Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 75 079
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 140
Уинд, справила си се повече от отлично. Браво! Много добре се е получило.
Мързелотка, голям сладур е този котешки нахал. И ние снощи имахме височайша котешка компания в заведението на вечеря
Скрит текст:
Почивката свърши, прибрахме се обратно в реалността. Въртя пералня и готвя. Миналия ден над плажа прелетя огромно ято щъркели, сигурно на път към Добри, та покрай него ме налегна някаква носталгия по отиващото си лято.

Чудя се и аз какво да чета. Нещо по-лековато ми се иска, но не мога да си избера.

# 1 141
Какво лековато ти се иска? Жанр предпочитан имаш ли?

# 1 142
Мързелотка, там е работата, че не знам какво ми се иска Simple Smile Изпаднала съм в книжна дупка. Нямам предпочитан жанр, чета и криминалета, и романтични, и фантастика, и трилъри. Последно прочетох "Песен за Ахил" и "Останалото е мълчание". Искам да чета и да не мисля особено.

# 1 143
Бърде,Манюня прочети.Ако не ти хареса пу ми кажи,ще ревеш от смях .

# 1 144
  • sf
19ч,неделя,пържих мекици и забърках кекс с карамелизирани сливи, ама едно към гьотере. Сега се пече, още не знам резултата. Утре съм първа смяна, отсега ме мързи.

# 1 145
Донсе, щЪ изплющЪ!

# 1 146
Панде, на мен не ми прилича на кърлеж. Ако стои забит няколко дни в тялото, мисля, че се напива с кръв и се надува целият. С други думи - трудно ще го пропуснете. Освен това, кърлежът има крачета, а отпред като хоботчета, с които се забива в гостоприемника. Също се сещам, че изглежда точно като забит /"гмурнат" един вид в тялото, от което пие/. Мярнах онзи ден, че се притесняваш детето да не го хване от куче, ама мисля, че е минимален шансът - доколкото знам, като се напият, падат, и известно време не се забиват -  един вид няма как, ако гушка куче, да го хване. Виж, ако я пускаш по гори и поляни, има по- голяма вероятност. Нещата, които споделям, ги знам от нашия ветеринар.
На Ваичка ще благодаря отново за препоръките за инстант пот -  взехме и ние на миналата промоция със запичащ капак и е една от най-добрите ни покупки.
Имам мн да се оплаквам от лятото, тоя месец август мисля, че побелях и остарях с 10 години от притеснение и стрес. Слава на Бог, добре са сега нещата, та гледам да гледам напред.
Естела, стискам палци Бориса да е дева. Девите сме топ. 😁❤️

# 1 147
Наспорт!
Най-накрая опънах хоризонтала. Днес не ми е ден, ама каквото такова. Грунда още не е изсъхнал. Май се прецакаха яко с него, но бързах и не питах, грабнах шишето и офейках. Мирише, бавно съхне. Отделно сритах една плоскост, на която имаше пирони. Леко се боднах, но все пак имаше малко кръв. Промих, сложих лепенка, даже мацнах малко фенивир, но се чудя дали да не ида да ми боднат един тетанус утре.
Нервна съм, че още не ми е дошло. Дано утре да цъфна иначе прегледа в събота ще се провали. Стиснете палчета, да идва и да свърши до събота, че иначе нахалост изпих 30 хапчета примолут нор.

# 1 148
Подсетихте ме,че скоро имам рожден ден 🤦🤦🤦.Девите сме мечта ,късметлии са близките ни .

# 1 149
Винтче,кога беше последното хапче? Ден,два след инжекции,ама то та всеки различно му шават хормоните.Стискам! Чуден майстор си,готин  коридор!

# 1 150
Последното беше вечерта в петък, Кро.
Естела, нещо се губи, да не ни изнеда с Бориса.

# 1 151
Бобчи, хубаво ми напомни за Манюня. Чела съм първите две, остана ми само третата и си я пазя и кътам. Баш идеален момент за нея.

Уинд, стискам.

Кой каза кекс със сини сливи? Идвам на бегом.

# 1 152
  • Варна
Не съм, не съм още, тя Бориса си знае работата, Девите са ми слабост, притежават всички положителни качества ❤️

Просто някои хора не си мерят приказките и вкарват излишна паника в моята душа, но аз снощи бях достатъчно ясна. Днес огидох на преглед, веднага пуснаха тонове, когато я чух се разплаках, после се извиних на дежурния лекар и си тръгнах щастлива и спокойна. Приготвила съм сака и чакам знак от Грахчето ❤️
Благодаря, че ме мислите ❤️

# 1 153
Колко късно е най-късно човек да стане от дивана и да си направи един кекс в неделя вечер? За да избягна чуденката по-рано си отворих един буркан течен шоколад, но се замислих че утре сутрин пък ще ми се ядат палачинки с него и е добре да си остане поне донякъде пълен. Мислех и да спестя и двете и вместо да ям сладко да взема да почета нещо смешно, но се оказа че Манюнята дето толкова я споменавате я няма в сайтовете за четене и я има само в сайтовете за продаване. То най-лесно е човек да се оттегли от светската суета и да иде да се наспи, ама като не ми се спи... 

Напоследък като искам да чета и да не мисля грабвам някой Ли Чайлд, но ги овършах всички и засега не съм открила друг толкова забавен книжен пич, а сравненията са неизбежни. Като натисна "Публикувай" ще се сетя и за други Satisfied

Палци, мисли и прочее, като тряя се работи - работим. Уинди, разходи се утре да го сложат тетануса, тамън като видиш хората дето висят по другите опашки ще се разведриш че не си ти. Успех в ремонта, много обичам новоремонтирани места, да мирише на вар, боя, лепила и лак Hug

# 1 154
Понеделник е, но друго е, когато си в отпуск. Хубава седмица на всички! Днес събирам багажа за морето.

Палци за Мистик 🍀 и за всички други, които се нуждаят от това. Голяма прегръдка за Мид. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт