Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 596
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 450
Там са,днес са били от 8.30 до 15.30 на изследвания,утре пак.Стискаме палци!

# 451
  • София
Тук сме, благодаря на всички, които ни мислят.

Днес за скенера го държаха гладен до 14,15,стсна му лошо и се прибрахме с температура над 38 градуса, а и да се налива вода. Поех и аз доволно количество радиация, че бях с него долу.
Утре в 15 00 ни е контролата и вече ще знаем какво и как. 🙏

# 452
  • София
Попи, този ли е шампоанът, на снимката долу? Точно и аз щях да питам за същото като Бърди. Какъв синхрон само! При мен преди време добър резултат имаше от шампоани и таблетки срещу косопад на Юсерин и на Фитовал, но сега не помагат, а от шампоаните започна да ме сърби скалпа

И аз за Мид и Павел си мисля тези дни през цялото време. 🍀

Пантата ритна пода с малкото си пръстче. Достойна дъщеря на майка си. И сама не разбра как се случи. Не се спъна, защото стоеше изправена и говореше с мен и дядо си. Разпалено разказваше нещо. Явно не й стигаха ръцете за жестикулирането и включи краката. Ми супер, ама я боли и се поду. Сложихме студено. Ще наблюдавам. В началото стъпваше трудно, сега май е по-добре, но ако не минава ... За малко пръстче в Пирогов ще ни изгонят ли? 🤔

Мид е писала с мен. Мид, с вас сме!

# 453
Мид, прегръдки и за двама ви! С вас сме!
Съншайн, Попи, благодаря. Утре ще погледна при нас за шампоана.

Отварям си рецина и давам тон за вечерна тренировка Cocktail

# 454
  • Euskal Herria
Мид, Hug!
Момичета, някой да има информация дали и как може да се вземе карта за интернет в Сърбия?

# 455
Мид, прегръдка и от мен! 🍀

Бърди дава тон за песен, аз съм се наредила 🍹

Яна, зависи за кога ти трябва. Виж това

https://uspelite.bg/Surfroam-SIM-uslugata-za-evtin-mobilen-inter … o-tseliya-svyat-1
Цената вече е 25€

# 456
  • София
Няма да ви изгонят. Хубаво е да се снима, че да не е счупено нещо и после шина евентуално, за да е максимално неподвижно.

Миид Hug

# 457
Панде, това е май. Аз в тази развасовка съм взимала - https://subra.bg/bg/kozmetika/kozmetika-za-kosa/ducray-anaphase- … ampoan-400ml.html Сравни ги, че съм през телефона и бързам.

Няма да ви върнат. Може да е счупена пета метатразална (личен опит и с мен, и с голямата щерка), хубаво е да се види от лекар. Влизате през детска регистратура, оттам на детски травматолог ще ви насочат.

# 458
Мид,кураж,сили и прегръдка и от мен!
Три сме,три 😁.Така де,и трите дядо Попе 😂.Обаче,тъкмо съм се отървала за малко от деца и мъж,сипвам заветната течност(бира),оставям я на масата,и незнайно как,сядайки на дивана я бутнах 🤦🏻‍♀️.Половин бира отиде за Бог да прости.И последва бърсане,сменяне на покривка...
Съня много ми бяга.Хем пия хапче,и пак заспивам след 12,снощи даже минаваше 1.А без него е трагично положението.И така като ми се насъберат две седмици,следват два дни спане,и после сначале 🙄
Бобче,как е Звери?

# 459
Ами ,Ренко това бил известният градински сопол,ама то цяло сополище е ,хърка като звяр вечер и имала малко червено гърло.Изписа капки и Голанил спрей,тя винаги него дава за гърло.Даде и бележка за понеделник за ясла,дано се е оправила,сега е вечно в мен навряна  чак в косата стига този градински марсол.
Мид ,стискаме всички!

# 460
  • София
Пръскай и физиологичен, когато се сетиш. Много хвалят силвъртус за нос, но май щипят.

# 461
Бобче,за сопола и на двамата много добре им действа Коларгол.Даже на Шефа още след втория прием е намалял драстично,после продължавам по веднъж на ден да слагам.
Дано за понеделник да е пушка!
И това съм взимала,Ерин,даже не знам,има ли нещо дето не съм 😂.Но пък на мен,един спрей,изписан на големия, много добре ми действа.На Лихенсед,ама как щипе от него 😭.Даже от цялата им серия съм много доволна,и спрей за гърло имат.

# 462
  • София
О, градинският сопол е прословут и упорит. Ти го бориш, той пак идва и се точи. Заради него ако не проспорти човек, не знам за какво.

# 463
Мид, Purple Heart
Да се появиш утре с добри новини.

# 464
Бър,точно се боря той се точи.Ама тоя Коларгол с рецепта ли е?

Общи условия

Активация на акаунт