Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 076
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 525
Идеално е, Ени. При мен е с цели два градуса по-топло. Тази нощ най-сетне ще се спи. Аз май вече се наспах, де Joy Кога заспах, кога кукнах будна и аз не разбрах.

# 526
Навън има уникална луна!!!
Приказна!

Тези 19 на мен екстра ми идват- такъв кеф!!!

# 527
Добро утро! Мятам кафето и бЕгам. Честит ни петък!

Остана ми само още един петък, преди отпуската и морето.

# 528
  • София
Добро утро!

И за мен днес е петък. Много обичам да празнувам петък с другите хора. 😁

Благодаря за кафето!

# 529
На мен ми е понеделник. Имам едно малко проектче да свърша до понеделник. И да продължавам с обученията.

Мид и Павел имат нужда от силни палци. Дано днес има по-добри новини.

# 530
  • София
Петъъъък, едвам чакам да свърши.
Утре ще чистя и готвя. Днес довършвам последни документи и другата седмица предавам проекта. МН ще е в командировка. Ще си почина от готвене и чистене.

# 531
  • София
Добър петък ❤
Аз пък като съм сама вкъщи чистя най-добре. 😀
Стискаме палци за Павел. Дано бързо го стабилизират. 🤗

# 532
Добро утро!Най-накрая се наспах ,до 9 спах,станах за малко и пак легнах.Спах като убита най-сетне .
Кампанията при Павел Анреев е активна ,почваме да я споделяме,споделяйте и вие .Стискаме палци и чакаме новини от Мид!
Търте,едната картина е продадена за 100 лв

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 11:00 от Bobchita

# 533
  • Somewhere in the World
Добро утро в петък Simple Smile
Търтее, страхотна си!
Силни палци за Павел днес и чакаме добри новини.

Бобчи,сега видях че има вече фондация, ама сметката в ЦКБ на Павел нали е активна?

# 534
Активни са му всички сметки,ЦКБ е дарителска ,няма проблем да се пращат там пари.

# 535
Най-накрая се завлякох(почти буквално) до оптиката,за да ми коригират рамките.Там пък една жена беше решила да се прави на интересна,и се сетих за 13.Не знам какво самообладание трябва да имаш,че да издържиш 🙄.Горките жени, едната едвам се стърпяваше,да говори нормално.
Вярвам,че бързо ще нормализират Павел,и лечението ще продължи по план 🙏

# 536
Дано се закрепи бързо,дано и парите да й стигнат.Кофтито на дарителската сметка е ,че може да тегли само на място ,само в един офис и с оправдателен документ .А тя къде е ,офиса къде е.Още една идея имаме ,почваме да пишем и по тая линия и дано се съберат още пари.
До хората ,които ме четат и ми пишат на лични с предложения-не се извинявайте,не досаждате,всяка идея е в полза.Ние шест човека не можем да се сетим за всичко ,идеите са добре дошли!

# 537
Бобчи, в такъв случай май е по-добра идея да се пращат парички в първата сметка, която Мид беше дала. Тя не е дарителска, нали? Поне за момента, за да може да тегли от нея на място. Аз се бях засилила този път да превеждам по новата, дарителската, но сега се замислям.

# 538
Да но той как ще обясни от къде поолучава такива приходи като е в болничен?Ще стане проблем,няма как да ти пращат хиляди левове безотчетни и от близки.И данъци може да има.Ние четохме за дарителските сметки,отделно в Милостив и Павел Андреев са задължителни.Хората и без това са недоверчиви и дарения в лична сметка хич не се гледат с добро око,съжалявам ,но е така.Тегава е работата .Питаш ли ме какво ми беше да карам Мид на целия огън да вади и нова сметка ,ама така е по-добре за всички.

# 539
Ясно, разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт