КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - риалити (сезон 1)

• 60 282
  • 717
  •   1
Отговори
# 585
Вече мира не ми дава един въпрос. Какво означава това съкращение, което постоянно повтарят - nvp или mvp, че ту така, ту иначе го чувам?
Most Valuable Player, т.е. най-ценен играч. Използва се в баскетбола и волейбола.

# 586
Брей, какви ценни неща научавам от тази тема.
А въпросният Мариянов бил известен покрай дуета си с Тото. "Пее" на един-два тона, но няма значение. Явно текстът е важен:

# 587
  • София
Most Valuable Player, т.е. най-ценен играч. Използва се в баскетбола и волейбола.
Жива да не бях, много благодаря за инфото!
Това звучи абсурдно в контекста на шоуто. То едни играчи, едно чудо... Joy

# 588
Явно и днес ще сме без епизод.

# 589
Хаха, както е тръгнало, до Нова година дали ще приключи това предаване?

Ето няколко клипчета:

Тинко, дето каза на Павката и Ицака, че било най-тъпото нещо да качваш видео с "Реакции" Grinning Grinning Grinning

# 590
# 591
Без коментар само чакане Joy

# 592
За каква "монетизация" иде реч? През 5 минути видеата им се прекъсват от реклами, но те са според алгоритмите и навсякъде са различни. Аз и в Латвия, и в Испания гледах Къщата на инфлуенсърите през последните 2 месеца и рекламите си бяха съответно на латвийски и на испански. Може би става въпрос за продуктово позициониране или някакво спонсорство. Или  има проблем с това пращане на пари по време на живите стриймове? Не ми е ясна тази материя.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 22:13 от diziler

# 593
За каква "монетизация" иде реч? През 5 минути видеата им се прекъсват от реклами, но те са според алгоритмите и навсякъде са различни. Аз и в Латвия, и в Испания гледах Къщата на инфлуенсърите през последните 2 месеца и рекламите си бяха съответно на латвийски и на испански. Може би става въпрос за продуктово позициониране или някакво спонсорство. Или  има проблем с това пращане на пари по време на живите стриймове? Не ми е ясна тази материя.

Обикновено видеата които гледаме са качени на платформата 1-2-3 дни преди да са направени видими за публиката, само човекът който ги е качил ги вижда и избрани хора от него. Веднага след процеса на качване, видеото се “сканира” и ако алгоритъмът на ютюб намери нещо което е срещу правилата за монетизиране на съдържание автоматично ще сигнализира на качилият видеото че съдържанието или част от него не е подходяща за монетизация. Т.е рекламодателите на ютюб не биха искали рекламата им да се излъчва в такова съдържание- но ютюб не показва директно коя част от видеото е неподходяща. Може да е просто 2-3-5 не бийпнати псувни, може да е език на омразата, дискриминация, насилие, еротично съдържание и д.р и съответно ютюб казва че може да се качи видеото без да печели пари от реклами или просто го маркира като съдържание за над 18г., което автоматично значи че видеото няма да излиза на първата страница на ютюб, няма да бъде препоръчано  на хора и дори е възможно да не получат известия хората, които са абонирани за този канал. И в крайна сметка създателят на видеото трябва да го гледа отново и отново и да реже от видеото части, които предполага че може би са проблемни и да го качва отново докато алгоритъмът не е “доволен”.

Друг вариант, който мисля че се случва при тях е.. когато вече видеото е качено и пуснато за публиката 4-5 дни (т.е има реклами ч) и е минало бекграунд проверката на алгоритъма то бива докладвано от много хора - я за нецензурно съдържание или голота (Стефани) или други и ако достатъчно хора го докладват ютюб го демонетизира и човекът който го е качил може да обжалва и видеото тогава бива проверено от човек “ръчно” но това понякога отнема повече от 3-4 седмици и видеото седи демонетизирано, което значи че не генерира доход и не се препоръчва на хора гледащи неща в платформата.

# 594
Автоматично се е получило при тях и е на целия канал, включително и стари видеа. Казаха, че като качат видеото в друг канал, нямат проблеми. Аз съм с YouTube Premium и не знам дали се показват реклами на демонетизирани видеа, по-логично е да няма, но не съм сигурна дали е показател.

Това е наистина гадно, защото така момчетата не могат да си избият парите, които са вложили в продукта си. И не е нещо, на което могат да повлияят. Но пак казвам - ако не си бяха правили 3 почивки по една седмица без видеа, хората щяха да го приемат по-нормално. Заснето е през май, започна да се излъчва през август - предостатъчно време да сглобят 5-6 епизода и да си имат в аванс. Надявам се за втори сезон да са си научили урока.

# 595
Мерси за разяснението. Онзи ден гледах буквално за 2 минути част от лайв стрийма на Тинко, видеото се казваше..." Болен съм, не съм болен.." нещо от сорта. Обясняваше надълго и нашироко как бил "драйфал" и как си предизвиква драйфането, за 1 минута употребѝ 4 пъти думата "пу*ки", да не говоря за десетките цинизми, които ухото ми чу буквално във всяко изречение. Това е отвратително и за слушане, невероятно бързото говорене, в което нецензурните думи бяха повече от нормалните... Качих въпросния линк в коментар №590, а другата сутрин видях, че видеото не е активно. Кликнах му на профила, пише, че било само за Членове и е видимо само за такива "с ранг от Лъв нагоре". WTF?

# 596
  • Стара Загора
Епизод 27

# 597
Благодаря, ще гледам по-късно, че Ф8, ИВ4... Grinning

Нова песничка на Боян и Николас (нецензурирана версия)

# 598
Много готин епизод, малко в повече ми дойде скандала на Николас и Боян, но поне потушиха страстите бързо. Заслужен победител и се радвам, че не надцениха Играта, защото е приятел на СкандаУ.

# 599
Играта все си мислех, че го щадят да му кажат колко е cringe от уважение, че е по-възрастен. Не знам какъв авторитет е в музикалната индустрия, но чак "магии" да е правил 😄 от това, което съм хващала по the voice.. ( малко  ме е  срам за него)

Общи условия

Активация на акаунт