Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 74 074
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 540
Бърде,сега се чета,звуча грубо.Извинявай,знам че сте загрижени всички,не съм търсила този ефект .Извинявай!

# 541
О, Бобчи, в никакъв случай. Няма за какво да се извиняваш.
Права си за отчетността. Просто се замислих, като каза, че от дарителската сметка може да се тегли само на място в офис, а те са в чужбина и възникват непредвидени ситуации и разходи.

# 542
Не съм Бърд, но ще отговора вместо нея, едно и две ли са ти на главата. Споко Бобчи, ние сме си свои хора. Тъй де. Не се знаем от вчера.

П.П. Тя пък ме изпревари. ❤️

# 543
имаме рокля на Тед Бейкър в базара ,нова с етикет ,мога да наддавам от анонимни желаещи
Благодаря ви 😘

# 544
  • Somewhere in the World
Да, аз за това предпочетох личната му сметка с основание "дарение за мед. лечение" Поне да няма проблем за прихода.
Само да се развият добре нещата с Павел  Hands Pray

# 545
Призовавам ви ,ползвайте дарителската или платформата .Да не стане вместо да изпишем вежди,да избодем очи.
Как заслужих такова сговорчиво дете не знам,седи си на едно столче ,играе си и чат -пат казва ,че мама боти,демек работи ,яде ,пие вода,давам й лекарства и пак си играе.Чак към 18 часа прекарвам време с нея ,милата ми Зузуна .

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 14:07 от Bobchita

# 546
имаме рокля на Тед Бейкър в базара ,нова с етикет ,мога да наддавам от анонимни желаещи
Благодаря ви 😘

Бих я купила за дъщеря ми, но ще й е голяма.
Яд ме е!

Дано бързо някоя дама я грабне! Hug

# 547
  • София
Бобчи, писах ти на лична. Не я виждам роклята. Метни ми я моля.

# 548
Ихха, супер! Прибирам се от тръстиката и влизам в темата. Радвам се, че така става, мн хубаво 🙂Мид 🤞

# 549
Търте,сега повярва ли си,че се продават картините ти?Даже купувачката ти беше много нетърпелива мога да ти кажа .

# 550
Търте,сега повярва ли си,че се продават картините ти?Даже купувачката ти беше много нетърпелива мога да ти кажа .
🤗☺

# 551
Как заслужих такова сговорчиво дете не знам,седи си на едно столче ,играе си и чат -пат казва ,че мама боти,демек работи ,яде ,пие вода,давам й лекарства и пак си играе.Чак към 18 часа прекарвам време с нея ,милата ми Зузуна .
Моята само тази сутрин ми носи повече от пет пъти гърне да изхвърлям, като единият път беше от онова ухаещото. Блокира ми телефона,разля водата си,счупи чашата с мляко и затрупа с трохи канапето. Да не говорим,че сваля всички дрехи и тича да се преоблича с рокли,докопа се до перлите ми,закичи се и идва горда да се покаже "колко съм класива, мама!" 🤦

# 552
Да но той как ще обясни от къде поолучава такива приходи като е в болничен?Ще стане проблем,няма как да ти пращат хиляди левове безотчетни и от близки.И данъци може да има.Ние четохме за дарителските сметки,отделно в Милостив и Павел Андреев са задължителни.Хората и без това са недоверчиви и дарения в лична сметка хич не се гледат с добро око,съжалявам ,но е така.Тегава е работата .Питаш ли ме какво ми беше да карам Мид на целия огън да вади и нова сметка ,ама така е по-добре за всички.
        Бобчи, пиша го тук, макар че май не е съвсем на място. Пускането на информация ту в една, ту в друга, ту в трета тема, ту във фейсбук, сега виждам за Милостив и Павел Андреев (извинете, че за там нищо не знам), но като че ли липсва синтезирана информация точно в темата за Павел, която следя. Там зададох въпрос за това активна ли е първата сметка, или трябва да ползваме вече новата. След прочетеното по-горе тук, а не в другата тема, че ще се наложи на Павел да обяснява от къде идват парите по личната му сметка /изобщо не знам това дали е така и според мен не е./, и да се превеждат по новата дарителска, по която обаче Мид ще получава имейл веднъж седмично, ще може да тегли само на място в клона срещу съответните разходни документи...  Ами обяснете ги тези неща в темата за Павел. Да си прецени всеки как иска да ги подпомогне и иска ли съответната отчетност.
За мен, със скромното ми участие в първата сметка в Райфайзен, ми е важно да подпомогна Мид за разходи - безотчетни и безчетни, които изникват покрай човек, който е на зор - мокри кърпички, вода, сандвич, кафе, бензин - нали ме разбирате?    Винаги ще помня колежката ми, която ми донесе неразпечатания плик с ПИН-а и кредитната си карта, за да мога да се справя според нуждите ми - за каквото ми потрябва...  И сега, превеждайки пари по първата сметка го правя точно за това - за нуждите на цялото им семейство и отчет не искам.

Мид, моля да ме извиниш.

# 553
Тетка,не е разхвърляно.Павел Андреев е платформа за дарения,отделна от ФБ ,ние търсим начин за достигане до повече хора.Именно платформа със 700 000 потребители е такъв вариант.Аз повярвай те разбирам кристално ясно,но Ирина Тенчева ,Ева Веселинова и брутално резналия ме 100 кила не ги интересува това,те помагат с името и последователите си срещу дарителска сметка.Помните бащата на Мануела Горсова.В темата за Мид и Павел всеки чете последното написано,писали сме мисля дарителската сметка,ще видя и ще я сложа ако я няма .Не вярвам да може човек да получава пари без НАП да го погнат ,ще сложа после линк за дарителската сметка според закона .Нямаме никакво право да събираме пари към лична сметка,ама никакво.Аз знаете работя безплатно моята работа за детски сън,почна ли да вземам пари ,ще плащам данъци за приход в сметката ми,няма как да оправдая ,че Недоспа родител едно,две пет и осем ми превеждат пари за сините ми очи.Няма как и да моля Слави,Ники Кънчев,Ути ,Катина ,Карбовски и разни производители и спонсори с лична сметка.Това е несериозно и се заяждат и питат коя съм,що съм и т,н,
Сега търся банков служител.Има ли в темата ,инициатива за Павел е.Още нещо-Антигона спонсорира един пост в страницата ,но малко след това ФБ отхвърли спонсорирането и поста не може и да се редактира,не ме питайте ,питайте Зукърбърг .Там е личната му сметка на Павел,не може да я редактираме и като адмонистратори.Не просто хора,търсим и мислим оптимални варианти ,но си бахаломайката

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 16:45 от Bobchita

# 554
Разбирам, Бобчи. Но ако човек чете само основната тема, тези неща убягват.  Аз мисля да продължа, когато имам възможност, към личната сметка, с основание подарък. Ако е проблем - моля, посочете какво да е основанието. Всъщност, досега е било Успех!
От все сърце го пожелавам!

ПП - дали да не се пренесем в другата тема...

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 17:21 от tetka_the_best

Общи условия

Активация на акаунт