Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 75 080
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 125
Защо не вземеш само уплътнение тогава, ако си доволна от кукъра и ти върши работа?
Ако няма сервиз на марката, можеш да питаш в България сервиз, поддържат всякакви уреди и части по принцип.

# 1 126
Хванах да подреждам един шкаф с дрехи на малката,че да видя за есента и зимата трябва ли нещо.Препълнена е,аз все купувам от намаления,отделно ми дадоха две торби и има от миналата година купувани,които ше носи тая .И за Стела една торба рокли,шапки,бански ,някоя блузка има .

# 1 127
  • София
На 5 години е и няма еър фрай функция. Иначе е Филипс. Нова купа му взех, от която съм доволна. Ще отида да го видя инста пота на място. Ти ползваш ли функцията еър фрай.

# 1 128
Всички функции за печене ползвам. С бейк пека кекс, с Еър фрай картофи и тиквички, с Грил пиле цяло и кюфтета, с Роуст запичам пълнени чушки, мусака, пържоли и риба.
От кукър функциите ползвам само под налягане, и по веднъж съм ползвала на пара и бавно готвене. С бавното готвене стана уникално свинско, готвих го 6 часа, и след това с другия капак го запекох до златиста коричка.
Единствено су вид и дехидратацията не съм пробвала, но има много доволни и от тях.
На мен лично ми замества на 95% печката, в нея само баница и пица пека, че в кукъра ще са мънички, не че не може.

# 1 129
  • София
Момичета, това нали не е кърлеж? От няколко дни го имала госпожица Панта и забравила да каже. Отстрани до корема й е. Гледах с лупа, но не видях крака. Като зумна снимката, също не ми изглежда като да е животно. Релефно е на пипане. Най-вероятно драскотина или нещо като черна точка. 🤔

# 1 130
  • София
Супер звучи. Каква е купата? Аз поръчах неръждавейка за моя.
Пандич, нищо не се вижда, но за няколко дни, кърлеж вече щеше да е като грахово зърно. Прилича ми на треска по-скоро.

# 1 131
Нераждавейка е. Продават и допълнителни купи. Кошницата малко трудно се мие, но си има тънкости. Ако се намаже с мазнина преди картофите, след това лесно се измива. А, и аз търкам смело с телче и грубото на гъбата.

# 1 132
  • София
Никога не съм ползвала еър фрайър. Стават ли поне подобни на пържени нещата? Почти ме убеди вече де 🤣. Ще им пиша да ти дадат процент 🥰.

# 1 133
Хах Simple Smile не нацелвам картофите все още. Стоят повече като печени, но там има тънкости, а мен ме мързи да се занимавам толкова. Полуготовите замразени картофи обаче стават много добре. Другите неща стават идеални, но аз и по принцип пека повече на грил тиган, не пържа в много мазнина, та въпрос на навик е. Ако се намазнят продуктите става повече като пържено, но аз го избягвам. Има и функция Соте, тя си е пържене, без капак, на нея правя дробчета, понякога риба, миш-маш.

# 1 134
  • София
И моят има Соте. Ще го пенсионирам. Щом мога да заменя купата е супер.

# 1 135
Купи си уплътнение за твоя и си вземи вортекса, Риюниън.

Ей, как се изнервих. Дал си милиони за да направиш аквапарк и накрая кокошкарски си спестил хилядарка от хубава кафе машина и караш с рекламните....

Допълвам се, във вортекса, еър грайъра на инстант пот правя пица, мъфини, пържоли, кюфтета и т.н. които в комбинирания уред освен, че се събират по-малко, отнемат повече време, а двете нива, на долното винаги има нужда от допълнително допичане.

Първоначално мислех, че откъм място е по-добре един уред, но с втория капак пак отива място.
Комбиниран уред е плюс единствено за яденета, които е хубаво след сготвяне да се допекат.

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 13:15 от Ули

# 1 136
Рекламната кафемашина е един голям приход ,и аз съм работила с рекламни машини,витрини,неонови табели.Наистина носи доста пари.Но аз преговарях само с Лаваца и Илли ,преди 10 години беше,но предложиха страхотни условия плюс договор и минават на проверка съответно

# 1 137
Тя ако беше от тия рекламни, нямаше да ми четете оплакването Simple Smile

# 1 138
Ееее,това е друга работа,ами кофти си е така ,признавам

# 1 139
  • София

Ей го малкия нахал...
Пандич, коя е книгата?
Уинд, майстор си и още как.. аз четка и валяк не съм хващала,та какво остава за ножовка и винтоверт...

Нещо форумът ми е спестил този пост напред. Сега случайно го видях. Много сладък този нахалник! 😍

"Повелителят на мухите" е книгата. Всъщност , след като измрънках сутринта, започна да ми става по- интересна. Много години я причислявах към детско-юношеската литература, но тя май не е от нея. Баш си е за възрастни, световна класика дори я водят. Затова реших да я прочета - от любопитство какво е предизвикало заблудата ми.

Общи условия

Активация на акаунт