Статус?

• 6 375
  • 122
  •   1
Отговори
# 45
Скрит текст:
Права си за началото с еуфорията, но при него, от всичко споделено до тук, тя май липсва. Аз бих си имала едно наум и не бих се раздавала на макс за този човек. Дай му още време. Светват ми някакви лампи, дано и ти да ги видиш. Излизайте, говорете си, сек*вайте се и т.н. Прекарвайте си приятно, но не влагай големи чувства и надежди все още. Прекалено рано е.
Много късно се "доверявам" на сигналите,чак когато вече всичко е приключило, защото когато съм влюбена не искам да допусна, че отсреща има нещо нередно, затова ще ми бъде от голяма полза ако ми дадете насоки кои са тези лампи.

# 46
Ама чакайте малко, мен какво ме интересува, че Петранка е шавлива, а Иванчо сваляч? Това не е причина в профила ми да има лъжлива информация.
За мен е изключително странно, да не ползвам друга дума, някой да обявява лъжливи данни в публичен профил. Чувала съм всякакви оправдания - нямало значение, хората го познавали, сам си решавал, бил се бъзикал... Ама ако му кажа, че и аз го познавам и знам, че се държи като малко дете с недорасло чувство за хумор и нужда да 'се прави' пред другите, рязко ще се обиди.

# 47
Ей затова с моя мъж обитаваме различни социални мрежи и няма драма. Що не живеете в реалността?

# 48
Като за начало - това, че не е мил. В зародиша на отношения между двама, мъжът се старае за жената. Тук това май липсва. Плюс, че ти е казал, че ще смени статуса преди дни, а все още не го е направил - обещал ти го е, за да му е мир на главата и с надеждата тази тема да не се повдига повече.
Може би прекалено лесно си му паднала в ръцете и не вижда смисъл да се напъва за теб. Това, обаче, е твоя грешка. Показваш го и с тези небивалици за статуси във ФБ.
Няма нужда да те обсипва с подаръци и тем подобни лиготии, ти сама щеше да усетиш, че наистина си му важна. Щом пишеш тема, значи и в теб има онова чувство (светеща лампа), че нещо не е както трябва.
Опитай се леко да се отдръпнеш и да го играеш по-недостъпна. Остави го малко да се бори за теб. Не го притискай толкова рано и не се дръж с него все едно вече сте на сериозен етап от връзката, където можеш да му поставяш условия. Това ще го изплаши, може би вече е изплашен.
Ако дадеш още информация за отношенията между вас, може и повече съвети да ти дадем.

# 49
Социалната изолация, която беше наложена покрай ковид доста спомогна за развитието на социалните мрежи, отдавна фейсбук не е само място за качване на снимки.
При всички положения не са ти виновни соц. мрежи, те са просто още един индикатор, че за сега не сте в достатъчно сериозна връзка, проблемите в отношенията ви са другаде, но сте заедно от прекалено малко време, за да се правят каквито и да било заключения.

# 50
Скрит текст:
Като за начало - това, че не е мил. В зародиша на отношения между двама, мъжът се старае за жената. Тук това май липсва. Плюс, че ти е казал, че ще смени статуса преди дни, а все още не го е направил - обещал ти го е, за да му е мир на главата и с надеждата тази тема да не се повдига повече.
Може би прекалено лесно си му паднала в ръцете и не вижда смисъл да се напъва за теб. Това, обаче, е твоя грешка. Показваш го и с тези небивалици за статуси във ФБ.
Няма нужда да те обсипва с подаръци и тем подобни лиготии, ти сама щеше да усетиш, че наистина си му важна. Щом пишеш тема, значи и в теб има онова чувство (светеща лампа), че нещо не е както трябва.
Опитай се леко да се отдръпнеш и да го играеш по-недостъпна. Остави го малко да се бори за теб. Не го притискай толкова рано и не се дръж с него все едно вече сте на сериозен етап от връзката, където можеш да му поставяш условия. Това ще го изплаши, може би вече е изплашен.
Ако дадеш още информация за отношенията между вас, може и повече съвети да ти дадем.
Благодаря, така е. Отношенията са почти приемливи.  Излизаме сравнително често (през ден, понякога през 3-4 взависимост от работа и други ангажименти), опознаваме се, запозна ме с най-добрия му приятел, пред него ме държа за ръка (това ми се стори като най-милия жест, предвид факта че до момента не е бил "толкова мил"), говорим на различни теми, били сме на кафе, бар, кино, парк, планинска разходка (за първи път мъж ме кани и това ме изненада приятно). Казвам, че нещата са почти приемливи, не само заради статуса, но и заради липсата на мили жестове, например прави ми впечатление, че когато решим да отидем на бар не идва да ме вземе без значение с такси, пеша, градски транспорт, не ме и изпраща до вкъщи след бара, всеки си хваща такси и се прибира, което за мен е странно и грубо.

# 51
  • София
Общо взето си е супер.
В леглото как е?

# 52
  • Berlin
Не занимавай човека с такива глупости, чак и няколко пъти повдигала темата…

# 53
Ами имаш много филмови представи. Ако ти ходи след гъза като по филмите, скоро ще ти спре привличането и ще го приемеш като приятел....а ето сега какъв силен ефект - пускат теми за него по форуми. Значи е успешен. А спахте ли, че статуси искаш?

# 54
Теб те тресе някаква адска несигурност и се чудиш как да си маркираш територията публично. Вие имате отношения, така е, но дали те ще прераснат във връзка или не, времето ще покаже. Не разбирам защо искаш да натягаш толкова ситуацията - остави се на течението, изживей си хубавите моменти заедно и спри да му пилиш на главата.

На въпроса ти - не, не си сменям статуса в социалните мрежи. Плюс, че фейсбук е толкова вехта и неприятна платформа, изобщо не бих си направила труда.

# 55
  • София
Ама че дребнави детинщини...

Не си променил статуса, държал за ръката в продължение на 15,34 минути... Сериозно ли? Прекратих отношения с един преди години, защото ми държеше сметка, когато излизах с мои приятели. Ако искаш да приключите набързо, продължавай да се държиш детински.

# 56
За статуса не бих обърнала внимание на този етап, но това, че не те изпраща и всеки се спасява, като дойде време да се прибирате /особено вечер/, за мен е абсолютно неприемливо. Да не говорим, че е редно и да те вземе.

# 57
Някои неща изглеждат груби, но привличат жените. Някои изглеждат много мили, но ги отблъскват. Аз мисля, че пичът е успешен засега, щом пишеш теми за него. Квото и да кажа друго, няма да бъде разбрано.

# 58
Не те ли кани у тях, с преспиване примерно? Никога не съм си сменяла статуса във фейса, но поне в началото на връзка сме гледали предимно да се усамотим, а не да се мъкнем постоянно навън.

# 59
Канил ме е, спала съм у тях 2 или 3 пъти.

Общи условия

Активация на акаунт