Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 75 048
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 170
Пак съм с болно дете ,ще се гръмна

# 1 171
  • Пловдив
Бобчи, изтегли късата клечка ти с яслата...по-натам ще свикне, ама...Hug

Уми, ама моля те...вземи се в ръце! Опитай и не се осланяй, че не се справяш! Та това си ти...най-добре се познаваш и знаеш от какво имаш нужда! Оплаквай се, ние сме тук! Звънни на приятелка и говорете...много говорете! Ако трябва и помощ потърси, не е срамно...но не отлагай.

# 1 172
Уми, с теб съм, не си сама. Колата стои срещу прозореца ми на паркинга пред блока. Чинно си плащам данък, застраховка, миналата година я постегнаха леко(стара е и има какво да се бута по нея, да не говорим, че отдолу има и ръжда ....).Последно бръмнах минала есен да заредя гориво, че да мога да я припалвам. Страх ме беше да я закарам на преглед, уж бившия се врече, че ще я закара на технически преглед, ама само с обещанието си остана. Първо си казвах - зима е, да се постопли. Стопли се, купих акумулатор, щото нали да мога да я дам на майстор да смени масло, антифриз, да центрира единия фар, че ние накриво и да я закарам на преглед. После вдигнаха цените на горивата, аз все отлагах, туй да свърша, онуй да отметна, а тя стои като паметник. Иде зима....Схващаш ли накъде отива мисълта ми. Кара ми се, а ме е страх. И баща ми лятото ме прати в осма глуха, щото седнах да карам малко неговата кола, и докато и свикна ме прати в категория "за нищо не ставаш".

# 1 173
Мисте,кога е това натам?Никога не е била болнава,един ковид и два -три вируса за две години.Сега седмица там,седмица вкъщи.Не сме спали снощи,а ни беше трета вечер заедно този месец с баща й

# 1 174
Бобчи, моите преди ясла даже хрема не са имали. След две три години ще намалеят боледуванията. За съжаление

# 1 175
  • Пловдив
Мисте,кога е това натам?Никога не е била болнава,един ковид и два -три вируса за две години.Сега седмица там,седмица вкъщи.Не сме спали снощи,а ни беше трета вечер заедно този месец с баща й
Ами...иска ми се да ти кажа, че скоро ще е...някои привикват по-бързо и се адаптират към яслените сополи, вирусмета и т.н...други не толкова Head Band Моят навремето ходи точно 2мес. На градината беше вече по-различно, ма си беше болнав...все с ангини. Тук две колежки на едната детето е пушка и си ходи редовно, на другата се спуква да боледува.
Стискам палци да отмине бързо...

# 1 176
Бобчи, моите преди ясла даже хрема не са имали. След две три години ще намалеят боледуванията. За съжаление
Аз за две години мастер спортист ще стана.Още не ми е минало вируса дето ми лепна,а аз също за 4 години един ковид и един лек вирус минах ,не съм болнава хич по принцип.

# 1 177
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пратихме пари на рождениците, платихме транспорта...
сега съм така. Wink сивото

# 1 178
  • София
Бобчи, да не те отчайвам, ама е така. Колко вируса изкарах от яслата и ДГ… Като е до обяд (прегледи или други неща), по-рядко носи подаръци, ама няма как все да е да обяд.

# 1 179
  • sf
Егати дъжда се изля. 🙄 Добре, че отложих пазаруването.

# 1 180
Бобчи, ще стане по-зле на есен. Сега вирусите са безобидни в сравнение с есенно-зимните мутанти. След одисеята на голямата щерка с рекорд 3 седмици без прекъсване, постигнат веднъж, съпроводено с недоспиване и зверско боледуване от моя страна (2 пъти имах чувството, че ще Омра), си обещах ако някога имам второ дете, крачето му да не стъпи на ясла. И хем тежко не е боледувала - само сополи, кашлици и температури, тук-там някое повръщане. До АБ не е стигала. Но ми се разказа играта. Не искам да си спомням този период. И тя ходеше с голям кеф. Даже се беше направила, че не познава баща си, за да не я вземе. Но като се сетя за тичането, за гимнастиките, как ми се свиваше сърцето, само като видех да ѝ блести под нослето, честно не знам защо си го причиняваш. Няма позитив от яслата, който да ѝ е от кой знае каква помощ в живота натам. Само ще е с няколко торби лекарства напред.

# 1 181
  • София
Бобчи, добре дошла в "играта"! 🤗 Дано скоро се приспособи. Моята ще е трети клас на есен. Миналата зима сигурно помните колко ви мрънках, че все болна беше. Иначе и тя преди да тръгне на градина не беше боледувала.

# 1 182
Тринки, как е времето към Бургас? Ние по  на юг заминаваме утре, но току що натоварихме каручката под доста интензивен дъжд. Та се чудя, един кат дрехи за дъжд дали ще бъдат достатъчни.

# 1 183
Попи,трябва да работя,в смисъл аз искам.Не мога да седя бездейна още една зима,искам да изкарвам пари дори за самочувствие.Просто не мога пак като миналата зима да се събуждам ,да пия кафе и да чакам да мине деня и да дойде другия .Почвам я с виганол и едно укрепващо имам китайско и да се надявам ,че ще е по-добре .

# 1 184
Мацки,успях🥳!
Благодаря за стиснатите палчета,ако е имало такива ❤️🙏!

Общи условия

Активация на акаунт