Любители на кучета - 130

• 31 974
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Измори се да играем и накрая така

# 151
  • София
И тоз си има дупе сладко JoyJoyJoy

Свърши почивката, утре си тръгваме. Тоз е изморен на макс от жега и емоции. После ще спи 1 седмица на спокойствие 😀😀😀

# 152
След като се измъчих да търся приемлив вариант за море с Лори, в България...намерихме в Гърция, без никакви уговорки и такси!И то в любимото Порто Куфо./ Преди да я осиновим, все там ходихме, но в хотелче, където е забранено за любимци/ Тези студиа са на 2 мин.от плаж./ зона с или без шезлонги/Супер удобно -да не я мъкна в жеги много , а има и прекрасно дворче! https://www.aiolis-studios.gr/  Споделям, защото знам , че трудно се открива местенце за почивка ,с нашите сладури! Споделайте и вие,къде сте останали  доволни и спокойно изкарали ваканция. .
Море.Планина.От Иланг и Шошко - харесах новите бунгала на Градина, но всичко беше заето..., както и пак от тях-в Банско, Пирин Голф.

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 21:28 от Roo Roo

# 153
Ние отсядахме в Созопол в едно хотелче - Мелиа Мар се казва, много мило отношение към животинката и е близо до единия плаж.  В Румъния и Сърбия също отсядахме с Мейпъл, не сме имали проблеми, ако някой го интересува може да споделя кои са местата. Поне до момента не сме се срещали с лошо отношение на почивките.

# 154
Roo Roo, извинявай, но все още не съм научила на всички кученцата.. та не знам колко е голямо вашето, но видях къде е мястотое, с кола ли пътувате дотам? Изхлежда много хубаво, но малко по-далеч, как понася кученцето пътя? Много ми се иска да птведем и нашите някъде, но си мисля и за пътя.

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 23:48 от orhidealover

# 155
Оrhidealover, почивкати ни предстои през септември!Но, Лори пътува на доста далечни разстояния от мъничка и имаме късмет, че не и става лошо- нито в кола, нито в самолет.     Вчера бяхме за диви  малинки, в планината.🙂

# 156
Мърльо пак е с разстройство…Събуди ме с рев сутринта. Едва се добра до градинката пред блока. Като знам предния път след стомашните проблеми как го удари в бъбреците, за него не знам, но на мен почти ми е лошо.

Сега седи гладен и от време на време промрънква каква зла участ го е сполетяла, да остане без закуска.

# 157
  • София
Милото вълченце. Моето продължава да не пие вода от купата си.
Аз се пребих.

# 158
  • тук-там
Как се преби? А от къде пие вода?

# 159

Аз минавам да ви поздравя и в новата 130!!! Бъдете здрави!!!
Малкия Пако (лошото куче) вече превърнало се в страхотен приятел.. Е добре, днес почива мъжа ми, а той е толкова спокоен и спи цял ден между нас и опъва клечките нагоре и настрани... Пак ви поздравявам какви страхотни съвети давате и колко сте прекрасни вие и вашите малки приятели!!! 💋❣️💋❣️🤩🐷🐷🐷

# 160
  • София
Как се преби? А от къде пие вода?
Давам му бульон от пиле с пиле и много вода в купата му за хранене.
А как се пребих, не мога да опиша, но ако някой ме беше снимал, щях да събера поне 100 000 гледания 🤣.
Мъкнех един контейнер на колела, пълен с поне 50 кила боклук на заден ход и стъпих в шахта, която по принцип е покрита, но някой е забравил да и сложи капака като я е чистил.
Пльоснах се по гръб, а контейнерът падна върху мен.
По чудо съм само с натъртвания 🤣. ММ първо се притесни, после се хили два часа.

# 161
  • sofia
Пако е много сладък! Ще станат нещата, споко. Когато се роди детенцето ни и ние имахме своенравен и доста себичен дакел. Той си ни и гризваше чат-пат...Въведох правила  най-вече, в общуването им. Детето уважаваше личното пространство и играчките на кучето, кучето също и си живяхме спокойно.
Ре, добре, че не е станала голяма беля...Това с водата е много мистериозно....
Уайлд, да минава на Вълчан дрисъка бързо!

# 162
# 163
  • Бургас
Хубав е Пако, щом е на спалнята, значи вече слуша Simple Smile
Не се сдържах и откраднах този поздрав за вас от лабрадорската група:)

# 164
  • под тепетата
И аз пробвах кат лабрадорката, ама една муха не позволи...
 Вчера бях на концерт на една поляна. Имаше много и най-различни кучовци. Обаче гледката на огромен немски дог и моткаща се току-що проходила девойка с една педя рокле под носа му беше разтапяща!
 Озю реши, че музиката му е силна и не щя да яде от кожената купа. Наложи се да го храня от ръка.
 Re, ама и ти си все под мишница със законите на Мърфи. Една дупка/шахта да има и тя ще е твоя!  
 Браво на Пако и майка му!
poppy, как е мърльо?

Общи условия

Активация на акаунт