Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 75 076
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Пловдив
Добро!

Кло, за утре са палците...мерси! Kissing Heart
Днес ще звъня на един доктор, а следобяд ще ходя при друг...да ви кажа беше ми криво и нервно. Вярно, оправна съм, ама в един момент и на мен ми иде множко...всеки седи и чака аз да свърша всичко, аме не съм робот...и аз си имам силици...Това само на вас го споделям, де. Стикам инак още...
Синкото ще отива у приятел на сбирка и преспиване, ако въобще се спи, та и него да мисля.

# 1 156
  • Варна
Не случайно ни има нас жените, Мисте.

Добро утро и успешна седмица на работещи и почиващи.

# 1 157
  • София
Добро да е! И аз днес съм на черешата. Обиколих няколко пъти града.  Оставих си колата за ремонт на газовото. Чакам сега обаждане кога да си я взема.
Моя свекър освен бъбреците има нужда и от пулмолог, че има много ниска сатурация от няколко месеца. Но понеже момента не е никак подходящ за приемане в такова отделение по препоръка на доктор му взехме под наем апарат за кислород и сега се окислява вкъщи по 16 ч на ден. Simple Smile

# 1 158
  • София
Честит понеделник, банда!

Черпя ви една фотка от френско, изворът на Лоара, от  баира над него.

Заради тоз пуст кам'нак имам мускулна треска на неподозирани места, но определено си заслужаваше, щерката доволен. Днес се връщаме към жегата, на юг, към морето. Ноу моур спални чували. Joy Йееее!

# 1 159
Добър ви понеделник, банда! Дано и седмицата да е добра... Пожелавам го поне...
Щото на мене ми тръгна едно криво - като на бясно куче тояга Sad
На целия ми хал, се оказа, че една саксия е паднала върху колата ми. Съседката-собственичка е слязла, изчистила, замела и ... си тръгнала... Но да остави телефон за контакт и извинение - тцъ! Що ли пък трябва??? "Аз съм богата, аз съм много богата, аз съм социално осигурена!" /по едно анимационно филмче/ и няма никакъв проблем да си плащам са чуждите свинщини, нали?
Оплаках се....

# 1 160
Мразя деня, в който ми хрумна да карам тъпите курсове! И книжката си мразя! И погледа на разочарованият си мъж мразя! Просто е време да приема, че не ставам за шофьор! И това тъпо оплакване го писах и трих 20 пъти.Срам ме е от мен,че н фона на толкова тежки проблеми, мрънкам за дреболии, а имам нужда да си споделя,  защото се измъчвам и дори сама не се разбирам , камо ли някой друг да ме разбере.
П.п.Моля , не ми обръщайте внимание ...

# 1 161
Уми, що се мъчиш? Ми като не става, не става. На сила е по-лошо да се мъчиш да караш. Приеми, че си изкарала книжка за навигатор Wink

# 1 162
Много е забавно, когато детето си открие някакъв здравословен проблем в почивен ден 🤕. Същевременно минаваш през Гугъл,познати медици,и чуваш и четеш неща,от които още по-скорострелно побеляваш.И в главата ти едни апокалиптични мисли, прогнози и чертане на бъдещата учебна година,щото и тя е много важна в момента.Идва работен ден,и малко отдъхваш,щото май не се сбъдват най-черните ти прогнози,а дано!,но пак има нужда от обикаляне по лекари и специалисти.И някакво лечение разбира се.А обикалянето по въпросните с тодлър и тийн е още по-забавно 🤐.Накрая заслужено напълних багажника с алкохол 😬.Утре продължение,но някой ще пуска отпуска да гледа Шефа,че няма да издържа още един подобен полуден.
Да,и на Скъпия колата още не е готова,и все на един от двамата му е адски неудобно.Днес и утре е негов ред да му е кофти.

# 1 163
Уми, дай си време. Зарежи шофирането за известно време. И след месеци пробвай опреснителен курс с друг инструктор. Капки на Бах помагат за такова напрежение, ако решиш пак да пробваш, де. И познати маршрути, кратки, със свободни места за паркиране.
Това, ако изобщо решиш пак да пробваш. Ако не - не се самообвинявай. Да изкара курс половинката ти и това е, щом може да критикува.

Ренко, да е леко и бързо решимо!

# 1 164
Той всъщност не ме критикува, а гледа разочаровано прашната МИ кола, която не е карана от месеци и все пита що не карам.А той си е шофьор от 30 год., но не може да разбере страха ми.То аз не го разбирам, той ли?!

# 1 165
Мисте, стискам и аз.
Мид Hug
Бър, наистина си е заслужавало, много е красиво.
13, губиш ми се май?
Гери, много тъпа постъпка. Съчувствам.
Уми, разбирам те прекрасно.
Палчета и прегръдки на всички, които имат нужда!
Стиснете палчетата утре и за нашия познат. Много ми е свито - как ще реагира на химията, какво ще се случва.

Мразя понеделниците, особено тези след почивка. Сутринта успях да избутам две-три неща от камарата натрупани. Телефонът започна да звъни през пет минути - зарежи онова спешно и започни това, че е още по-спешно. Поне не ми остава време да мисля за глупости.

Уф, Ренко, дано е малкия дявол.

# 1 166
Уми, аз като човек, който от 25 години се бори със страхове и фобии, те разбирам много добре.
Начинът е в малките стъпки. Не винаги работи, де, но с упоритост се получава.
Започваш с почистване и качване в колата. Само седиш в нея. 10 минути, 20 минути. Така седмица-две. След това само я палиш. Палиш, стоиш на място, и пак. Пускаш си музика, пиеш кафе, палиш една-две цигари. След седмица-две можеш да покараш до края на улицата. Спокойно, на твоята улица си, връткаш едно кръгче и паркираш пак.
Ти се напрягаш предварително. Оттам вдигаш пулса, вдига се кръвното, в напрежение си, и се отказваш. Не се чувствай длъжна да шофираш. Първо свикни с колата.

Ай, аз отивам да си боря Лидъла пак, за едни дробчета Simple Smile Ако знаеш там как се паникьосвам, и колко народ има, а как ме напрягат толкова много хора. Мисля си вътре, че по всяко време мога да зарежа продуктите и просто да си излезна, но съм избрала да пазарувам.

# 1 167
Уми, ако решиш, човекът за опресняване на знания, най-вече за попълване на пропуски и вдъхване на увереност е инструктор Бонев. Човекът преподава от 30 години, беше инструктор, когато аз взимах книжка, а сега успя да направи от дъщеря ми шофьор. Ако искаш, давам координати веднага. При това основно в Тракия карат курсистите му и ще ти бъде удобно.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 13:21 от 🧡 Clo 🧡

# 1 168
Благодаря,Кло,ако е В.Бонев - имам координати отпреди курса.
 Благодаря за съветите, но наистина не мисля, че темата заслужава задълбочено обсъждане.Просто не съм наред с главата и това е.Проблемът е в мен и трябва сама да се справя, а не мога и това е същинската ми мъка!

# 1 169
umi zoomi, толкова добре те разбирам!!!
Шофирам активно от близо 20 години и въпреки всичко- мразя да го правя.
При това ми се е налагало да се науча да го правя на различни континенти, с различни правилници, с "обърнат" волан дори... И всеки път първите месеци ми е яко терсене, притеснявам се и се опъвам ли опъвам да не сядам аз на мястото на шофьора.
В момента за пореден път съм в аналогична ситуация и си измислям какви ли не причини, за да не се стига да подкарам онова нещо на четирите гуми в гаража.
Но при мен е необходимост и често просто няма как .

Общи условия

Активация на акаунт