Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 75 084
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 080
Търте ,във Варна е,ела аз ще ви свържа.Много е готина,ще си паснете ми се види

# 1 081
  • sf
Сис, едва ли, той вече беше и на поправителен. За мен не е драма, ама баща му е решил да го прави програмист, ама май няма да му се получи. 🥴

# 1 082
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а детето какво иска?
струва ми се, че ако е решил да е архитект няма как да го направиш доктор.

професиите са примерни Wink

# 1 083
  • sf
Детето иска да кара скейтборд 🤣

# 1 084
  • Пловдив
ДобрЕ, то твоя може и да знае какъв иска да е, ама моя напр.незнае Grinning  та...
А, Донси е писала Wink

# 1 085
все някаква идея как смята да я кара след няколко години трябва да има.

Wink скейтът не пречи.

# 1 086
  • Пловдив
Абе то трябва, ама надали е избистрена Simple Smile аз не бързам за тия неща...на тия години аз също нямах идея.

Сиско, ай стига дв! Как ще се връщаш за висока оценка? Вярно ли? Simple Smile щом е взет всичко е ок.

Бобчи, ти си герой!

Лейла се изгуби..дано са добре!

# 1 087
Важна е оценката,дава сертификат над 5, 50! Без него само една тъпа диплома от МОН! В понеделник ми е повишителния и съм се спекла жестоко! Много неща са ,а времето е малко,ще имам нужда от вълшебните ви палчета 🥰!

# 1 088
имаш ги всичките.

# 1 089
Сис, стиснала съм здраво палци! Ще успееш, сигурна съм. 🍀✌️❤️

Днес се претоплих в жегата в Пловдив. Много ми дойде. Сега подухва ветрец и съм се зарекла, до понеделник да не стъпвам по никакъв повод там, а като отидем за последните багажи, максимум до 13 часа да сме избягали, ако е пак такава жега.
Седнах на вятър, с питие и телефон в ръка и се кефя, че престои буря и дъжд след малко. Чак не ми се става да прибера фритюрника и скарата на сушина.

# 1 090
  • sf
Към живущите във Варна- в градския транспорт пускат ли кучета?

# 1 091
Привет! Сис, ще се справиш!
Аз след цяла седмица въздържание ударих чаша винце с приятелка.
Днес похарчих една камара с пари, само маратонките на тийна са 170 лв. 🙄 Докато ги избере охтикясах. Избрах си модел портманто за коридора. В понеделник отивам да го поръчам. Метнах 90 лева за инсталационна такса, такса интернет за 1 месец и рутер. В сряда ще дойдат да прекарат интернета. Ще стискате палци тогава, да не пробият някакви кратери в стената на готовият ми ремонтиран коридор.🙄
Ето го и него. Има си кусури, но е в пъти по-добре от това което беше. Пътека трябва да си харесам, да ми доставят портманто, да си избродирам хубав мотив, който ще монтирам върху къщичка за ключове и ще мога да режа лентата.

# 1 092
Към живущите във Варна- в градския транспорт пускат ли кучета?
Май не.Какво е кучето?

# 1 093
  • sf
Джак ръсел.

# 1 094
Влез в темата На пазар във Варна,там ще кажат със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт