Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 38

• 25 771
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Александър е много по-добре звучащо за мен от всичките изброени. Освен това хич не е ново и модерно име, а класическо и се използва в цял свят, та може би примерът ти не е много точен.

# 601
Абсолютно с най-голям кеф ще кръстя всичките си деца Александър и Александра, та даже и Планета ако трябва, преди да стигна до Манол и Добри.

# 602
Александър е много по-добре звучащо за мен от всичките изброени. Освен това хич не е ново и модерно име, а класическо и се използва в цял свят, та може би примерът ти не е много точен.

Аз така мисля, предпочитам другите имена, те поне дават идентичност, а като викне една от майките - Алекс и се обръщат половината деца.

# 603
Не виждам нищо лошо в Манол, Добри, Младен. Даже са по-рядко срещани и това също ми харесва. Това са стари имена, които имат смисъл.

Найден са кръщавали и дете, ако преди това са им умирали бебетата и не са могли да задържат детенце. Един вид, че не е техен, а намерен и смъртта да го подмине.

# 604
  • Където морето целува небето...
Журналистката Марина Цекова родила дъщеричка - Сандра. Бащата е Златимир Йочев. Другата им дъщеря се казва Тамара.

# 605
Сандра не ми е странно. В началното училище и прогимназията имахме две Сандри. В гимназията - 1.

Ганета, срещнах името сред преподавателите в Стопански факултет.

# 606
  • ...живея на последния етаж...
Джеорджина Георгиева.
Сигурно на дядо Георги е кръстена, знам ли....

# 607
Додослава

# 608
Гороцвет - уникално мъжко име .

# 609
Аз предлагах назад в темите да направя сайт или апликация, която да разбърква цвет/мир/дар/слав с разни срички за да стават модерни имена, сега гледам, че може и гор да се добави Grinning

# 610
Равногор като млякото.

Права си Драма лама, нагоре някой писа за Любозар?! Толкова ли е сложно да е Любослав, Любомир или Любен???

# 611
  • Sofia
баба Боцка,84год.,от тв

# 612
Здравомир

# 613
  • Вестерос
Последните са култови, но Додослава просто ме отвя Grinning

# 614
  • София
Елионор - някакъв странен вариант на Елеонора сигурно е това

Общи условия