Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 78

• 45 690
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
При Маринов е отделен преглед. Не е включен във ФМ. И се записва по желание на пациента или ако препоръча доктора от ФМ. Доста препоръчителен преглед е.

# 511
Гери, тестът за бременност показва само, че си бременна, а не колко бременна си.
Прави се при закъснение на менструация, а не в трети месец на бременността. На този етап са важни прегледите. Ако нещо те притеснява, отиди утре на преглед.

# 512
Гери, тестът за бременност показва само, че си бременна, а не колко бременна си.
Прави се при закъснение на менструация, а не в трети месец на бременността. На този етап са важни прегледите. Ако нещо те притеснява, отиди утре на преглед.
Благодаря ти ,направих го за мое успокоение .
Появиха ми се болки в горната част на корема .
Иначе благодаря ,ходя на прегледи - но ми се иска всеки ден да ме гледат на ехограф да съм по спокойна ..луда не съм а мн притеснителна ..тук съм чела страшни неща .

# 513
Феталната ехокардиография си е отделно от втората фетална морфология. ТЯ си се прави по желание или ако след втората фетална нещо се съмняват и ви пратят на допълнително изследване. Аз питах, защото не се следя в Надежда, но предполагам, че и на другите места правят обстойни прегледи. Но все пак си е по желание, ако искате, никой няма да ни върне.

# 514
Привет, момичета! В 14гс съм и попринцип всичко е наред, обачееее вчера купих от едно бързо хранене(готвено) боб яхния и днес от 16:00(след като си стоплих да ям не е спрял да ме боли корема, напр едва се движа. И предните седмици съм хапвала бобец(домашен!) и нямаше проблем… би трябвало да е от боба, а не от бременността тази болка.. нали🫠 еспумизан дали може да се пие, знаете ли? Не ми се ще да занимавам с гинеколога ми с тази нелепа случка, но болката наистина е доста неприятна.

# 515
Привет, момичета! В 14гс съм и попринцип всичко е наред, обачееее вчера купих от едно бързо хранене(готвено) боб яхния и днес от 16:00(след като си стоплих да ям не е спрял да ме боли корема, напр едва се движа. И предните седмици съм хапвала бобец(домашен!) и нямаше проблем… би трябвало да е от боба, а не от бременността тази болка.. нали🫠 еспумизан дали може да се пие, знаете ли? Не ми се ще да занимавам с гинеколога ми с тази нелепа случка, но болката наистина е доста неприятна.
Да, може еспумизан. На мен ми го изписа гастроентеролог когато бях някъде в
20 седмица.

# 516
  • Вестерос
И при болки в стомаха аз пиех но шпа, минаваше ми.

# 517
Добре ли е да се движа доста вмомента? В 6 г.с. съм и всеки ден си правя бавна разходка около 8-10хил. крачки? Наистина не мога да лежа и бездействам. Много ми е трудно от активен спортист 6 дни в седмицата да се залежа …

# 518
  • Вестерос
Ако не ти е лошо и нямаш забрана, не виждам да няма причина да се движиш. Гледай да не се пренатовариш обаче, да вдигаш тежко ..

# 519
Здравейте, знам че е много индивидуално, но от кога започнахте/планирате да започнете да купувате неща за бебето? От кой месец/седмица?

# 520
  • Вестерос
От седмия месец.

# 521
Здравейте, знам че е много индивидуално, но от кога започнахте/планирате да започнете да купувате неща за бебето? От кой месец/седмица?
Имаше в Хиполенд намаление на 25% на всичко и тогава пазарих доста неща,бях в 25 седмица. Всичко останало като кошара и количка взех след 30 седмица☺

# 522
През цялата бременност купувам неща. Не съм суеверна. Така мога спокойно да си ги избирам едно по едно кое е най-подходящо и да си ги оглеждам и подготвям за употреба, а не всичко накуп накрая, когато силите са ми на краен предел.

# 523
Много моля кажете мнение за снимката .
В 11 седм съм .

# 524
Тъй като ми е трета бременност имам почти всичко без дрешки и шишета. След седми месец ще пазарувам,сега само едни бодита от Джордж поръчах и още не са при мен,след 4 дни влизам в шести месец. С първите деца също в седми,осми купувах.

Гери,мнение за какво точно на снимката? Има си ембрион,но доста неясно се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт