Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 75 085
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Добро да е. Почти не спах, голяма буря, голямо нещо и дребния се излюпи в 7:30… Пак лекувам моите любими микроорганизми и дано раждането да изчака още 1-2 дена, да се поизчистят… Тежи ми корема вече… И баща ми ме ядосва, ама каквото такова…

# 1 111
  • Пловдив
Добро неделно!

Панде, ами добре е...като го гледаш и ако незнаеш, няма как да си помислиш нещо.
Ако беше отложил лекаря нямаше и да разберем...

И тук леко разхлади...

Уинд, ти си машина! Второто портманто много ми хареса.

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 09:13 от mystic woman

# 1 112
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за всички две в едно, пък и за останалите. Simple Smile
сутршно поздравче усмивка

# 1 113
Добро и от мен, ма много валежно нещо. Като никога цялата къща още спят, а аз нещо скучая. Имах едни планове, пък то какво станА.

# 1 114
  • София
Хи-хи, ДобрЕ, много забавно и трогателно едновременно. Впрочем, този облачко значи е виновен за вчерашните гръмотевици. Да си знам поне.

# 1 115
  • Варна
Добро и от мен.
И аз не спах снощи, но от жега. Почвам да се тревожа, все по-рядко я усещам, а имам още три дни до преглед. Не искам да изтерясвам баш накрая, но се чудя дали да не отида да я видя още днес.

# 1 116
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
няма място за шаване най-вероятно Wink  но по-добре иди, за да си спокойна. Simple Smile

# 1 117
Стеле, иди за твое собствено спокойствие. Накрая им е доста тесничко, но вместо място да не си намираш от притеснение иди да те видят.
Докато накълва текста, Добри ме е преварила.

# 1 118
  • София
Стеле, отиди. По-добре спокойна майка Simple Smile, като знам за какви неща ходих тая бременност… А и вече им е доста по-тясно. Моя, като се размърда, едвам седя от болка… Хем го мисля как е, хем боли Simple Smile. А и зависи с каква плацента си и как е позиционирана госпожицата. Аз съм с предна и той рита навътре… Т.е не усещам ритници, ами само наместване, преместване, дупене…

# 1 119
Ре, аз хваля комбинирания на Иснтант пот Дуо Крисп, с двата капака.
Ама изчакай промоция. Да видим на какво ще пуснат намаление септември.

Успах се, навън е мрачно и хладно, идеално време след жегите миналите дни.
Стеле, иди да те видят, ама и аз мисля, че накрая нямат много място да мърдат толкова.
Ерин има да почака още малко Simple Smile

# 1 120
  • Варна
Докато ви писах се разшава.
Сигурно ще отида, ако ще и да ме гледат странно, сигурно не съм единствената.

# 1 121
  • София
Ако някой лекар гледа бременна жена странно поради каквото и да е оплакване… За нищо не са ме връщали, малко са ме “мъмрили” за някои изследвания, че наистина няма смисъл, а съм си дала парите Grinning Но за каквото и да е друго, никога не връщат.

# 1 122
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Събирам себе си и багажите, трябва да се връщаме към София, почивката на море свърши.
Малкия "А кога ще дойдем пак?".
И на мен не ми се тръгва ...

# 1 123

Ей го малкия нахал...
Пандич, коя е книгата?
Уинд, майстор си и още как.. аз четка и валяк не съм хващала,та какво остава за ножовка и винтоверт...

# 1 124
  • София
Ваичка, благодаря ти. Ще го видя. Може би веднага ще го взема, защото много си ползвам моя, но уплътнението му сдаде багажа.

Общи условия

Активация на акаунт