💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 8/

• 41 077
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Най-накрая разбрах откъде феновете взеха това изказване на Айше , че се оттегляла. Вероятно е нещо старо наистина. В страницата на агенцията го има, в секция "Кои сме ние". Надолу са изброени останалите хора от екипа.

Превод
Скрит текст:
Основах ID преди 19 години, през 2002 г. Оттогава работя за внедряването на мениджърската професия в Турция по световните стандарти. С течение на времето, докато светът на турските телевизионни сериали и филми се разрастваше и процъфтяваше и се отваряше към света, ние преживяхме процес, в който оформихме индустрията заедно с всички заинтересовани страни. С комфорта и увереността да работя със същия екип в продължение на много години, сега предавам личните си документи на съотборниците си и продължавам творческото си продуцентско пътуване, което започнах с мюзикъла „Алиса“ миналата година. Бях на 33, когато настроих ID. Моите приятели, които работят с мен днес, също са на 30 години. Сигурен съм, че те ще пренесат стандартите за управление, които създадохме заедно, още по-далеч. Айше Барим

# 526
  • София
Ново видео от безпристрастната и много точна Бренда Уолш.
Накратко и тя съобщава за напускането на основателката на Агенция ID, Гьозде Йълмаз. Тя създава своя собствена агенция. С нея агенцията напускат Демет Йоздемир, Айча Айшин Туран и още 29 други.  

Бренда се надява и Ханде да направи същото, но това според нея ще бъде много трудно. Честно, аз също се съмнявам.

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 22:37 от БлагаВест

# 527
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен неделен ден, изпълнен с вълнуващи моменти и добро настроение Wink

# 528
  • София
Добро утро! Heart Eyes Спокоен ден ви желая! Grinning

Красивите неща идват при тези, които вярват...
Най-добрите неща идват при тези, които са търпеливи...
Необикновени неща идват на тези, които не се отказват.
Пожелавам на всички весела неделя 💖💖💖

https://twitter.com/Feli386671921/status/1558715139972632577

Времето е пясък, животът е вода, думата е вятър. Внимателно с тези компоненти, за да не се получи кал!
Как ще се развие съдбата, никой не знае… Живей свободно и не се страхувай от промените. Господ взема нещо, не пускай онова, което ти дава в замяна.

от мрежата

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 10:39 от Dilemi

# 529
Добро утро на всички!!!
Една красива фея Ви водя ,да ориса деня  Ни с красота!!

# 530
Добро утро на всички ❤️❤️❤️
Желая Ви прекрасна неделя 🌼🌼🌼

Аз си дезактивирах за известно време профила в Туитър, защото много ме боли от тези фенски войни за Ханде и Керем.
Омръзна ми да чета лъжи и за двамата.
Най-много ми омръзна очернянето от турските папараци и да виждам как хората им вярват без капка критична мисъл.
Не я оставиха Ханде на мира и сега й приписват флирт с гръцкия певец, който я последва в Инстаграм през 2021. Няма да споменавам какво пишат хората за нея. От началото на 2022 това е третия или четвъртия, с когото я свързват 😔
Но не стигаше това - вчера подхванаха на нов глас темата за Керем и Стефани.
Изглежда има снимка на Стефани от март месец тази година на място, посещавано от Керем. На снимката като че ли отдалеч се вижда неговия профил или по-скоро се вижда как говори с други хора, дори не и с нея. Пълна бъркотия 😒
Наистина се надявам скоро хората да говорят за работата им. Спрях вече да чета почти всички страници, защото не мога да понеса омразата и глупостта, изобилно струящи от така наречените фенове. Не мога да разбера как хората могат да са толкова слепи, да нямат собствена преценка и да вярват на всяка абсурдна папарашка статия. Много тъжно. 😔

# 531
  • София
Добро утро на всички ❤️❤️❤️
Желая Ви прекрасна неделя 🌼🌼🌼

Аз си дезактивирах за известно време профила в Туитър, защото много ме боли от тези фенски войни за Ханде и Керем.
Омръзна ми да чета лъжи и за двамата.
Най-много ми омръзна очернянето от турските папараци и да виждам как хората им вярват без капка критична мисъл.
Не я оставиха Ханде на мира и сега й приписват флирт с гръцкия певец, който я последва в Инстаграм през 2021. Няма да споменавам какво пишат хората за нея. От началото на 2022 това е третия или четвъртия, с когото я свързват 😔
Но не стигаше това - вчера подхванаха на нов глас темата за Керем и Стефани.
Изглежда има снимка на Стефани от март месец тази година на място, посещавано от Керем. На снимката като че ли отдалеч се вижда неговия профил или по-скоро се вижда как говори с други хора, дори не и с нея. Пълна бъркотия 😒
Наистина се надявам скоро хората да говорят за работата им. Спрях вече да чета почти всички страници, защото не мога да понеса омразата и глупостта, изобилно струящи от така наречените фенове. Не мога да разбера как хората могат да са толкова слепи, да нямат собствена преценка и да вярват на всяка абсурдна папарашка статия. Много тъжно. 😔

+1 Hands Plus1

Гери, същото мисля и аз. Снощи "войната" се разпали, превес имаха плювачите на Керем. Днес продължава, активизира се противниковия лагер, изваждат се контра-доводи и доказателства. Дори и човек да не вярва, тези писания оставят горчив привкус в устата. Има и призиви за нормалност, дано да надделеят и да стихне тази истерия. Кому е нужно това?! Фенове ли са наистина, тези, които разпалвате тези почти непрекъснати дразги и неимоверен и гнусен хейт?!
Сутринта не исках да пиша за това, отношението си изразих с мислите,  които цитирах в поста си. Mask

PS
Аз нямам акаунт, не мога да реагирам като теб. Преглеждам няколко публични акаунти, търсейки новини и снимки да филма и Керем и Ханде. В повечето дни всичко е нормално, но вчера вечерта беше ужасно. Днес е малко по-нормално, почти няма обиди, по-скоро оборване на писани снощи твърдения.  

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 13:11 от Dilemi

# 532
ето,затова трябва да обявят каква е ситуацията с техните взаимоотношения!
Колкото повече се крият,толкова повече гнусни спекулации ще има!
Развихрят си фантазията хората на воля и никой не ги спира!!!

# 533
Те трябваше да кажат в началото.
Сега вече е късно. Всъщност не съм уверена дали казването ще помогне или просто ще отвори нов хейт. Все пак каквото и да е тяхното решение,  хората трябва да останат преди всичко хора, а не съдници на чужд живот. Журналистите нямаше да пишат ако не знаеха, че има  риби, които им се хващат на въдицата.

# 534
  • София
Ето затова Ханде и Керем не желаят да се показват. Искат спокойно и тихо да си изживяват любовта.
Не са длъжни да обявяват ситуацията около тях. Това е техният личен живот. Когато му дойде времето, когато те решат и са готови, тогава ще го обявят. Прекалено много ги притискат. Всеки в живота си решава как да го живее и не е длъжен да се съобразява с претенциите на останалите. Всеки си има своето разбиране за живота. Затова сме различни.
Хейтърите са обикновено анти феновете на Ханде. Те не могат да се примирят, че Керем въпреки всички клевети и измислени любовни връзки за Бамби, продължава да си държи на нея. Категорично заяви, че няма да толерира никакви обиди срещу, когото й да е, включително и срещу Ханде.
Дали двамата са имали забежки, това нас не ни касае.  Те сами ще си решат дали да си простят. Когато двама души се обичат силно, никой не е в състояние да ги раздели. А всички други са длъжни да го приемат. Който не може да го приеме, да спре да ги гледа. Какво е това неистово желание да ги разделят. Особено това се отнася за "лудите" фенки на Керем. Не ми се мисли, какво ще стане, когато двамата решат да се оженят. Защото нещата при тях вървят натам.
Не ми се коментираше темата за Мави. Но от това, което прочетох в Туитър направо ме побиха тръпки. Някаква болна фенка, явно на Керем, е изрекла такава клетва срещу малкото детенце, че не ми го побира съзнанието, как може въобще да си го помисли човек. Виждали сме снимка на Мави пред огледалото у дома. Тази болна жена е написала под тази снимката: "Дано това огледало се срути над теб и ти да умреш". Това да го напишеш и то защото неистово мразиш Ханде?  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Да се върнем в действителността.  Злобарите да си злобеят. Ханде и Керем продължават своят път по техният си начин.
Какъв синхрон има между двамата. По едно и също време слушат едни и същи песни. Жестоко са си напаснали като интереси и вкусове.
Ето кои песни са слушали тази сутрин двамата. Случайност или не!

Цитат
Ханде Ерсел: Просто искам да се върна на екрана с герой, който е много привлекателен за мен, който може да вдъхнови публиката и да разшири границите ми. Това разбира се е дълъг процес. Предстоят много хубави творби, опитвам се да намеря тази, която ми е най-близка, обмислям я и вземам решение.

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 14:14 от БлагаВест

# 535
Добър ден, момичета! Flowers Hibiscus
Нося ви едно сполучливо според мен фенско творчество. Направеното клипче е от филми на Ханде и Баръш Ардуч

# 536
"Любовта се случва, когато смелостта на единия е по-упорита от страховете на другия."

Tiziana Cerra

Готини хора, здравейте Heart Eyes

Не знам какво правите и с какво се занимавате в неделния следобед, но за всеки случай реших да ви споделя няколко хубави снимки и гифчета с любовен заряд Revolving Hearts
Гледам пак е имало словестни битки в мрежите.
Различни компексари са използвали имената Ханде и Керем за да си чешат клавиатурите и задоволяват низките си страсти.
Хора без работа, изпълнени със злоба и завист не си заслужават времето за четене още по-малко отговори. Въпреки това такива нещастници развалят настроението на останалите, затова реших да обърна малко внимание на нещо по-така....Stuck Out Tongue Winking Eye

Обикновено винаги се пише и говори за очи, погледи и т.н.
Какво ще кажете за тези устни? Heart Eyes

И като написах устни, да взема да ви покажа и целувки

И накрая чисто женски да си кажа: Боже, как целува този човек.....гледах го във всичките му роли и единственото нещо което навсякъде е едно и също са стилът му и начина на целуване. Невероятно...

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 16:15 от DeniAra

# 537
DeniAra, и аз припадам по целувките на Керем!И по погледа му и по усмивката!!!

# 538
  • София
Невероятно красиви устни има Ханде. Как да не му се прииска на Керем да ги целува. Може да целува всяка, но такива устни не на всеки му се отдава възможността да целува. Керем е късметлия. Защото мераклиите са хиляди.
В интерес на истината и на Керем устните са много хубави. Тази извивка на горната му устна е много секси. Подхождат си двамата.  

Нека да продължим с танците.

"Dance me to the end of love"!  [all dances] / eda & serkan

# 539
За снимката на Стефани сте казали, но не сте я показали 🙃

На заден план се вижда и Керем. Което отново нищо не доказва.
Да, аз си направих моите изводи и макар в началото да не вярвах впоследствие реших, че и Ханде, и Керем за кратко след раздялата си са намерили утеха при други. И какво от това, живота си е техен. Ще го живеят както намерят за добре. Заедно или поотделно.
Споделям напълно изказването на Гери
Sign Exclamation Феновете трябва да останат преди всичко хора, а не съдници на чужд живот.
Хейтърите ме изумяват, но и взех да се отегчавам при липсата на яснота около нашите хора.
 Аз и без друго не съм много активна в мрежите, просто се върнах в първоначалното си състояние - надничам рядко, без да ги зарязвам изцяло 😂

Да си допълня поста и с това https://twitter.com/brsinmuffin/status/1558737920240009217?s=20& … zRKlG48hJCewBZZQg Симпатяга Heart

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 19:17 от Margarita N.

Общи условия

Активация на акаунт