Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 78

• 45 643
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
На мен специалиста по високорискова бремености бе обяснил че доста често се получава едно неволно изпускане на урина , тъй като бебето пристиска пикочния мехур и това е причина на намокреното бельо. Това е в случаите когато е установено че не става въпрос за изтичане на околоплодни води разбира се. Не забравяйте обаче че всяка бременност е различна, и всеки симптом може да бъде тълкуван различно

# 586
Момичета вие отпивате ли по малко алкохол/вино,бира/? Още преди да започнем с опитите бях спряла изцяло всичко алкохолно, но сега имаме едно домашно розе и много ми се препи… та се чудя за няколко глътки?

# 587
Здравейте. Тъй като имах съмнения за цветна бременност отидох на преглед при гинеколог. Прегледа ме с вагинален ехограф и каза че не вижда бременност. Мислите ли че може да не я е видял, тъй като подозренията ми са за 4ти месец. Достатъчен ли е вагиналния ехограф или трябваше да го накарам и коремен да направи?

# 588
4 ти месец бременност ще се види с всичко било то вагинален или коремен ехограф. Просто не сте бременна.

# 589
  • Вестерос
Момичета вие отпивате ли по малко алкохол/вино,бира/? Още преди да започнем с опитите бях спряла изцяло всичко алкохолно, но сега имаме едно домашно розе и много ми се препи… та се чудя за няколко глътки?
Не пия откакто видях двете черти, ама като ти се пие удари две, три глътки.

# 590
Момичета пазя се ,но днес леко ударих корема но от едната страна-дето е кокала така да се изразя .
Дали е проблем ???

# 591
Пиех по 2-3 глътки бира, много добре ми потискаше киселините Wink Не всеки ден ден де, но когато ставаха нетърпими.

# 592
Бебето е защитено, ако не усещате продължителна болка или няма кървене, всичко е наред. 20 кг куче ми се е удряло в корема след засилка, няма нищо.
Момичета пазя се ,но днес леко ударих корема но от едната страна-дето е кокала така да се изразя .
Дали е проблем ???
Със сигурност не е урина, не миришеше на нищо. Днес при ставане също имах мокро петно, но няма как всеки път да ходя за проверка дали са води, след като от положителния тест имам такова водно течение по цялото бельо и досега всичко е било наред… надявам се, спокойствието ми и това, че ми се случва често, да не ми изиграе лоша шега при истинско изтичане…
На мен специалиста по високорискова бремености бе обяснил че доста често се получава едно неволно изпускане на урина , тъй като бебето пристиска пикочния мехур и това е причина на намокреното бельо. Това е в случаите когато е установено че не става въпрос за изтичане на околоплодни води разбира се. Не забравяйте обаче че всяка бременност е различна, и всеки симптом може да бъде тълкуван различно

# 593
Да имам или да нямам .
Май е опасно ако имам .

# 594
Не разбрах коментара. Ако е било леко удряне, нямате кървене и се чувствате добре, не е проблем.

# 595
Нямам кървене ,мн отстрани беше .
Още преди да се ударя от дясно ме болеше леко .
Но пък продължавам да си ходя през 20 мин на wc .
И това ме успокоява

# 596
Здравейте!
На контролните изследвания ми излезе чист вагинален секрет, което е супер, но в стерилната урина се изолира klesbiella pneumonalia 10^5. Не съм чувава тази бактерия, някаква информация. АГ каза да повторя изследването и след това антибиотик.
Някоя от вас сблъсквала ли се е? Опасна ли е? Ще пия антибиотик, просто съм много притеснена.

# 597
Аз не бих си позволила, но това е лично решение, разбира се. Лишила съм се от доста по-изкушаващи за мен неща (особенно по време на бременност) - сладки и тестени храни 😉

# 598
Здравейте!
На контролните изследвания ми излезе чист вагинален секрет, което е супер, но в стерилната урина се изолира klesbiella pneumonalia 10^5. Не съм чувава тази бактерия, някаква информация. АГ каза да повторя изследването и след това антибиотик.
Някоя от вас сблъсквала ли се е? Опасна ли е? Ще пия антибиотик, просто съм много притеснена.
Здравей,
На мен ми излезе в обикновената урина бактерия, в стерилната се изолира клебсиела ( тогава слагах утрогестан вагинално ) пих Аугментин 5 дни. След 2 седмици (вече беше спрян утрогестана) на контролната микробиология се изолира и там клебсиела ед.колонии и отново пих антибиотик Зинат. Надявам се сега всичко да е ок... И аз бях много притеснена, че се начетох на какво ли не, но и двамата док. при които се изолира бактерията бяха видимо спокойни Blush

# 599
Здравейте!
Здравей,
На мен ми излезе в обикновената урина бактерия, в стерилната се изолира клебсиела ( тогава слагах утрогестан вагинално ) пих Аугментин 5 дни. След 2 седмици (вече беше спрян утрогестана) на контролната микробиология се изолира и там клебсиела ед.колонии и отново пих антибиотик Зинат. Надявам се сега всичко да е ок... И аз бях много притеснена, че се начетох на какво ли не, но и двамата док. при които се изолира бактерията бяха видимо спокойни Blush

Благодаря ти за отговора! И на повторената стерилна се изолира същата бактерия, ще започвам антибиотик и аз. Може би ще повторя микробиологията. В коя седмица си? Стискам палци всичко да е наред!

Общи условия

Активация на акаунт