Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 75 028
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 480
И Синеочката била дръпнала на височина. По дрехите гледам,че рокличките вече са й като туники,вижда й се д-то. 😂 А и днес една съседка ни срещна,та и тя каза,че е пораснала.
Панде,🥰 не видях аз първата снимка,ама и тази си е сладка.

# 481
  • Пловдив
Добро утро!
Уморено мий...пак да питам аз - кога ше се наспя? Някой знай ли? Head Band

# 482
  • София
Добро утро!

И аз все се чувствам недоспала, а си спя нормално уж. И някаква умора чувствам.

# 483
Добро!

МН го оставих да си доспи, аз тръгнах към тръстиката. Слава Богу, в момента ми стига съня. Но лягам с кокошките вечер.

# 484
Дребната се събуди, заковала термометъра на 39 градуса. Не че още с пипането на челото не знаех колко е. Не бях сигурна само дали е 38.9 или 39.1..Нищо друго ѝ няма. Не ще да яде, не щя лекарство, кандиса на свещичка. Сега смъкна на 38.3 и тича по гащи насам-натам.

А на мен толкова важни дни ми предстоят, включително да оставим децата за 2 седмици, че всичко ми се е свило.

# 485
  • Пловдив
Попи, да ви минава бързо!
А това последното заради новата работа ли?

# 486
Попи при нас беше два дни така само температура и мина,до 39,2 стигаше.Снощи се буди 10 пъти с рев ,не се наспахме изобщо.

# 487
Ех, Попи, винаги в "най-подходящия" момент. Да се оправя бързо дечко!

# 488
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
След като през юли и началото на август ни пропадна почивката заради варицелата на мъжете вкъщи, и другата седмица се готвим за почивка, познайте дали не ми се обадиха от градината, детето е с болки в корема...

# 489
  • Euskal Herria
Добро утро, общество!
Рано-рано отметнах изследвания, в поликлиниката почти нямаше хора. И градът е изпразнен, личи си, че е отпускарско време. Голяма жега беше вчера, днес още по-високи температури се очакват. Навсякъде из града са монтирали чешми. А сега мият улиците около нас - платното, тротоарите, не пропускат.
Да оздравяват по-бързо болните! И хубав ден на всички!

# 490
Мисти, да. Но ми е толкова емоционално и смотано, че не ми се пише. Не говоря за това, карам си по план, държа се за битовизмите и се правя, че всичко е наред и че от утре всичко ще е същото.

Съншайн, и ние карахме едно такова лято. 1 седмица преди морето аз си чупих крака. Пропуснахме морето. 1 седмица преди морето в края на лятото голямата щерка си пукна същат кост. Добре че с шина се седи 2 седмици, а не месец, та само го отложихме със седмица. Как е ТМ?

# 491
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мисти, да. Но ми е толкова емоционално и смотано, че не ми се пише. Не говоря за това, карам си по план, държа се за битовизмите и се правя, че всичко е наред и че от утре всичко ще е същото.

Съншайн, и ние карахме едно такова лято. 1 седмица преди морето аз си чупих крака. Пропуснахме морето. 1 седмица преди морето в края на лятото голямата щерка си пукна същат кост. Добре че с шина се седи 2 седмици, а не месец, та само го отложихме със седмица. Как е ТМ?
Той вече е добре, зарастват пъпки и се лющят корички, но понеже още си е вкъщи, ще се гледат днес с детето.
Въпроса е дали дребус е с ентеровирус, или нещо друго?

# 492
  • Somewhere in the World
Здравейте, момичета.
Стиснати палчета на всички,които имат нужда.
Пантето душичка мила пораснала Heart Eyes
Сиросче, и аз ида да подреждам и търкам щото се чудя де да си изразходя кофти енергията Hug
Крива съм както винаги, но ми е и гузно че сина иска ми остави 3 дена да гледам куче, ма да ходя до тях да го взема, че нямал време. Е да де, ма и аз нямам - а и все пак ще им напрая услуга, и  пак аз лоша.Еми да съм лоша!

# 493
Къде сте всички?

Аз се мотам още из града. След час свършва тренировката на голямата. Ще се наложи да убия още малко време, че да не се лашка по автобуси.
Болничките да оздравяват!
Наспорт и Нагрух на всички! (Мен мама ще ме изненадва тази вечер с менюто, нямам търпение да се прибера).

# 494
Цял следобяд тичам по задачи. Добре, че е по-прохладно.
Задачите - отметнати.
Шампоанът на Дюкре - купен.
Рецината - налята.

Общи условия

Активация на акаунт