Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 75 082
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Привет! Сис, ще се справиш!
Аз след цяла седмица въздържание ударих чаша винце с приятелка.
Днес похарчих една камара с пари, само маратонките на тийна са 170 лв. 🙄 Докато ги избере охтикясах. Избрах си модел портманто за коридора. В понеделник отивам да го поръчам. Метнах 90 лева за инсталационна такса, такса интернет за 1 месец и рутер. В сряда ще дойдат да прекарат интернета. Ще стискате палци тогава, да не пробият някакви кратери в стената на готовият ми ремонтиран коридор.🙄
Ето го и него. Има си кусури, но е в пъти по-добре от това което беше. Пътека трябва да си харесам, да ми доставят портманто, да си избродирам хубав мотив, който ще монтирам върху къщичка за ключове и ще мога да режа лентата.

Dizzy Face ти не си човек!
напълно заслужена си е чашката, даже е малко.

# 1 096
  • Варна
Не, Донси, само с такси и то трябва да предупредиш, когато поръчваш кола.

# 1 097
  • sf
Лошо. Много враждебен град ще излезе тоз 😵‍💫
Мислех да скокна другия уикенд дотам с Нейо.

# 1 098
  • София
Девойки, мултикукърът ми сдава багажа. Помня че коментирахме, но кой беше печелившият модел?

# 1 099
При нас преди можеше само в транспортна клетка в ГТ. Изключение са кучета водачи единствено. Така, че...не е само Варна.

Вай и Ренко са магьосниците на тез уреди. Винаги с актуална информация за предстоящи промоции. Аз ще питам но на по-късен етап. Сега се оглеждам за прахосмук робот.

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 22:54 от 🧡 Clo 🧡

# 1 100
то и в София не може с кучета, не знам защо е толкова чудно, че във Варна не може.

# 1 101
  • sf
В София може. Редовно го возя, седнал в мен. Нито веднъж не са ми направили забележка. В метрото също може. Големи породи също може, но с намордник.

# 1 102
  • София
Донси, скокни до някое малко градче край морето, без градски транспорт.

Оплаквам се,.че днес ми разказаха играта в офиса. Първо влезе един ..., ами съжалявам за квалификацията , ама е откровено тъп. След него друг, който ме вдигна на следващо ниво на трудност - хем тъп, хем нагъл. Беше изпитание за търпението и доброто ми възпитание. И двамата в допълнение бяха със самочувствие до небесата.

Уинд, супер изглежда! Браво на теб! Цял майстор си. Че даже и превъзхождаш някои такива.

# 1 103
Въх, изчезнал ми е поста, в който възхвалявах сръчните ръце на Уинд. А съм сигурна, че писах. И възхищение от поддържането на бяла мозайка изказах, ама явно съм пропуснала да натисна най-важния бутон. Публикувай.

# 1 104
Девойки, мултикукърът ми сдава багажа. Помня че коментирахме, но кой беше печелившият модел?
Моят. 😬 Шегувам се.

Сис, ще се справиш 🍀

Уинд, браво сестро! Чудесно си се справила. Покажи портманто, че и аз съм в чуденка там.

МН ми вдигна нервите от 3000 км. Да има късмет, че е далеч.

# 1 105
В София може. Редовно го возя, седнал в мен. Нито веднъж не са ми направили забележка. В метрото също може. Големи породи също може, но с намордник.

Simple Smile Simple Smile проверих, права си донякъде Наредбата за софийска община.

Цитат
Чл. 12. Пътник с редовен превозен документ има право да превозва в превозните средства на обществения градски транспорт:
...
5. домашен любимец, ако не създава опасност от причиняване на травма, увреждане и съответно не представлява заплаха за останалите пътници и не се поставя на седалките на превозното средство:

а) котка или друг малък бозайник, поставен в подходяща кутия или клетка с размери до разрешените за безплатен превоз на ръчен багаж;

б) (изм. - Решение № 270 по Протокол № 12 от 14.04.2016 г.) куче, регистрирано съгласно изискванията на Наредба за придобиване, притежаване и отглеждане на домашни животни на територията на Столична община, при следните условия:

- (изм. - Решение № 270 по Протокол № 12 от 14.04.2016 г.) собственикът да носи със себе си регистрационните документи на кучето;

- (изм. - Решение № 617 по Протокол № 52 от 21.11.2013 г., Решение № 270 по Протокол № 12 от 14.04.2016 г.)  с редовен превозен документ за домашния любимец - отделна карта за еднократно пътуване или отделен талон от карта за 10 пътувания, в случай, че пътникът пътува с талон от същата карта;

- да го води на къс, неразтеглив повод и с намордник, или в транспортен кафез с размери по чл. 12, т. 1. От намордник при пътуване в обществения транспорт са освободени кучета - водачи на незрящи хора и кучета в обучение като водачи;

# 1 106
  • Euskal Herria
Изчетох ви набързо и на пресекулки.
Уинд, много добре се е получило!
И... това запомних. Blush  За компенсация ви пускам снимки от днешната разходка до едно съседно градче и от фойерверките тази вечер (от днес почна най-голямата фиеста тук, 9 денонощия е):

Колкото и да ми се иска да са по-добри, само такива снимки успявам да направя на зарята. Не е професионален апарат, а телефон, снимам от единия хълм, а ги изстрелват от другия... А иначе прави добри нощни снимки.

Надявам се да имате повече хубави поводи за спортуване! И болните скоро да се похвалят с оздравяване!

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 00:55 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 1 107
Реюниън, марката е инстант пот. Вече зависи какво търсиш. Те са си основно под налягане, но имат доста функции, та май и мултимукери се водят.
Имат и смесени модели под налягане със запичащ капак, т.е. комбинирани с еър фрайър. Аз взех такъв за майка ми, вярно малко съм го ползвала, но си оставам на мнение, че два отделни уреда в по-добре, ако искаш и еър фрайър.

Ха добрютру Simple Smile

# 1 108
Добро утро, гърмя, трещя, валя. Будих се сто пъти.
Благодаря за милите думи, момичета не съм чак такъв майстор. На снимката не си личи, но има неща, които не успях да доизпипам. Доволна съм все пак какво се получи.
За закуска ще пържа мекици и после подхващам следващият проект - мазохист от класа, но един бюфет чака боядисване. И там ще е с много благословии. Едната дръжка е счупена, те са 3. Навремето по особен начин са слагани. Не е с болт и гайка, а напъхани и залепени. Ако го махна с чук и отверка ще се отвори над половин см дупка. Та хванах финна ножовка и с голям зор изрязах счупената. После с винтоверт и с още по голям зор успях да пробия дупка за болта. Дървесината чак подпуши, толкова е дебела, суха и трудна за пробиване. Днес ме чакат другите две дръжки, мацане с грунд и после два цвята боя. Ще го боядисвам и вътре, че има един неприятен дъх на застояло, а вътре ще са ми грънците и паниците и разни продукти и подправки.
А портмантото е този модел.

Алтернативата му беше този модел, но е по-голям, ще ми заеме повече пространство, огледалото му е по-малко и има участък в средата, където ще се вижда стената. Точно така са закачалките, ще има да се търкат дрехите в стената, хлапето не пази, ще има да си подпира ръцете, да си мята раницата и стената ще е мазало.

В един сайт на сливенска фирма си харесах няколко модела пътеки, но не съм решила точно кой ще е.
Ре, аз си взех комбинирания инстант пот дуо крипс с двата капака.

# 1 109
  • София
Добро утро!

Аз съм мазохист. Чета една книга и упорито не я оставям, макар да ми е скучна. Като съм я почнала, нещо ме човърка да я докарам до края

Мисте, как е свекър ти?

Болните и бременните на отчет в редичка!

Кафе?

Общи условия

Активация на акаунт