КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - риалити (сезон 1)

• 60 340
  • 717
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Няма смисъл да проверяваш за епизод, ще има стандартно в понеделник и четвъртък от 19:00, но май ще са час и половина.

# 181
Аз пък сутринта гледах някои от героите в къщата по БНТ. В Бургас инфлуенсъри са се срещали с деца, имало е кампания срещу райския газ. Крис Ненков, Стела и Сандев, Алпер Чочев, Артьом Анатолиев и др.
Ето го цялото видео:  
https://bntnews.bg/news/balonite-sa-za-ukrasa-kampaniya-sreshtu- … -1205163news.html

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 10:49 от diziler

# 182
https://www.youtube.com/watch?v=90FHmemNi98&t=74s Стефи "TATTSTONER" е на Гости в канала на DesktopBG при Преслав и говори за любимите си 5 видео игри

# 183
Сега, ако има някакъв интерес към риалитито, септември месец като почнат новите формати по телевизиите, съвсем ще угаснат. Цяла седмица пропускат, наистина неприятно.

# 184
Аниста ми прилича на Емили с тротинетката. И по външен  вид и по вулгарния език, който изпозлва. Много ми беше неприятна, добре че отпадна.
Смешно ми е как всички се обръщат към Крис с Коко.😀 Не мога да разбера и преди сериала ли си е бил такъв или тотално се с сраснал с образа си.
Аз ще продължа да гледам и след като започнат скъпите продукции по телевизията.

# 185
Крис преди Коко не е бил известен, та не знаем какъв е бил, но гледайки го сега - чист Коко.

# 186
  • София
То ще започне през Септември и далеч по-интересния интернет формат - Максимал Реванш на Гуспата (с топ реалити звезди този път).
Иначе на мен няма да ми пречи чак толкова, като почнат ИВ и Фермата. Ще си пускам епизодите на фон, докато работя, а ако има и игра може и да поглеждам, или ако има гласуване с гонене. Останалите тъпотии са ми безинтересни.

# 187
  • Стара Загора
Епизод 9 Joy

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 21:19 от BarbieDi

# 188
Трябва да монтират по- стегнато. Толкова дълъг епизод и нищо съществено не се случва🥱Досега трябваше четирима да са отпаднали .Ама не, по- интересно е да гледаме , как за пореден път пият , ядът и водят  безсмислени разговори.

# 189
А на мен ми харесва този тип монтаж, защото това ми липсва в телевизионните предавания - "малките" моменти, които обясняват развитието на отношенията после, а не само битки и скандали. Поне може да се превърта тук Grinning

На средата на епизода съм - тук е въпросната игра с въпроси от Мъци. Не знам поради каква причина са толкова зле с отговорите на елементарни въпроси.

# 190
Кукушев вече 10 дни не е качвал нищо. Коментарът му на епизод 8 защо се забави толкова?

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 21:38 от diziler

# 191
  • Стара Загора
Само кусури ми намираш Grinning

# 192
А Ваня как запя някаква песен, точно като чалга певица, забелязахте ли? Яко къдрене ,точно като попфолк певица Grinning Ето в този момент

# 193
  • Стара Загора
Изгледах го и аз най-после.
ЙоанНа ми става все по-антипатична.
Стела много грозно агресира. При наличието на тостер да ревеш за запалка Grinning Що за пушачи?
Не мога да я харесам Ваня и туй то.
Нямаше ли в този епизод да се намират? То свърши предаването ...

# 194
Николаос как кълнеше, заради запалките, и какви клетви...потресена съм

Общи условия

Активация на акаунт