Сега е много доволна че куклите има къде да пият чай.

# 208
  • София
А утре (или тея дни) мисля да й направя печка с фурна от кутия за обувки. Още обаче не ми се е избистрила сьвсем концепцията.

# 209
Днес направих на щерката маса и 2 стола за куклите за около 1тина минутки. Много имс е радва. За съжаление апарата сме го дали назаем на един приятел, затова немога да ви покажа снимки, но мога да ви разкажа набързо:
капак от кутия за обувки + 4 крака от ролки за тоалетна хартия - масата. Облепено с подаръчна хартия с Мечо Пух и приятели.
картонче + разрязани на две (за да станат по-къси) пак от същите ролки. - за столовете.

Сега е много доволна че куклите има къде да пият чай.

много яко!!! дай снимчици Hug

Общи условия

Активация на акаунт