Играчки от подръчни материали...

• 56 850
  • 430
  •   1
Отговори
# 225
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Страхотно ангелче ....   bouquet

# 226
Амарена страхотно е изпълнението!

# 227
Благодаря ви!  bouquet
Има си кусури то , но другия път трябва да е по- добре. Laughing
mimi_kir, пробвай да заплетеш едно, че започвам да ставам ангело- фетишистка покрай малкото. Joy

# 228
mimi_kir, пробвай да заплетеш едно, че започвам да ставам ангело- фетишистка покрай малкото. Joy

Имаш го, но след 27 Wink

# 229
# 230
KaРмeНчеТо-страхотни са.Още утре се хващам да ушия еднорога

# 231
Амарена, много ти е хубаво ангелчето.

Ето ни последните кукли. Те са за предстоящото домашно представление, което още не е сигурно дали няма да остане само на ниво проект. На момъка тепърва ще му лепя коса.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=104692&photo=26

# 232
Ивиче, фен съм ти.
Кога ще съберем девойките за общ уъркшоп? Simple Smile

# 233
iviche,  много са идейни. Откъде взимаш такива лъжички?

# 234
  • най-шареното място
Iviche, СУПЕР са ти куклите!

Mimi_kir - виждала съм такива на щандовете за домакински потреби в големите магазини - в кауфланд имаше даже много фини.

# 235
И на мен на еднорог ми заприлича, но е лъв! Embarassed

# 236
Благодаря, момичета !

mimi_kir, с дървените лъжици се снабдих от магазинче за домашни потреби, квартално. Има ги и в някои магазинчета по левче. Струват около 1-1.50.

Анде, хайде да ги събираме, аз съм ЗА. Сега работим по още една кукла - ламя и ще правим домашен куклен театър. Така че повече деца и майки - повече идеи и съответно - по-весело. Peace /само дето май прекалено амбициозно съм го замислила - да прилича на истински и нещо не се справям със сцената  Rolling Eyes/

# 237
За ламя горещо препоръчвам зелен чорап, просто пришиваш криле, шипове и пр. Ако очи-копчета не те кефят, мога да ти дам готови очички. Другият лесен вариант е от картон, нагъваш крилете, залепяш по средата зелено филцово топче за тяло и пр., пробиват се дупки за "крачетата" (двата пръста, които всъщност движат куклата).

За сцената - от какво я правиш? Кашон от бойлер или си се заела с дърводелство?
Най-лесната и удобна сцена, която знам аз, е от рамката на тези къщички-палатки (струваха по 25 лв, едни тръби се напасват, после отгоре се нахлузва една пластмасова "къща".) Аз пластмасата не я ценя и действам с една огромна шарена престилка, абе метър на метър общо взето. Като  я метнеш отгоре, става покрив, ако обърнеш рамката настрани и я вържеш на извитата част (или метнеш някоя тъмночервена покривка), става театър. Точно по ръста на малките кукловоди. В момента не ми е в Сф, иначе бих го снимала.

# 238
ЕТО Я И новата играчка,която спретнах вчера.Домързя ме да вадя машината и затова я ших на ръка.Дъщеря ми много си я хареса.

И на мен на еднорог ми заприлича, но е лъв! Embarassed
разсмя ме с този лъв/някой май нещо се е объркал/

# 239
ani69, страхотна играчка Grinning!
Ама много ми харесва! (както казва малката Joy)

Общи условия

Активация на акаунт