Любители на кучета - 130

• 31 982
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Жив и здрав да е Чоки и да има много поводи с такива вкусни торти да го черпите! Тортата изглежда доста реалистична, чак на мен ми се дояде Grinning

# 181
Жив и здрав да е Чоки и по-малко спорт в дисциплините като плуване в ледовит ров и катерене по дървета с препятствия Joy

При нас май се укроти рядкото щастие, ще видим как ще изкараме нощта. Одеве е имал близка среща с 2 таралежа, която е минала доста дружелюбно. По-лошото е, че след срещата щерката е още по-запалена да си взима таралеж. Не знам дали съм ви разказвала, че преди да си вземем куче, минахме през какви ли не хипотетични варианти за домашен любимец и някъде на таралежа ММ не издържа и реши, че ще е куче. Joy

# 182
  • София
Честит рожден ден, хубавецо Чоки! Все така прекрасен, здрав и обичан да си! Birthday

# 183
  • Sofia
Оле, какви хубави пожелания е събрал Чокчо!
Направо ми иде да пратя на всички по една торта! Sparkling Heart

# 184
  • София
Да е здрав, все така обичан и на 99% послушен на Елза брат й (по окраска поне) Чоки! Един процент за бели, инати и номера му отпускам Grinning

# 185
  • Варна
Да е жив и здрав, миличкия Чоки, и да има много наградки, игри и приятелчета ❤️

# 186
  • София
Честит и здрав да е рожденика Чоки!
Аз събирам идеи за торта, че на наша Нори предстои първия рожден ден. Все се чудя как седят мирни за снимка кучетата пред торта с лакомства, но предстои да разберем.

# 187
И аз съм в чудене за тортата, че годинката наближава Grinning Гледах в една група във фб, една дама беше направила торта за кученцето си с печена кайма без подправки и крем от грах и моркови, реже в кръгче и сглабя .
Ето така изглеждаше:
Скрит текст:

Чудя се ако имам време дали да пробвам да я направя, въпреки че месо за момента не съм давала на Мейпъл и да не вземе да омаже положението на изхода.Joy

Но повечето торти, които съм виждала са с пастетче и кучешки лакомства.

# 188
  • София
Да е жив и здрав Чоки.  Да ви радва дълго и по-малко сериозни бели.

Попи, как е Вълчо днес?

# 189
Re, изглежда добре, но не е ходил по голяма нужда. Само е пишкал сутринта, после яде. Ще го видим по обяд, че дотогава ще е сам.

# 190
  • Варна
От граха ще пръцкат, а от месото на изхода количеството е малко и твърдо, просто всичко се усвоява.
Аз взимам три пържолки и ги слепвам с кашкавал или правя три големи и сплескани кюфтета пак с кашкавал, изяжда се всичко до дупка.

# 191
Ей, вярно бе, как не се сетих за кашкавалче Grinning Тя много обича. Значи може с кашкавал и моркови за украса.

5 минути, след като и дадох нова играчка, едното ухо сдъвкано Joy

# 192
  • Варна
Може. Става лесно и бързо. Прибирала съм се в 21.00 от работа и за половин час съм запалила свещичката 😁

# 193
Ние пътувахме малко за уикенда и на прибиране минахме през Лидл - да похваля подложките за охлаждане, още не й бях махнала етикета, но те легнаха върху нея. Много е приятна.
Иначе на баща ми подариха едно гонче - бебе на 40 дни, голяма ревност хвърлиха, чак не искаха да съоят при нас, защото обръщахме внимание на него. За пръв път ги виждам да се сърдят.
Честит да е Чоки!
Попи, да се оправяте бързо!

# 194
  • по света
Здравейте ,радвам се да се запознаем имам ердел териер на почти 9 месеца казва се Теди

Общи условия

Активация на акаунт