Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 75 009
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 495
Тъкмо сипах виното,и чакам дъжда.Тия дни адски мързел ме е налегнал.Даже май е умора,обаче лятна,не есенна 🙄.Рязко ми падат батериите,и нищо не ми се пипва.А трябва да готвя(по принцип),и стават едни изтормозени манджи 🙍🏻‍♀️

# 496
Познайте кой се прибра като мокра кокошка. Влязох за малко в Лекси, а паркирах на 50 метра от там. На излизане изненада... 🌧️💧🌊

# 497
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
стигнахме. епопеята ще я разказвам утре, че сега само половин очо ми е отворено. Wink
ако видите човек да върви по улиците на София, Истанбул или Кайро и да си говори сам да знаете - митничар е и сме минали по време на неговата смяна.
Simple Smile Simple Smile Simple Smile абе проверките минаваха като урок по устройства в далечното минало:
номер едно - фотоапарат, механичен, с лента. нямаше лента за да не се освети в рентгена и за да може да се отвори, да видят, че няма нищо забранено вътре;
номер две - чантичка за касети, пълна с... касети. Simple Smile голям зор беше да обясним какво е това. помогна номер 3 - уолкмен. Simple Smile Simple Smile Simple Smile аха, точно уолкмен, ако някой не се сеща какво е да пита.
сложихме номер две в номер три и показахме как работи.
после дълго споменавах бащицата и мераците му...

# 498
Пхаха, Добре, утрепали сте ги 🤣 Още помня стария си уокмен,  ей..
Аз пак да попитам, който има фейс и може да ми съдейства, да пусна една, две картини там..?
Наспорт с биричка..чакам захлаждането тук кат циганин- баница.Голяма жега тук 🤕
Сиросче, последни метри 👌

# 499
Търте,пускам .Пращай.

# 500
Тази
Скрит текст:

И тази
[img [/img]

Слагай им ти цени, че аз не знам колко 🤣☺

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 20:56 от Thirteen#

# 501
Нямам идея!Казвай или друг да предложи,пиши размери,бои ,платно и каквото важно има.

# 502
А да.
30 на 30 е едната, другата 24 на 30.И двете са платно, маслени бои, без рамка.да кажем, 40/50лв. Не знам и аз...

# 503
Дарител кой да пиша?Тринки от бг мама?Ша та лопна накрая ти казвам .Ако искаш ми пиши име и фамилия,ако искаш пиша дарител без ФБ .Както предпочиташ .
60 лв ще пиша,даже и това е малко,но да речем ще даде повече купувачът

# 504
Извинявам се, ама не съм участвала в такова нещо 🤭СкюзмЕ. Пиши анонимен дарител, благодаря!

# 505
Начална 60 лв мисля е ок. 13,голяма си! ❤

# 506
Ама толкова си анонимна,че направо се задавих с вас! Бобч,хлопни я!

# 507
Ама толкова си анонимна,че направо се задавих с вас! Бобч,хлопни я!
Тюху ся 🤣🤣

# 508
Ако обичате не се дразнете с анонимния дарител Тринки майка на Килеш ,работеща в бакалия ,не я знам коя е Тринки де .Някаква си добра женичка от бг мама.
Търте,сериозно,благодарим!Страхотна си!

# 509
Тиху съм! Laughing

Бобч,никой не я знае тая!

Общи условия

Активация на акаунт