Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 38

• 25 493
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Още една креативна мама, която гордо споделя:

"Звездилияна - единственото в Българската база данни доскоро"

А на Илинден ли празнува, или на Денят на космонавтиката? 😂

Epic facepalm

# 166
  • Крайбрежен район
Аз тука виждам три имена - Звезда, Диляна, Илияна. Най-малко три именни дни. Поводи за празник колко щеш. SmileBeers

# 167
  • Където морето целува небето...
Казах ви аз, че идеята е да го няма в "базата данни". Пък че детето цял живот ще го носи това име.... кой ти мисли?!
Имаме познато дете Елия, чиято майка беше много тъжна, че в градината има 3 деца с това име в групата, а тя така го кръстила уж да няма...

# 168
  • Крайбрежен район
Ами ако беше го завъртяла на Елийа можеше и да е уникално. Аз вече за кой ли път срещам Райа и Майа. Sweat Smile Голям напън за оригиналност, голямо чудо.

# 169
Направо Елайла, нещо като Дилайла, ама по-модерно!

Elia гледам зехтин в магазина … нещо като Девин, споменат по-горе. Очаквам скоро Нутела, Нукрема и Сникърс.

# 170
Като чуя името Дилайла и потръпвам. Когато съм се родила песента е била хит и лелите ми тинейджърки, много настоявали да ме кръстят така. Нашите млади и те ааа да кандисат Simple Smile Добре, че родителите им са ги разубедили!
Вито познавам детенце.

# 171
Като чуя името Дилайла и потръпвам. Когато съм се родила песента е била хит и лелите ми тинейджърки, много настоявали да ме кръстят така. Нашите млади и те ааа да кандисат Simple Smile Добре, че родителите им са ги разубедили!
Вито познавам детенце.

Аз за Дилайла се пошегувах, но не съм се замислила, че покрай песента някой е могъл да лепне това име на детето си. Ама защо да се изненадвам, то не са Росалинди, Касандри, Изаури и Джузепини.
Ако се казвате Силвия, страхотно, едно прекрасно име! (съдя по никнейма).

Моят баща е мислел да ме кръсти Вълкана. И не, нямаме дядо Вълчо. Не знам как му е хрумнала тая велика идея, но майка ми явно не е била очарована и ми се е разминало.

# 172
Баш ми звучи като „мелена“, една бърза справка в гугъл би накарал всеки да намрази и името Милена, което също ми звучи така хаха.

# 173
Като каза Вито - аз имах съученик Въту...

# 174
Христомила - на 3-4 годинки, на мен ми е странно това име, ясно е, че е за да угодят на дъртите, но поне не е чак толкова лошо.
Един Чудомир имаше в някой от форматите по ТВ, май в игри на волята ако не се лъжа.

# 175
Росланна
Ангелин

# 176
  • София
Доброслав
Силия
Милано
Елиса
Дениан
Аян
Венемира

Бебе Милано ми е фаворит от тези 😁

# 177
Милано да не е правен и той в града? В съседната тема имаше Парис. Тук се прокрадна и Девин. Grinning

# 178
Ех, как не се сетих и аз за това навреме 😆

# 179
Доброслав не ми е странно. Имахме момче с това име във входа, когато бях дете.
Около мен няма много странни имена на деца. В класа на единия ми син имаше Левтер и фамилията му беше Лефтеров. За мен основният проблем с това име, е, че съм го виждала и като Лефтер, и като Левтер. Не мога да си представя цял живот да трябва да уточняваш как се пише. Всичките им съученици и приятели са със съвсем тривиални имена. Момчетата. При момичетата сякаш има повече модерни вариации от типа на Ивон, Никол и подобни, които обаче на фона на тези, които виждам тук, ми се струват направо нормални.

Общи условия

Активация на акаунт