Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 559
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 285
Аз спах до 9,после поработих и наобед пак си легнах за два часа и още ми се спи.Ще готвя сега,измих тоалетната и банята и в 9 се катурвам.Много ми е тегаво това ранно ставане,но пък много неща мога да свърша ,примерно две перални до 9 .
Бачорски ни е сложил на стори и то на първа линия в сторито си,тъкмо мислих да спра да го следвам,ама не ме разочарова .

# 286
Аз си успокоявам нервата със сладолед, ама май по-добре да си налея едно питие. Много мразя да ми изскачат непредвидени проблеми. Свалихме с детето тапетите, взела съм си грунд, шкурка, латекс. НООО цъфнаха два проблема. Има една дълга пукнатина в едната част на стената. Нея лесно ще я оправя. Тя вече е запълвана един път, не както трябва.Имам от Лидл купена шпакловка за запълване на дребни пукнати и неравности. Обаче цъфна изпод тапетите скрит друг проблем - едни кабелаци в недооформена кутия. То даже няма кутия - малка дупка в стената и навити кабелаци. Наблизо има ключ за осветление. Туй от какъв зор е там и защо е в такъв незавършен вид идея си нямам. Сега трябва да търся един майстор, който разбира и от тоци. Да даде идея как да се затвори туй нящо. Това ще ме забави, мислех утре да ошкуря стените, да грундирам и да мога да боядисам. Сега ми са вързани ръцете. Мога само да ошкуря и да боядисам тавана.

# 287
  • Пловдив
Уинд, ама няма ли кой да помогне? Бившия не го ли ползваш за таквиз неща? Братовчед, съсед...?

И тук разхлади с вятър и лееек дъждец сега. При свеки сме. Трябва и при нашите да идем, ама др.седмица ще е. Мъчно ми е, че са толкоз далеч, а има да се помага, ама как да стане...Head Band  и брат ми продължава да им създава работа, а майка да му угажда Confused  въпреки, че и тя леко сдава фронта. Няма оправия в оня вилает. Не.

# 288
Уинд, звучи като да е оставено за разпределителна кутия. Затвори дупката с нещо, колкото да пасне горе-долу - ако ще и картон, и шпакловай отгоре. Аз поне така бих направила. Това, ако няма да ползвате оттам да теглите ток за ключ, контакт. Ние с картон затворихме един безумен комин в стаята на децата, само че намачкан картон, за да запълни по добре. Отгоре като се шпаклова и се намокри картона, става много здраво.

# 289
Уинд,ако искаш дай снимка на лс,ще питам ММ и ще даде съвет. Иначе евала за мерака и желанието.
На мен нещо ми е некомфортно. Боля ме корем,бъбрек,абе... дъртоза. 😂
И дребната само ме ядосва.

# 290
Мисти, не го търся за такива неща, още повече, че от кабели нищо не отбира. Сама се справям както мога. Кабелите нямат дори изолирбанд. Майстора живее наблизо и без това трябва да се договаряме за ламината. По-добре да го види човек дето му разбира. Имам съсед, с жена му сме си много близки приятелки, но не мога да търча за всяко нещо при тях. Още повече, че и те в момента са се захванали с един ремонт. Само аз им липсвам на главата.
Ей го чудото, грозно неземно. Няма да го ползвам за нищо. Достатъчно ключове/контакти имам в коридора.

Иначе с боядисване и разни дребни ремонтни работи си правя сама, но ток и ВиК не пипам.

# 291
  • Пловдив
Ясно Уинд...а това чудо не мисля, че ще ти пречи. Щом до сега е стояло така...пак си залепи тапета и го остави. Можеш да го запушиш с гипс и да си седи.

Бобч, можеш ли са ми метнеш дарителската сметка на лични. Нямам фейс.

# 292
  • sf
Гледам , че тегаво ви е , ама аз ще се похваля. Екстра си изкарахме на Троян с едни дружки. Заредих яко батериите. И си имам нови придобивки.
Скрит текст:

# 293
Мисте, пратих ти ги на Вайбър.

Днес кокоши трън ми третираха, знаех си аз, че не е току така да не мога да мърдам едното пръстче на крака. Гадост. След две седмици пак.
Разбих се в кухнята, утре продължавам с зимнината.

# 294
Уиндче,викни някой да види има ли ток. Ако няма,може да го замажеш или да лепиш отгоре,но ако има ток е опасно.

# 295
Не може да нямаш фазомер в къщи. Провери изобщо има ли ток, без да пипаш жиците, само с фазомера, зануляваш с пръста, нали знаеш как. Ако няма, направо затваряш отгоре с нещо.

# 296
Фазомер трябва да имам някъде, обаче не мога да го открия. Ъъъ какво имаш предвид зануляване с пръста?

# 297
За да "светне", когато опреш жицата, натискаш с пръста отгоре пъпката, при условие, че има ток де. Може да пробваш първо в някой контакт. В едната дупка светва (фаза), в другата не (нула).

# 298
Винтче,кабелите са много близо един до друг,не пипай там!
Кло!

Благодаря,момичета! Heart

# 299
Точно защото са много близо един до друг и въобще не са изолирани си мисля, че ток не протича по тях.

Общи условия

Активация на акаунт