КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - риалити (сезон 1)

• 60 283
  • 717
  •   1
Отговори
# 555

Азов със нова реакция

върви лайф

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 22:40 от Никола Савов 603256

# 556
# 557
Ева имала хубава песен, брей, брей...

# 558
  • София
Много скучен епизод, едвам го изтраях, дори и за аудио не ставаше.
Йоанна е много глупаво същество. Абе изобщо мъча се да си харесам някого и не мога и не мога.
Тези там всичките накуп, направиха ужасна антиреклама на родните инфлуенсъри.

# 559
  • Стара Загора
Епизод 26

# 560
Този епизод беше по-скоро интересен. Досадно ми е с тези наказания за пореден път, по-интересно щеше да е като забият да им дадат химикал (за +5 минути примерно) и докато не решат, няма мърдане.
Задачките не бяха толкова трудни, но Крис не е особено умен, а Стела и да беше, се паникьоса супер много (и аз бих, ненавиждам хлебарки).

Йоанна да не говори много за Крис, че е същата работа като него.

# 561
В случай, че някой се чуди защо чак сега бяха скрили задните части на Стефи - имала е заврян вейп отзад.

# 562
  • Стара Загора
Аз реших че е свършил безплатният пробен период.

# 563

Айде, и тази "пропя"

# 564
  • София
Най-накрая по-раздвижен епизод. Това е така, защото имаше интересна игра, а мен игрите ме вълнуват основно. Социалната игра също, само че аз социална игра от тези индивиди не виждам, а само едно безцелно моткане и говорене за скучни всекидневни тъпотии.
Та в играта не знам как така имаше толкова малка разлика в секундите. Много лош монтаж явно, друго обяснение нямам. Защото от това което видях си помислих, че отбора на Крис ще спечели с минути дори. Той само Ники лигнята загуби цяла вечност с жабите. Стеф със змиите изби рибата. Евала.
Задачите не бяха толкова трудни, ама не е лесно, отбора разчита на теб, имаш хронометър и огромни хлебарки. Аз също имам огромен гнус от тези противни създания, бляк.
Честито на Играта, наигра ги. 😉

# 565
Социалната игра е само говорене за секс, наркотици, кой какво пуши и кой на кого го турил. Аз не чух някой да говори за книги, за филми, за концерти.... а какво остава за театър и опера.  Стела показва с жестове какво й се прави и показва сексуални пози, докато охка в това време! Велико! Ето това е "социална игра" Grinning

Eй го и този чалгар има нов клип. Ама в епизода казва "Стелче, давай, ти си най-добрата, хайде, любов моя". Кое й е "най-доброто"? Единствено тя не спря да мрънка и хленчи.

# 566
  • Стара Загора
Да ви кажа една клюка Joy Стела е бременна.

# 567
100% е било непланирано. Така е, който не се пази. Тя си практикува нонстоп Grinning

ЩЕ СИ КАЖАТ от днес:

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 00:04 от diziler

# 568

От кой 😂 сигурно и тя още не знае

# 569
  • Стара Загора

От кой 😂 сигурно и тя още не знае
Сандев е официалната версия, иначе само тя си знае Grinning

Общи условия

Активация на акаунт