Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 75 039
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 465
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Бър,точно се боря той се точи.Ама тоя Коларгол с рецепта ли е?
С рецепта е, цапа много, и суши сополите.

# 466
Не знам по принцип,но на мен ми го дават.По-точно съставките му, вкъщи си го смесвам-прахче колоидно сребро и някаква вода беше,дали дестилирана беше не помня.За деца е а две ампули вода,след два часа са готови за слагане.Да,цапат,но успявам без проблем да го изпера.
Сега погледнах-вода за инжекции се води.

# 467
Мид,гуш! Чакаме добри новини утре. 🍀🤗
Панде,идете на снимка. И аз от личен опит,но може да е пукнала някоя костичка. Дано не е,но я заведи за всеки случай. 😊
За сопол,Синеочка нищо не дава да й пръскам и слагам,а вече е голяма да я натискам,та си чакаме да мине сам. Аз без спрей не оставам,че запуши ли ми се носа,няма ядене,спане,живот няма! 😁

# 468
Мид 🤗

За градинския сопол, за коларгола, мога томове да изпиша. Първото е безкраен кошмар, второто е нефелно. 🤬

Опразних два кашона в наполовина готовия гардероб. Две крила обърсах и капнах. Май за финалното чистене, ще търся човек. Нещо... поостаряла съм.
И фууук, в понеделник ще имам кухня.

# 469
Сирос, ама май му се вижда края?

# 470
  • Пловдив
Ще искаме снимка поне на кухнята! Grinning

Едва гледам...изсуших отгоре кОсата и ше лягам щот сериала свършил Frowning
Я кажете шампоан за мазни корени и сухи краища? Хидратиращ ли ми трябва?
Искам читав фризьор и прическа.

# 471
Какъв ти край... А Сирос, това е два дни работа и ей го, минаха два месеца и все нещо ще чакам. Така да ме изнервят такива работи
 Па като поемеш ангажимент, свърши го.
Поне вече за море мисля. Има няма - двайсетина дена остават 😎

# 472
  • София
На мен Коларгрол без рецепта не ми дават. Но в същата аптека дават Гранофорин без рецепта. 🤔

Пръстчето на Пантата вече не е подуто. Още я боли, но по-слабо. Засега ще се разминем с Пирогов, но ще наблюдавам и при съмнения, отиваме.Имам и един гел, с който й изцерих глезена преди два месеца при зверско стъпване на криво, т.е. скачане на криво. Ще мацам. Шило е тя.

# 473
Значи в понеделник ще спортуваме в новата кухня на Сирос Simple Smile Хем ще помогнем за гардероба и чистенето.
Винаги така става, уж за два дни ще е готово, после за две седмици, накрая два месеца.

# 474
  • София
ГоспоИцата легна с киндъла уж да чете преди сън. Ей така я заварих след 10 минути. Голямо четене е било. 😄 Поне се уверих, че си е почистила ушите добре.

Последна редакция: ср, 10 авг 2022, 22:45 от Pandachina

# 475
Значи в понеделник ще спортуваме в новата кухня на Сирос Simple Smile Хем ще помогнем за гардероба и чистенето.
Винаги така става, уж за два дни ще е готово, после за две седмици, накрая два месеца.
писах те доброволка. ИзгорЕ! 😜

Пандич, пораснала е 😍

# 476
Ще доброволствам от плажа Sunglasses Пу-пу, дано!

Ех, че е сладка Пантичката Heart
И аз чета като нея напоследък, хем настоящата книга ми е интересна.

# 477
  • София
А аз си мислех, че тези снимки нищо не показват от нея.
Порасна много, да. Това лято дръпна близо 10 см изведнъж. Май- юни купувахме рокли и поли с дължина до линията под коляното. В момента същите стигат 2-3 пръста над коляното. Трябва да отворя шивашки цех и обущарско ателие.Това лято два пъти купувах сандали и летни маратонки, защото омаляха.

# 478
Показват и още как 😘

# 479
  • София
Тогава махам първата.

Общи условия

Активация на акаунт