💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 8/

• 41 106
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро,прекрасни!

# 556
Добро утро, виртуални дружки!
Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Със здраве и гордост да си носят имената!

# 557
Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Честит имен ден, Миси! Бъди здрава, щастлива, успешна във всичко с което се захванеш и... все така ни събуждай с усмивка!
От две години насам ти си най-постоянния човек, който познавам във виртуалното пространство. Поздрава ще го пуснеш в 6 или преди това ако трябва, но не ни лишаваш от него.
"Картичката" Wink

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 08:22 от Margarita N.

# 558
  • София
Добро утро, Heart Eyes Честит празник на всички жени, майки! Flowers Hibiscus
Честит празник на всички, които имат днес имен ден! Честит празник на всички!

Миси,   честит празник! Heart Ти си нашето очаквано приятно начало на деня! Flowers Hibiscus
Много здраве, щастие и късмет! Да се сбъднат плановете и мечтите ти! Да са живи и здрави всички, които обичаш! Весел празник ти желая! Grinning

Скрит текст:

Успение на Пресвета Богородица е един от 12-те големи християнски празници, посветен на вечното заспиване, на смъртта на Божията майка.

Народната традиция почита на 15 август пресветата Богородица като покровителка на майчинството, жените и семейното огнище.  Това е един от четирите велики църковни празници в чест на Божията Майка.На този ден:

* Не се работи.
* Поверието за земеделците е, че до Богородица сламата става на жито, а след това житото става на слама.
* Ако на този ден вали дъжд, ще има голямо плодородие в следващата година.
* На този ден не се пипа нищо в червено, за да няма кръв в къщата и да не останат бездетни младите булки.
* На Богородица се носят дарове за светицата в църквата - кърпи и дрехи, като ги поставят под нейната икона.
* Иконите се окичват с цветя - богородички.
* Богородичните пити се раздават с пожелание: Нека Света Богородица да ни е на помощ!
* Много хора в нощта срещу празника преспиват на свято място, където се молят за здраве и благополучие, пожелават си нещо хубаво, надявайки се с помощта на благословията на Богородица то да се сбъдне.
* Едно от светите места е в с. Арбанаси в манастира „Света Богородица“, където в църквата „Успение Богородично”, се намира една от чудотворните икони на Богородица, която според преданието помага на бездетните да заченат.
* Прави се курбан за живот, за здраве, за плодородна година, против премеждия и болести.
* Раздават се осветени в църквата грозде, дини, обредни хлябове.
* Традиционни ястия на трапезата са прясна питка, украсена с орнамент, пиле каша, варено жито, царевица и тиква. Непременно се ядат диня и грозде.
* В Родопите празникът е познат като „Голяма чьорква”. Навсякъде го отбелязват с тържествена църковна литургия.
* В Ловешко под прага се слага бял трън, за да не „влизат болестите вкъщи”.

https://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/na-golyama-bog … rveno-500955.html

nrgmama,  Heart Eyesопитвам се, но сигурно няма да разбера напълно мъката, болката, разочарованието, тъгата които изпитваш, гледайки, слушайки, мислейки за разрухата и отчаянието, които властват над скъпите за сърцето ти места в Украйна. Това човешко безумие продължава вече повече от половин година и май няма никакви изгледи да приключи скоро. А за съжаление раните, нанесени от тази война дълго, а някои почти никога няма да зараснат. Благодаря за всичко, което споделяш с нас! Бъди здрава! Късмет! Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 13:31 от Dilemi

# 559
Добро да е утрото ви, прекрасни,
в този светъл ден!

misi, честит имен ден!
Живей с ударите на сърцето, раздавах и се радвай на любов! Усмихвай се!
Мечтай и сбъдвай!

Честит имен ден и на мен!
Макар и виртуално, но от сърце!
Скрит текст:

# 560
Много именици в темата 😊😊😊
Бабче, бъди здрава и благословена!

В такъв случай специално от мен за всички, които празнуват днес 💟

# 561
  • София
Добро утро мили виртуални приятелки. Честито Успение Богородично!

Честит имен ден на всички които носят това прекрасно име Мария.

Миси, бъди благословена, и много щастлива. За мен ти си "доброто утро" с милите пожелания всяка сутрин. Ти си едно прекрасно и мило момиче, винаги спокойна и деликатна. Пожелавам ти да си здрава, много лично щастие и всичко, което ти е на сърцето да ти се сбъдне. Когато се събуждаш всяка сутрин денят ти да започва с аромата на тези красиви цветя.

Бабче и на теб честит празник и с много здраве да си носиш това прекрасно име още много, много години.

# 562
  • София
Бабче, връщам се, за да те поздравя! Честит празник!  Flowers Hibiscus
Каквото си пожелаеш, да се сбъдва! Зраве и щастие в семейството!
И Марти!  Animal Paw Prints И той е част от компанията. Разкажи/покажи/ ни го пак някой ден. Smiley
Харесвам лиричните ти отклонения! Hug

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 13:32 от Dilemi

# 563
Честит и Благословен празник!
mi_si, бабче_mp3, да сте здрави и щастливи!

nrgmama, много обичам да чета и гледам снимките ти! Още безброй дестинации да посетиш и да споделиш с нас. Flowers Rose

Благодаря ви за всички снимки и информация, която споделяте.
Ужасно е това, което споделяте за фенските войни. Ужасно! Непонятно ми е как е възможно до таква степен да си обсебен от напълно непознат човек, че да обиждаш и кълнеш някой, с когото е решил да има или няма връзка.
Аз лично нямам пристрастия към нито един от двамата. Тя е разкошна и нежна жена, а той чаровен и красив мъж. Харесваше ми да ги гледам, химията между тях, особено споделените лайфове извън снимачната площадка.
Честно казано и те са хора и нищо човешко не им е чуждо. Това, че някой може всяка вечер да си ляга до Ханде или Керем не означава, че са незаменими. Просто са красиви и популярни. Може пък в ежедневието си да са супер дразнещи, обсебващи, ревниви, капризни и т.н. Нормални хора са, харесват се, поживяват, разделят се, събират се, живеят заедно дълго и щастливо.

Да започват някой нов проект им пожелавам аз, с много подходящи и въздействащи партньори, качествен сценарий и добра игра. Така ще съм най-доволна Blush

Лека и успешна седмица ви пожелавам!

# 564
Честит празник момичета! Flowers Hibiscus

Честит имен ден на Миси и Бабче, бъдете здрави, щастливи и както винаги заредени с положителна енергия. Нека Богородица бди над вас и ви закриля винаги! Бъдете Благословени! 💐
Честит имен ден на всички които празнуват днес! 🌺
Макар и със закъснение, честит рожден ден и на nrgmama , пожелавам ти да бъдеш здрава и да продължаваш да сбъдваш всички твои желания и мечти!💐

За Ханде и Керем съм без коментар, когато хората падат толкова ниско с клетви и обиди, за мен това са един тип хора с нисък морал и без капка възпитание живеещи в омраза и ненавист.
А пък за Ханде нямам думи, нова " изгора", смях се с глас, не знам за вас, но аз загубих бройката. За едно последване в мрежата, без дори да се се виждали, а представяте ли си, ако пие кафе с някой, ще бъде както, когато Еда и Серкан спяха заедно във вилата, на връщане ще трябва да мине през ритуалното и да купи бонбони за съседите.😂

Пожелавам на всички ви един хубав и усмихнат празничен ден! Бъдете Благословени! Flowers Hibiscus

# 565
Честит имен ден и на теб, Бабче! Flowers Bouquet
Все така поводите специални
ги отбелязвай с твоЙте внучки виртуални 🤪
Ти сама си ни избра,
това навярно всеки го разбра.

За нови проекти на Ханде и Керем нищо не се знае,
напоследък се покриха...
Но нас тук ни обединиха,
продължаваме да ги коментираме,
теми за разговор винаги си намираме.

Радват ни отклоненията, Дилеми.😚
Включително и интересните подробности споделени от теб за определен ден,
който на нещо е посветен.
А когато nrgmama снимки ни показва
и за пътешествията си ни разказва
мислено там се озовавам
и да посетя някой ден тези места си пожелавам.

Хоп-Троп, от фенските войни успявам някак да се абстрахирам.
Дозичката оптимизъм тук си я намирам!

Ако има още именички на балкона да се чувстват специално поздравени🙃

# 566
Честит празник на всички празнуващи днес! Flowers Tulip
mi_si, бабче-mp3,честит имен ден! Много здраве, щастие и късмет на всякъде и във всичко! 

# 567
Честит имен ден на съфорумки прекрасни!
Миси всяка сутрин ни поздравява,
даже преди слънцето изгрява
и деня ни озарява.
Бабчето по-рядко се появява ,
но винаги с добро настроение ни заразява.
На Миси пожелавам своя оптимизъм да не губи, повече време за почивка,
и денят й винаги да започва със усмивка!
(Както нашия, благодарение на нея)
На Бабчето пожелавам много здраве и дълголетие,
още много внуци да види,
на младежкия й дух всеки да завиди!

Поздрав с нещо любимо и доста ретро. Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 568
Нова публикацията на Nocturne

# 569

...
А пък за Ханде нямам думи, нова " изгора", смях се с глас, не знам за вас, но аз загубих бройката. За едно последване в мрежата, без дори да се се виждали, а представяте ли си, ако пие кафе с някой, ще бъде както, когато Еда и Серкан спяха заедно във вилата, на връщане ще трябва да мине през ритуалното и да купи бонбони за съседите.😂

Joy
Сиси, с изненада установих днес, че Ханде не я свързват с този и онзи само през последните няколко месеца. От години е подложена на това. И не само тя, а всички в бранша. Цената на славата. Колкото и да е трудно предполагам с времето свикват...

https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1558856424469536768?s=20 … N4OEXPLIHcXO6LVoA
Дори и моя любимец Чаатай Улусой някога са го питали за нея Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт