💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 8/

• 41 096
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Sparkling Heart Бабче и Миси, Честит имен ден! Желая ви да сте здрави и много щастливи. Flowers Hibiscus

Марги, Чаатай е моят първи избор за партньор на Ханде. Ако зависеше от мен, него бих избрала. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 571
Здравейте, слънчеви момичета! 🌞🌸
Миси, Бабче, честит имен ден! Бъдете здрави, обичани и щастливи! 💐❤
Nrgmama, честит рожден ден с малко закъснение и от мен! Бъди здрава, сбъдвай мечти и мечтай! 💐❤
Честит празник и на всички вас момичета! 🌸❤

Няколко дни влизах доста рядко в темата, както и нямах възможност да пиша и гледай какви неща съм изпуснала.. не мога и не искам да вярвам, че има толкова лоши хора, които съдят и обиждат хора, които дори не познават.. ужасно и някак доста тъжно е.. ЗАЩО?! Винаги се хем ядосвам, хем натъжавам много на такива неща.. преди време се бях включила в една група във фейсбук, понеже следях един сериал и те го превеждаха. Останах потресена от коментарите и обидите, които самите админи и модератори там хвърлят най-вече към Ханде.. но и към Керем, разбира се.. ужасно е! Наистина не мога да повярвам, че хора на толкова години мразят така човек, който реално нямат представа какъв е!!
Точно затова съм щастлива тук с вас! Отпуската вече приключи, завръщам се с пълна сила🙃
Макар че където и да съм, винаги се връщам тук при вас! Дори от Истанбул ви четях по малко и когато можех 😉🌸, но интернета беше ужасен и почти нищо не ми зареждаше, още по-малко да мога да напиша и споделя нещо с вас..
Благодарности на всички ви за споделените новости около нашите любимци! Виртуални прегръдки на всички! 💕

# 572
Flowers Herb ЧЕСТИТО УСПЕНИЕ БОГОРОДИЧНО!
Празника е за всички майки затова бъдете БЛАГОСЛОВЕНИ мили слънчеви, романтички! Светата Дева да ни закриля - децата ни, любимите ни, близките ни и всеки дом и семейство! Sparkling Heart
Именничките ни, Миси, Бабче3, и другите които носят това прекрасно име или негови прозводни честити да сте, здраве, любов и благоденствие да съпътсват дните Ви! Kiss

Хейта свързан с нашите е тъжна и жалка реакция на неуспели, завистливи и бедни духом хора.

Тревожи ме, злото изсипано върху невинно дете, което все още неразбира света ...

Това е патология, която е свързана със споделянето в социалните мрежи, може би това ще бележи бъдещето на децата ни!

Прекрасното ни момиче!

Слънчевото момче!
В стремежа им да сме по-добри!

# 573

Знам Слънце. Теб с мед да те намажем Joy Kissing Heart

Съни wavey

# 574
Здравейте, момичета Purple Heart
Миси, Бабче, честит имен ден! Бъдете здрави, обичани и щастливи! Flowers Hibiscus Flowers Cherry Blossom
Nrgmama, честит рожден ден с малко закъснение.Бъди здрава и да сбъднеш  всичките си мечти. Flowers Tulip
Честит празник  на всички .Flowers Bouquet

Ханде няма май да е партнюрка на Джан Яман

Televizyon Dünyası
@TvDunyasii
Disney Plus’ta yayınlanacak olan Ay Yapım imzalı #ElTurco dizisinde Can Yaman, El Turco lakaplı Yeniçer Hasan Balaban’a hayat verecek. Can Yaman’ın partneri için ise 26 yaşındaki İtalyan yıldız Greta Ferro ile görüşülüyor. (Birsen Altuntaş)
Преведено от турски от
Can Yaman ще даде живот на еничаря Хасан Балабан, по прякор El Turco, в сериала #ElTurco с подписа на Ay Yapım, който ще се излъчва по Disney Plus. За половинката на Джан Яман се преговаря 26-годишната италианска звезда Грета Феро. (Бирсен Алтунтас)

# 575
Това ли е "международната актриса" от друг калибър? 🤣 Браво, все такива да се падат. Кой знае може и да е голям талант. 🙃

Нещо не толкова международно... Flowers Hibiscus Blush

Sparkling Heart

# 576
Благодаря ви за страхотните пожелания, да ви се връщат стократно Hug

Бабче, Честит имен ден и от мен! С пожелание за много здраве и късмет Flowers Four Leaf Clover

Gift Heart

П.С.
Хектор ???? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 577

Мисля,че това е новата партньорка на Джан Яман

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 20:12 от usmivkata20

# 578
От Туитър:
 Когато въведеш в търсачката #HandeErcel първото нещо, което идва е Керем дори не Ханде 😂
Проверих. Вярно е 🤣

# 579
Гледам, че Ханде Ерчел отново е тема на деня по чуждите теми Satisfied, но нека не падаме на тяхното ниво и да се въздържаме от обидни коментари. Blush

След известно време научаваш, че дори слънцето може да те изгори , ако се излагаш прекалено. Ще приемеш, че дори добрите хора могат да те наранят и ще е нужно да им простиш. Ще научиш, че говоренето може да облекчи болките в душата. Ще откриеш, че отнема години да изградиш доверие и само секунди да го загубиш и че ти също може да направиш неща , за които да съжаляваш до края на живота си.

Просто така, да разкрасим темата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 580
  • София
Привет, прекрасни! Flowers Hibiscus

Минавам специално, за да поздравя всички момичета с прекрасното име Мария (или производно на Мария) - Ми_си, Бабче!, с днешния им празник и да им пожелая да са здрави, да имат спокойни и ведри делници, красиви и усмихнати празници, малки сладки или големи зашеметяващи изненади от любими хора и удивителни пътешествия! И много, много истински и искрени приятели (в това число и виртуални!) с които да споделят прекрасните моменти в живота си! И да носят с гордост и достолепие красивите си имена! Защото, както се казва в едно стихотворение: "Името Мария носят най-красивите жени, това не може никой до днес да промени ....."

И нашите невероятни любимци:

снимки, от които за пореден път (не че имам нужда от това!) се убеждавам колко естетически красиво стоят един до друг, дори на две отделни снимки! Gift Heart

Хубава вечер и наздраве на празнуващите! BeersCocktailChampagneCakeChocolate BarGift

# 581
Няма лошо, нека да я коментират - "По-добре на хората в устата, отколкото в краката" Stuck Out Tongue Winking Eye
Според Social Ханде остава в списъка на най-желаните артисти в IMDB. Класира се на второ място Wink Trophy

Ето и останалите:
https://www.socipol.com/v2/index.php?c=imdb

П.С. Когато числата говорят дори боговете мълчат Wink Stuck Out Tongue Winking Eye

Поздравче Wink

# 582
  • София
Цитат
"Няма зли хора, а само нещастни."

Това е по повод на завистниците. Съжалявам ги. Излишно си хабят времето да коментират успешните, вместо да се опитат те да постигнат нещо значимо.

От няколко дни нашите ХанКер се скриха. Няма ги никакви. Даже и кучетата са оставили в детска градина.
Малкият "разбойник" Хектор е настанен в 1-ва група на детската градина. Но вече се проявява, като калпазанин. Кьопеците на Ханде са в групата на предучилищната възраст. Разбират се чудесно. Нали се познават вече от две години с доведеното "братче".  

Семейството в @mutlukopekoteli е пълно! По-ясно от това???        

Името на Хектор е написано директно от собственичката.

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 20:31 от БлагаВест

# 583
:
Благодаря ви за страхотните пожелания, да ви се връщат стократно Hug
.
Хектор ???? Stuck Out Tongue Winking Eye

Мисля, че след публикуването на тази снимка породата Йоркширски териер трябва да се преименува на Хектор Sweat Smile

Скрит текст:
Не мога да разбера към коя публика е насочен проекта на Джан Яман. Ако е вярно, това ще е сериал за турчин, който защитава италианско село и ще се снима на английски език в Унгария Anguished Аз лично съм доволна, че Ханде няма да участва в Ел Турко. Жената роля си я представям  с ограничено екранно време. В следващия си проект се надявам Ханде да е в центъра на сюжета и действието да се развива около нейната героиня.

И ще си позволя един ироничен коментар, за който моля да ме извините, но не мога да се сдържа. От вчера съм много разтревожена, какво ще пишат таблоидите за известните личности след новите правила в Инстаграм. Сега, като не могат да виждат кой харесва снимките на Ханде, как ще я сватосват? Сега съвсем на сляпо  ще трябва да пишат. ScreamScreamScream

# 584
Честито Успение Богородично, момичета!

Ми-си! Бабче! Честит имен ден! Бъдете здрави, удовлетворени, влюбени!
Благодаря ви за усмивките, позитивизма и вдъхновението с които зареждате дните ни!

Поли... припомни ми нещо:
"Живях със слънцето. Един ден го погледнах в очите и ослепях. ...А дали не прогледнах?"

Красива и споделена вечер!

Общи условия

Активация на акаунт