💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 8/

• 41 082
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ей какво нещо е световната "психоза".  Ханде само с едно "пърхане" на мигли препарира световният зрител и ето, че вече 43 милиона зрители от цял свят са гледали първи епизод на "Почукай на вратата ми". И това няма да е краят.
Очакваме "El Turko", без участието на Ханде,  да догони и задмине този рекорд. Ама надали! Дори и с тази чуждестранна актриса няма да се получи. Доста е скучна и почти незабележима. Бамби е недостижима, за невероятно съжаление на злобарките.  Добре, че не са много. Тези, които я обичат са многократно повече, от мразещите я. Защото и в последователите в Инстаграм е недостижима. С тези 28,7 милиона последователи скоро няма, кой да я задмине.

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 21:47 от БлагаВест

# 586
Нощни рими... Smiley

Днес Хандето пак стана тема!
Облечена в грозни епитети,
от дами на години, на които хич не им отива,
питам се, защо толкова е крива?
Две години се реве, че спрели сериал заради Вратата, Satisfied
може би на Мистър Грешен песента в Турция му е изпята?
Да си играе с "международната актриса",
споко, няма опасност тя до него да изпъкне,
с него не може да се мери, няма и да го засенчи,
от партньорството си с него, тя може само гордо да се перчи.
Че с божество да играе...е не всеки ден такъв късмет се пада, Animal Monkey Face
това за нея ще остане най-голямата награда.
Но стига толкова, това си беше кратко отклонение,
тук в темата сме по друго направление.
Хандето да не я мислим, тя тук тема си "извоюва",
има кой достатъчно да коментира и да се вълнува.
Усмихнете се, подминете и от лоши коментари не се косете,
в темата сте на най-красивото цвете! Flowers Cherry Blossom

# 587
Междусъседски неволи Satisfied
Слънце, умело боравиш с думите Hands Clap

# 588
Марги, най-продуктивна съм нощно време. Satisfied Animal Monkey Face Пък като има нещо "драматично" и се заформи "скандалче", е тогава ми е силата. Satisfied

Да взема да балансирам

# 589
  • Dupnica
Flowers Four Leaf CloverПривет прекрасни момичета!
Честит празник на всички празнуващи и именици!
Бъдете живи и здрави, от Бог благославени! Heart

За нашите герои не коментирам - времето ще покаже, но  злите писания не са нормални.
Грозно и нечовешко отношение към който и да е! Sleepy

ето така с усмивка и любов се преминава през всички предизвикателства!
Щастлива вечер!

# 590
  • София
Знаете ли, почувствах едно облекчение, че Ханде няма да си губи времето в някакъв измислен исторически сериал. Не искам да я гледам забулена от епохата на османската империя. Никак не ме впечатлява този сюжет. Ханде трябва да играе роля на успяла, красива, независима, съвременна жена. Пък и като го знам Джан, колко дървено игре няма да им се получи. Сто пъти бих предпочела Бурра Гюлсой пред него. В сериалите, които съм изгледала с Джан , ами честно не ме е впечатлил. С Ханде само като ръст стоят добре. Може би Джан щеше да спечели ако играеше с нея. Щеше да го поразчупи малко. Но така стана по-добре. Бях написала малко по-горе, че не предпочитам тази двойка, защото ще отнесе невероятен хейт. Само като ги чета неговите болни и фанатизирани фенки, не искам да го виждам до Ханде. Керем го бие с класи по талант и игра. И по хубост и харизма, разбира се.   Я какъв красавец си ни е Кеко.

# 591

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3LrCJ95D64hhk4dfz4qT- … 3hQhIHMg/viewform

Керем и Ханде са номинирани за участие в İşletme Ve Ekonomi Kulübü 11. Medya Ödülleri Töreni Anketi /Анкета на Бизнес и икономически клуб 11-та церемония по връчване на медийни награди.
Той е в категория ЛЮБИМ АКТЬОР НА ГОДИНАТА, Ханде е в категория ЛЮБИМА АКТРИСА НА ГОДИНАТА.
Ханде участва и в категория НАЙ-ЛЮБИМОТО ЛИЦЕ НА МАРКАТА НА ГОДИНАТА.

Ако искате може да гласувате. Аз гласувах....

Знам, че тези анкети са въздух под налягане, но поне се отчитат гласове за тях и спрямо подобни анкети се водят рекламните им кампании. Дори участието на имената им в подобни форуми е от значение за позициите в бранша.
На фона на негативните кампании срещу двамата, подобни анкети показват на специалистите ядрото от лоялни фенове.

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 00:09 от DeniAra

# 592
Обзор на епизод 51
(В оригинал - края на 16ти и началото на 17ти)

Терапевтката препоръча на Айдан да възстанови връзката си с Еда, затова Айдан й се обади , да се видят. Еда първоначално не искаше, но отиде още същия ден.

Айдан: И ти още носиш пръстена.
Еда: Синът Ви го носи, за да отблъсква жените. А аз послушах съвета Ви, нека всеки път си спомня какво ми причини.
Айдан: Може би гневът ти ще мине? Тогава ще го свалиш.
Еда: Едва ли.
Еда: Каква е причината да скъсаме? Той каза, че причината е работата , така ли е?
Айдан: Говорихме със Серкан, че двамата просто не си подхождате и накрая той се убеди.
Еда: Вие просто не сте ме искали и успяхте да убедите Серкан, това ли е? Не го вярвам. Добре, дано му намерите съпруга по ваш вкус.
...
Еда: Чух какво говорихте с майка ти. Това ли е причината? Семейството ти?
Серкан: Не знам какво ти е казала майка ми, но аз взех решението. Ясно ли е? И моля те, престани да ровиш.
Еда: Защо да не ровя?
Серкан: Резултатът няма да се промени. Всичко между нас свърши.
Добре. Аз ще ровя.

Енгин: Знаеш ли, това момиче е ангел. Въпреки всичко, което стана, тя пак помага на майка ти да излезе от вкъщи.
Еда: Аз съм глупачка. Защо още го преследвам? Той ме напусна. До тук съм. Край вече. Мразя, Серкан Болат. Мразя го.

Серкан: Аз изнесох вещите й от вкъщи, но тя пак е там. Тя е навсякъде.

Ефе: Серкан ме проучва. Задава въпроси за тайния ми партньор. Притежавам половината акции, а той се държи така сякаш няма партньор. Искам да му дам урок, за да ми повярва.

Енгин: Вече имаме робот Серкан, сега и бебе Серкан. 😅

Аслъ: Извинявам се, Емре има следродилен синдром.
Пъръл: Тази синдром не е ли само при жените?
Аслъ: Да, но той не ми дава възможност аз да го изживея. 😅

Еда: Вчера ходих на кик бокс , всичко ме боли. 
Серкан: Кик бокс? Аз съм добър боксьор. Някой ден ще направим спаринг, ще ме биеш колкото искаш.
Еда: Не, вчера те бих достатъчно, благодаря ти. 😅

Серкан: Работим заедно , ако си болна, може да ме заразиш.
Еда: Не се тровожи, просто ми се гади.
Серкан: Гаденето може да е симптом на много болести , дори на Ебола.
😅

Еда: Срамежлива мимоза. Всяко цвете има уникални навици, ако докоснеш срамежлива мимоза, тя ще се затвори, защото е интровертна, страхлива. Ако я докоснеш пак, ще пусне бодлите, те обичат да са сами, затова мисля ,че трябва да са отделно.
...
Обича самотата. Цял живот трябва да е сама, сортът й е Робот Болат.
😂

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

# 593
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

Gift Heart

# 594
Здравейте хубав ден Purple Heart
Ханде "Обичай, живей, бъди благодарен"

този актьор е последвал Ханде   Сам Хюгън е шотландски актьор, продуцент, писател и предприемач

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 10:51 от sani1212

# 595
Добро утро от мен 🌼🌼🌼

Добро утро и от красивата Ханде ❤️

Радва се на живота докато зложелателите само приказват.
Преди време бях попаднала на статия във ФБ за раздялата на Ханде и Керем.
Жени на възрастта на моята майка се радваха и нападаха Ханде. Само ще кажа дано не се случи същото с техни дъщери, сестри, приятелки и близки. Може би, когато става въпрос за близък човек, няма да мислят по този начин. Жалко, много жалко за опита, който уж трябва да са натрупали.

Заради това харесвам тази тема, защото има такт, няма тежки думи, има уважение, има разбиране, има любов и към двамата дори когато не ти харесва някоя тяхна постъпка. ❤️

Сам, който е последвал Ханде, играе в популярния сериал Outlander 💗

# 596
  • София
Гери и аз като теб се изумявам на такива грозни коментари по адрес на това мило и прекрасно момиче. Не я познават, а вече в душите им тлее омраза. Само че не разбират, че тази злоба и омраза прояжда техните души.
Много са ми смешни, когато пишат че въобще не се интересуват от Ханде, а всеки втори пост е за нея и то в друга тема, нямаща нищо общо с Бамби. Почти нищо не били гледали с нейно участие, но видите ли била бездарна. Е как го разбраха, като не са я гледали?  Тези жени, защо не вземат да се прегледат. Направо са си за лечение. Толкова са обсебени от Ханде, че дори не го осъзнават. Страх ги тресе, когато се спомене нейното име. А нали знаете, от какво се страхува човек. От по-добрият, от по-успелият, от по-красивият. Комплексарите се занимават с успелите. Избиват си комплексите по този начин. Така, така, нека продължават. Това е най-доброто доказателство за таланта на Ханде.  

За късмет качвам тези прекрасни снимки на Ханде за 3-ти път! Толкова красива и щастлива изглежда на тях. Усеща се душевният и мир и щастието, което изпитва в момента. Това ни стига. Да я виждаме спокойна и радваща се на живота. А една жена изглежда красива, когато е щастлива и влюбена.  

Два красиви лебеда, танцуващи под дъжда, опиянени от любов.
Любовта, най-силната и неразрушима сплав между двама души...

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 12:19 от БлагаВест

# 597
Здравейте Animal Bee

"В живота трябва да избягвате три геометрични фигури: порочни кръгове, любовни триъгълници и квадратни умове."
Марио Бенедети

Малко положителна енергия и добро настроение от Ханде. Nature Sunny

Прекрасен да е денят ви!

П.с. Съни, вчера забравих да те поздравя. Добре дошла , чакаме си снимките. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 598
# 599
Здравейте, слънчеви момичета! 🌞🌸
Хубав и усмихнат ден на всички с много виртуални прегръдки! ❤

Мики, ти хубаво ме подсети за обещаните снимки и понеже нямам представа, как се поставят в скрит текст ви оставям една малка част от тях.
За вас мили момичета ❤

Момичета, видях на живо и капсулната колекция на Ханде и мога да ви кажа, че е още по-впечатляваща, отколкото на рекламните снимки! Всичко, което видите там си струва! Много красиви места заредени със съвсем различна енергия! 😊🌸❤

Общи условия

Активация на акаунт