💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 8/

• 41 091
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
За мен е нормално да потърсиш кратка утеха при друг човек след като връзката ти е приключила по тежък начин. В този живот съм виждала такива кратки флиртове и забежки, но за съжаление Ханде и Керем не са анонимни. И все пак са хора от плът и кръв като всички нас с техните си емоции. За техен лош късмет обаче Каан и Стефани максимално се насладиха на медийното внимание абсолютно на техен гръб.
Ще завърша с това, че понякога трябва да загубиш нещо, за да го оцениш още повече и за да разбереш, че трудно може да го замениш. Да, ще ти бъде кеф, но няма да е същото. 🤷‍♂️

# 541
  • София
Марги, тази снимка явно е от този период, за който Стефани говореше, че засега само се опознават. Керем нали е чаровник, сигурно е подпалил страстите на тази перуанка, която явно си е повярвала, но после бързо се скри.  Ех тези мъже. 

Понеже стана дума, дълбоко в мен си съществува едно съмнение, че нещата са по-отдавна. Керем замина за Испания още през м.октомври 2021 год. При него настъпи някаква промяна именно, след като се върна. Започна да шикалкави и да се суче, че не е готов за брак и деца. До тогава той твърдеше друго, че е щастливец, че има Ханде и че иска Ханде да остане в живота му. Може и нищо да не се е случило, само да е някакъв флирт. Но може и да е станала заварката. И забележете след Нова година след изкараният ковид, като от нищото стана бурята. Та си мисля, дали Ханде не е подразбрала нещо и това да е причината за нейната реация. Защото тогава се понесе мълва, че тя е била бясна. Казала е на близкото си обкръжение, че той е до тук. Керем беше като попарен и се чудеше как да я омилостиви. Ако Ханде е тази, която е сгафила,  неговото поведение щеше да е съвсем друго. А той се държеше като гузен. И пак ще задам риторичен въпрос: Дали, ако Ханде е прегрешила и е изневерила на Керем, неговите родители щяха да я подкрепят. Не вярвам. А те през цялото това време не са спрели да я следват. Това за мен е много показателно.
Ако проследим хронологията това се случва малко преди рожденият ден на сестрата на Ханде, Гамзе. На 18 януари Керем не беше сред поканените. Което показва, че вече разривът е настъпил. Снимката на Ханде с Каан в колата, когато ги заснеха на връщане от някакво парти, е от средата на м. февруари. В смисъл цял месец след събитията. Така че нека не се опитват да изкарват Ханде виновна за тази раздяла. Отделен въпрос е, че тази снимка, както и горната на Керем със Стефани не е никакво доказателство за изневяра. При положение, че Каан живее в същият квартал, където живее и Ханде. И е много логично да ползват една кола за прибиране. На снимката Ханде и Каан стояха в двата края на задната седалка. Нито се бяха прегърнали, нито си държаха ръцете или да са ги снимали как се целуват. Нищо. Дори Ханде видимо не беше в настроение.
А Керем, в това време беше впрегнал всичко живо да се опитва да ги сдобрят. Започнаха и известните турски блогъри да подхвърлят, че той си има вече нова испанска приятелка. "Няма какво да й се моли на Ханде и да я чака тя да му прощава". Това бяха думи на един от техните журналисти. Затова нека да не го мислим за света вода ненапита. Неговите почитателки избягват да коментират този момент, а непрекъснато насочват вниманието към недоказаните грехове на Ханде.
Я го вижте нашичкият какъв Дон Жуан е на тази снимка. Невинничкият ми той. Само Бамби е виновна.

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 23:41 от БлагаВест

# 542
Айде пак включване от мен 🤣🤣🤣

Според мен Керем познава Стефани от фестивала в Малага през март. Ако беше още от октомври, щеше да има снимка. Освен това през октомври миналата година Стефани е на гребена на любовта с екранния си партньор Макси Иглесиас. Отношенията им се разпадат точно през февруари-март. Така че и за нея по-логичното е да флиртува с нов човек през този етап.

Връщам се обаче към събитията на Канарските острови. Много хора не говорят за това, че един ден след като се върна оттам Керем последва и хареса снимката на испанския модел и съпруга на Луис Фонси Агуеда Лопес. Вярно, че беше за да рекламира Kerastace, но Агуеда беше доста оскъдно облечена на снимката при положение, че на нейния профил имаше качени и семейни снимки.
Тогава се озадачих от постъпката му, защото той не е глупав и знае какво ще почнат да пишат хората. Ако ролите бяха разменени, ако Ханде беше харесала да кажем Мигел Анхел гол до кръста, щеше да не смогва да блокира хейт. Аршинът си беше и продължава да бъде двоен.

Моето мнение е, че Испания донесе свобода и мечтаната възможност за пробив в чужбина на Керем. В един момент той се обърка. Да не говорим, че не беше привикнал и към толкова големи количества слава. Сега след като вижда, че всъщност ролята не идва от входа, а само жълтите клюки и издания, започна да се връща към своето предишно по-земно аз.

# 543
  • София
Гери, чудесен анализ.    

Може би си права за периода на запознанство със Стефани. Аз се опитвам да си дам някакво обяснение за всичко, което им се случи. Но не претендирам да съм права.  Наистина, Керем след посещенията в Италия и Испания през есента на 2021 год. леко се промени. Понякога такова скарване действа отрезвяващо. Точно, както си го казала славата го позамая малко, но пък Ханде го приземи бързо. Убедена съм, че и двамата сега са си взели поуки. Точно затова сега не трябва много да афишират връзката си. Трябва им време да се поуспокоят нещата. Трябва им спокойствие и усамотение. Те започват отново да градят доверие.  Още е уязвима връзката им. Дори и заради злобните и нелицеприятни коментари, е по-добре да са зад завесите. Промяната се вижда и при двамата. Отмина периода, когато им личеше, че не са щастливи. Сега греят, цъфтят. Нека не разваляме този момент с нашето нетърпение и любопитство. Вярвам, че те сами няма дълго да издържа и ще се покажат.

# 544
За мен е нормално да потърсиш кратка утеха при друг човек след като връзката ти е приключила по тежък начин. В този живот съм виждала такива кратки флиртове и забежки, но за съжаление Ханде и Керем не са анонимни. И все пак са хора от плът и кръв като всички нас с техните си емоции.
Именно. Hands V Хора са и нищо човешко не им е чуждо. За разлика от нас обаче са известни и не остава задълго скрито. А ако решат все пак да скрият и премълчават резултата е налице - започват свободни съчинения. Flushed

Линде, Kissing Heart оптимист докрай си. Да си призная ли - докато писах предния пост се засмях на няколко пъти и очаквах да ме питаш откъде знам, те ли ми го казаха, че са били с други хора Joy

# 545
Докато сме на темата за пераунската девойка, днес сестра й е направила реклама на Ханде в инстаграма си. Joy Joy Joy
Вероятно изобщо не е знаела, че  жената на споделения от нея клип е Ханде Ерчел, след 45 минути е изтрила сторито. Joy
Става въпрос за малко клипче от "Любовта не разбира от думи" ,  към видеото е написано "Пази я , защото винаги има някой, който очаква да се провалиш." А сестрата на Стефани е написала отдолу "За всички мъже , които имат по едно съкровище". Joy
https://www.instagram.com/p/Cg7PI8ePqLg/
Така си е , за Ханде Ерчел се редят на опашка, благодаря, че ни напомни. Joy

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 22:53 от mikipoli

# 546
Flowers Herb Късничко включване и от мен ...
Да не нарушавам традициите отново, новия бонус на Филан/Филан , много от въпросите които си задаваме получават смислени отговори ...https://www.youtube.com/watch?v=bpp06DD1Fmg
След целия бълвоч ... за цената на славата.

ЛЮБОВ...!

# 547
Момичета, интересни мисли сте споделили. Приличат на адвокадски пледоарии. Надявам се няма да ми се разсърдите, но виждам пристарстия ту към Керем, ту към Ханде. Малко прилича на спор между фамилиите на двамата. Двете семейства не знаят какво се случва или се е случило, но винаги нашето е сълза от сърна, а другия е черен дявол.

Ще прощавате, но всички знаем, че за раздялата на една двойка винаги са виновни двамата. За сдобряването на една двойка, пак двамата са тръгнали един към друг. В този ред на мисли, явно към момента на раздялата и двамата са имали своите основания. Дали са обективни само те си знаят. След една раздяла никой, ама никой няма право да обвинява другия, че се е срещал с някой си трети. Когато една връзка/брак се е разпаднала, всеки от партньорите има право да потърси (намери) утеха, забавление, нежност, секс и страст при друг човек.
В това няма нищо странно или грешно. Керем или Ханде, или двамата заедно може да са имали или да имат флиртове, срещи и не знам си какво с когото си поискат. Лошото е, че са публични личности и всяка тяхна стъпка се следи от милиони, като често между тях има недоброжелатели. Житейската ситуация на Ханде и Керем  може би се преживява от милиони двойка по света. И в това няма никаква драма. Животът поднася различни изненади....даже и на известните. Въпросът е, дали между двамата партньори има все още жива (емоционална) връзка. Дали между двамата има запазено уважение, любов и грижа. С две думи да им пука един за друг. Ако всичко изброено е налично, рано или късно двамата се събират и често са много по-щастливи отпреди. Ценят се повече, обичат се повече, нуждаят се един от друг повече от когато и да било, защото вече знаят какво е да се изгубят един друг.

Така че, за мен няма значение Ханде или Керем е по-по-най - крив или прав, от значение къде се намират на пътя сега. Вървят ли един към друг или всеки следва своя път. Лично аз истински се надявам, опитвам се да вярвам, че вече вървят рамо до рамо по пътя на живота им или правят опити да бъдат заедно едно. Ако обаче, пътищата им вече са разделени/успоредни, ще се радвам да поставят ново начало с някой, който да ги обича, цени и прави щастливи. И не защото животът ми зависи от техните животи, или съм фактор за тях, а защото се радвам да знам, че някъде любовта живее и прави двама човека щастливи.

# 548
  • София
Марги, няма да те питам
И те са хора като всички нас. Нищо човешко не им е чуждо. Особено, когато си тъжен и наранен най-лесно се поддаваш на грехове.  Както спомена Гери, нека да пробват, за да разберат какво губят.

Оптимист съм, защото съм видяла две и двеста. Такива случаи около мен колкото искаш. На най-добрата ми приятелка, малката дъщеря, преди няколко години се скара с дългогодишният си приятел и се разделиха. Тя много страдаше. Чак се поболя.  И в този момент се появи нейн стар съученик, който още от училище си я харесваше. Но тя винаги го е приемала като брат. Пред него започна да си излива душата, той й беше като отдушник. Постоянно го занимаваше с нейните проблеми. А той миличкият хем я изслушваше, хем страдаше. Успя за момент да я предразположи и тя се поддаде на изкушението. Но бързо се осъзна, че сърцето й бие за друг. В същото време и бившият ходел да се жалва в компания на приятели. И там сестрата на единят му приятел го съблазнила.  Не мина много време и отново се събраха. Сега са щастливо женени и имат вече две момченца.
Затова, не ме притесняват такива мимолетни връзки. Любовта, когато е силна и не е спряла да гори в тях, няма как връзката да приключи. Очаквам по-силно да се привържат един към друг. Такава е житейската истина.

Ето го този "мачо", на когото трудно някоя жена може да устои.

# 549
Аз не крия, че може да съм пристрастна към Ханде понеже я следя от времето на Слънчеви момичета. Освен това като жена се застъпвам за нея в ситуации, при които един мъж няма да бъде съден по същия начин.

И все пак, както казва Дени - за раздялата и сдобряването са нужни двама. Дано истинската любов победи!

На Ханде питомците оставени на хотел ❤️🤔

# 550
  • София
Гери, не става въпрос за пристрастни. Напротив, търсим къде може да е проблема. До сега основно само Ханде я обвиняват. Целият хейт е срещу нея. За Керем почти нищо не се коментира. И както казва Дени, истината е някъде по средата. Затова сега нека да разгледаме и поведението на Керем. Всичките приписани на Ханде любовници вече ги разнищихме. Тези, които не я долюбват веднага приеха това за истина. До този момент за нея няма нито една конкретна, ясна и категорична снимка, с която да се докаже, че има връзка с някой друг. Видяхме няколко смешно скалъпени фотошопа. Ту Ханде била в Лос Анжелис с Каан. То пък се оказа, че тази на снимката не била Ханде, а съвсем друго момиче.

После ни пуснаха някакви снимки на Ханде от Лондон с качени бели сърчица. Така и не стана ясно, за кого са предназначени. Отново без конкретни снимкови доказателства категорично решиха, че тя е в Лондон с Каан. Оказа се, че по едно и също време Ханде и Каан са на представления на "Замръзналото кралство"., но в различни театри.
Това е театърат, в който Ханде беше на представлението. Кой беше с нея и я снима толкова щастлива?

А това е качената от Каан снимка. Театърът е съвсем друг. Декорът е друг.

Последва нова порция снимки с недоказани фигури. После се доказа, че и тази снимка е фотошоп.

Накрая се опитаха да ни убеждават, че Ханде и Каан са на почивка в Мармарис. И качиха едно много мътно видео, на което момичето беше с видимо много по-къси коси от Ханде. После се доказа, че в същият ден Ханде е била в Истанбул. Ханде в същият ден имаше някакви професионални ангажименти. Нека не ги изреждаме всичките. Защото вече никой не им се връзва, освен тези, които искат това да е така.

А през цялото това време нито дума за Керем и неговата испанска приятелка Стефани. Добре, че я попитаха нея и тя с невероятен ентусиазъм започна да се изповяда. А Керем започна да прави физиономии, когато го попитаха за нея.

"Вярно ли е, че имаш приятелка испанска?
(Всъщност перуанска) само нейното лице казваше всичко"

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 09:32 от БлагаВест

# 551
Добър вечер.
Попаднах на статия в която се твърди че Ханде е подписала за нов сериал. Ако е така им пожелавам той да пожъне същия успех като Почукай на вратата ми. 
Тайно се надявам някой ден заедно с Керем отново да играят влюбена  двойка в нов сериал   Защо не.

# 552
  • София
Среднощен привет, усмихнати, успешни, удивителни виртуални приятелки! Flowers Hibiscus

За всички вас (посочени поименно): Марги, Поли, Азисия, Ми_Си, Дилеми, Усмивката20, ГериФен, БлагаВест, Хоп-Троп, Слънце, Ясси_Н, ДениАра, С.....В, Бабче_мп3, Сними и тези, които евентуално съм пропуснала (за което моля да бъда извинена!) е моята искрена благодарност:

С вашите невероятни виртуални пожелания, цветя, подаръци и придружаващата ги поезия направихте дните около моя личен празник много специални! Благодаря ви! Gift Heart

Отново е нощ! Стоя тихо, слушам среднощната тишина опитвайки се да доловя някакви звуци около себе си и мисля, мисля за живота си! Рождените дни са време за равносметка! Равносметка на изминалата година! Каква беше моята изминала година? Годината за мен беше колкото интересна и разнообразна, толкова странна и трудна, защото никой не може да се абстрахира от случващото се не само с него, но и извън него и независимо от него! Heart

Припомням си всичко, което преживях през изминалата година, ценните мигове със семейството, ползотворната работа с колеги в и извън България, пътешествията из Европа, пъстрите делници и прекрасните празници! Спомням си всичко, за което съм мечтала през годината, което съм планирала, личните и професионални цели които съм се опитвала да постигна! И докато мислите ми ме отнасят към усмихнатите и радостни моменти, пътуванията и спомените свързани с тях, новите познанства и приятели, щастливите мигове и приятните изненади, опитвайки се да неглижирам трудностите, препятствията с които неминуемо всеки от нас се сблъсква, проблемите през година, всичко лошо случило се около мен и далеч от мен, спомените ме връщат директно една година назад! Рождения ми ден през 2021 година! Едно невероятно пътешествие с любимия мъж из Западна Украйна, щастливи срещи с приятели и колеги, интригуващи разкази, искрено споделяне, чудесни емоции ! Един прекрасен район около най-красивия град на Украйна – град Лвов, който никога повече няма да видя в този вид! Чувствам се виновна, заради мислите които тогава ме спохождаха, заради коментарите изречени или неизречени на глас за изоставените и неподдържани паметници на културата, за споделеното недоволството от лошата инфраструктура в страната! Давам си сметка, че Украйна няма в близките години да се съвземе от разкъсващата я на части война, че голяма част от гражданите ѝ няма да се върнат никога повече обратно, че плодородната земя още дълго ще „стене“ измъчвата и обругана.... И се опитвам да бъда оптимист, опитвам се да се върна към празничното настроение, опитвам се да мисля, че за всички хора в един момент живота ще се превърне в приказка! А на вас оставям част от моите снимки, част от моето вълнение, от моите чувства и от моята душевност, защото приятелите са тези, с които споделяме усещанията си: "Лвов, такъв какъвто го видях през 2021":

Скрит текст:

Моля да бъда извинена за лирическото отклонение! Просто имах нужда да споделя с вас! Sparkling Heart

За добро настроение в понеделник и с пожелание за успешна работна седмица, един гиф с прекрасните, леко загадъчни усмивки на нашите любимци Еда Йълдъз и Серкан Болат:

Спокойни и усмихнати сънища! Nature Full Moon With Face

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 05:16 от nrgmama

# 553
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

П.С.
Днес е Голяма Богородица, така че се почерпете за моя имен ден, макар и виртуално: Wink

Скрит текст:
Скрит текст:

# 554
Добро утро, момичета 🌼🌼🌼🌼🌼
Желая Ви прекрасен ден и прекрасна седмица. 🌈🌈🌈

Днес празнуваме Голяма Богородица.
Пожелавам здраве, късмет, любов и светлина на всички Вас ❤️

Миси, честит имен ден ❤️
Само хубави неща да ти се случват.
Нещо цветно като самата теб, която правиш деня по-пъстър и очакван с твоя сутрешен поздрав 😁

Едно момиче, което също разпръсква светлина. 💘

Чар на килограм 💘

Общи условия

Активация на акаунт