КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - риалити (сезон 1)

• 60 293
  • 717
  •   1
Отговори
# 525
Пореден епизод, в който Йоанна не се наяде.

а Стела се държи изключително просташки, т.е нищо ново.

# 526
Най-доброто от епизода е как Тинко чете в едно от писмата си: “Дано си удариш поне една” и в този момент дават плачещия Николас. Извадено от контекст е злато 😁
Сега ще чакаме още месец за следващия отпаднал, а през това време Павел и Ицака ше продължат да канят в съботния подкаст хора, които са гледали само тъмбнейлите…

# 527
# 528
Реват, че са гладни бебетата, нали.
Йоанна все я имах за малко повече от бебе, ама НА.

# 529
Тия пък двете постоянно ги дават как плюскат,а вечно са гладни Grinning И като не изразходват енергия в нищо и никъде как огладняват толкова нз. Поне да помагаха за нещо,а все чакат наготово. Ясно е ,че в кухничката не могат да се заврат всички едновременно,но поне могат да сложат масата ,да сервират,да обелят картофи,да изчистят ориз или там каквото трябва да се прави (както и някои други хора де). Николас как каза,че се крият и ядат разни сушени боровинки ли бяха Grinning И после се чудят защо никой не ги вика за вечеря..И пак хубаво ,че готвят и за тях,аз не бих Grinning

# 530
Стават за участие в риалити тип Биг Брадър, Задруга или Къщата на инфлуенсърите, но не и за Сървайвър, Фермата, Игри на волята. Там и буболечки ядат от глад.

А тези, дето са натрупали най-много глоби, отказаха мисия. Нямало как да не пушат. Тоест всички ще "гладуват" основно заради тях, но те отказват мисия, за да върнат малко точки Grinning

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 10:07 от diziler

# 531
Според мен Тинко не трябваше да си тръгва. Той е единственият осъзнат човек от там с морални ценности. Да езика му е по-вулгарен, но това е неговия начин на изразяване. И ако трябва да съдим по думата инфлуенсър- това е човек, който дава някакво позитивно влияние на хората. Аз не виждам Стефани или пък Боян с какво го дават това влияние. 90% процента от хората там са недоразвити деградирали ретарди, които мама и тате ги издържат. За мен вече това не е къщата на инфлуенсърите, а къщата на nps-тата.

# 532
  • София
Гледала съм много видеа на Йоанна, винаги е показвала, че не е много читава, но пък ми е била сладка. Сега обаче така се излага, не е никак мила, възпитана и не спира да клюкари. Какъв е този рев за храна, разбирам повече хората, които навън водят същия начин на живот, но в нейния случай, тя навън води по няколко часа тренировки на ден, а тук нищо не върши. Тялото ѝ би трябвало да е ок и с малко по-малко калории, защото не ги изразходва. Отделно тя яде допълнителни храни, които си е договорила.

Като ревнат, че са гладни, а ядат по три пъти на ден... Вътре са от две седмици, първата имаха и пици, а в началото на седмицата били изхвърлили 10кг месо. Не е сериозно. Да не говорим, че почти всички излизат и се хранят и навън. Карина била изяла четири сладоледа, нормално ли е да го разказваш, пред хора, които няма да излязат и им се яде и на тях.

# 533
Карина била изяла четири сладоледа, нормално ли е да го разказваш, пред хора, които няма да излязат и им се яде и на тях.
Егоизмът на първо място. Основно така са възпитавани от тази генерация.

# 534
Йоанна да ме прощава, ама е страшна лигла. Реве, че няма храна и се обяснява, че от скука ѝ се яде - ти си в къща с още 10 човека, имате басейн и сауна, имаш си кученца и на всичкото отгоре можеш да си ползваш телефон и компютър, макар и с ограничения. Да не говорим, че и доста често имат мисии. Няма оправдание.
Стела продължава да е пълно дъно, даже преоткрива нови дъна с всеки следващ епизод. След като оплю Ваня, когато им направи мил жест, сега на мушката ѝ е Боян, защото проявявал любвеобилност. Не мога да повярвам, че има такива злобни същества сред хората, наистина.
В същото време тя прояви свръхлицемерие да се навие за мисията да не пуши - и Николас спаси съквартирантите от пореден грозен скандал като отказа мисията и не я остави без цигари.
Абе с други думи нямам търпение да си ходи.

# 535
Тинко
Скрит текст:

# 536
  • София
Мен Тинко не ми харесваше кой знае колко, макар че е по-читав от повечето. Крис и Играта останаха и донякъде Боян.
Стела много жлъч е събрала в себе си, ужас. По цял ден стоят и гладни и реват за храна. Голяма излагация с тези примадони. Усещам как след приключването на формата или излизането на тези ''герои'' някои от тях ще загубят доста последователи. С какво тези хора могат да бъдат пример за младите?

# 537
# 538
Според мен Тинко не трябваше да си тръгва. Той е единственият осъзнат човек от там с морални ценности. Да езика му е по-вулгарен, но това е неговия начин на изразяване. И ако трябва да съдим по думата инфлуенсър- това е човек, който дава някакво позитивно влияние на хората. Аз не виждам Стефани или пък Боян с какво го дават това влияние. 90% процента от хората там са недоразвити деградирали ретарди, които мама и тате ги издържат. За мен вече това не е къщата на инфлуенсърите, а къщата на nps-тата.
Гледах част от live му след изгонването. Виждам, че ти влияе - значи наистина си е инфлуенсър човекът, ама поне му научи правилно репликите.

NPC-та, не nps-та.

# 539
Изказ ли бе, да го опишеш...

Общи условия

Активация на акаунт