КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - риалити (сезон 1)

• 60 254
  • 717
  •   1
Отговори
# 600
Вече стигнах до средата на епизода. Супер подробни и дълги са ми тези репетиции, можеше да орежат малко. Час и 22 мин.. дълъг епизод.  Дано няма повече паузи от по 1 седмица. Че в един лайв нали казаха, че на всеки 10 епизода ще почиват по 1 седмица.

# 601
  • София
И на мен ми хареса епизода. Неочаквано, предвид кои им бяха 'гостите' и факта, че имаше много музика и пр.
Браво на Сандев че показа топки срещу онази карикатура Тото от Скандау. И не трябваше да му се извинява.
Ники за пореден път реагира прекалено драматично, 'драма куин' И остави го, като не иска, не иска. Ама ето че взеха наградата, а преди това детински среди. На Ева и Крис им се получи най-добре. Скандау са за Бг радио, всъщност за никакво радио не са...

# 602
  • София
Хареса ми епизодът и на мен и не очаквах, че ще направят толкова сполучливи песни за два дни. Е, не, че са връх, ама на същото нищо въртят и по някои канали.

На Бо и Николаос ми се забие главата, много е хващаша. Кадрите, заснети от Бо са супер, тези от Николас - не, особено отгоре като е сниман, но клипът не е толкова важен.

Песента на Ева и Крис пък е най-нормална, ако не беше за ютюб, щеше да е на първо място. Сандев и Йо не ми харесаха с тези Азис и Гери Никол, както и припевът за дупарата.

Лошо впечатление ми направи Играта, трябваше да поеме отговорност, Карина слушаше всичко, е, имала е претенции да е по-лесно, видимо се притесняваше.

Нито идеята на Стела за чалга, нито тази на Стефи ми харесват. Крайният вариант става, получила се е идеята, но не ми допада посланието, твърде леки изглеждат.

# 603
И на мен най-много ми хареса песента на Ева и Крис. Останалото бяха регетон ритми и получалги. А това, че Стела е чалгарка, въобще не ме учудва. Тя и като поведение си е такава.

# 604
Част от новите клипове:

# 605
Излезе новият епизод. Извинявам се за поредните постове:

ЕП.28

# 606
Не беше лош епизода, макар и малко празен откъм съдържание с изключение на последните минути. Стела по много тъп начин се е прецакала и заслужено я изгониха. Според мен сега на Сандев ще му се отвори играта и ще стане по-симпатичен.

# 607
Откъде са я изгонили? От конкретна игра или изобщо от Къщата, тоест прекратява участие? Още не съм гледал, че с Фермата и Игри на волята няма кога, хахахаха

# 608
  • София
Много бързо ги издавате тия неща, да минат 24 часа поне, да можем да гледаме и ние. 🤣

# 609
Откъде са я изгонили? От конкретна игра или изобщо от Къщата, тоест прекратява участие? Още не съм гледал, че с Фермата и Игри на волята няма кога, хахахаха
Хаха, аз ги пускам към 8, за да мога да си превъртам рекламите на Игрите.
Ще слагам в спойлер вече в първите 24 часа.
Скрит текст:
Но да, от предаването я изгониха. Те си показват всичко - писала е в чат на някого какво се случва в предаването, какви мисии има, кой е отпаднал, че даже и колко ѝ е хонорара.

# 610
Ицака обаче е голям симпатяга Joy

# 611
  • София
Ох, то бива да си проста, но чак толкова е нетърпимо. За Стелчето говоря.
Какво става с нея сега, нали уж бременна била... Още ли не го е обявила официално?

# 612
  • София
За епизода и Стела

Скрит текст:
Напълно справедливо и биха шута. Много късно даже.
Рядко дебилно същество.
Трябваше и глоба да има. Ей заради такива пачи като тази идват спойлерите и много хора като мен страдат, защото разбират нещо, което не искат.

И не съм съгласен да няма игра. Докога ще ги коткат там?
Този сезон повече хора си тръгнаха по някакви други причини, отколкото след игри, а минаха вече 3 месеца.

Нелепа работа!

# 613
Някой, който знае победителят може ли да му сложи тук името в спойлер? Или в друга тема е вече обсъдено? Да знам къде да търся Grinning Нямам нерви да гледам и следя това "шоО".

# 614
Ох, то бива да си проста, но чак толкова е нетърпимо. За Стелчето говоря.
Какво става с нея сега, нали уж бременна била... Още ли не го е обявила официално?
Да, взех да я следя в Тик ток, но не виждам корем.

Общи условия

Активация на акаунт