Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 75 026
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 185
Ее Сисуне,видя ли?Браво ,наспорт за теб!

# 1 186
Няма спорт! На работа съм! Утре сутринта пак! Ще си почивам като умра!

# 1 187
Сис, казАхме ли ти? Ти си наШта гордост! ❤️

# 1 188
Браво,Сиси!
Тоя мохабет с почиването беше запазена марка на началник от работата ми 🙄.Добре,че не му бях подчинена,че някой от двама ни щеше да започне да почива преждевременно.
Бобче,спасение няма.Трябва да се израсте.Само да не се стига до усложнения,със сопол да си остава.
Уми,имаш два варианта.Сега, докато е по-спокойно движението можеш да вземеш някой допълнителен час, докато си вдъхнеш увереност.А ако нямаш желание, по-добре махни колата,за да не ти навява такива мисли,да не плащаш напразно данъци,и да не заемаш напразно паркомясто.Познавам доста хора,на които книжката им е само за красота.А може и да е по-добре,че не шофират, защото с несигурността си може да са още един рисков шофьор,в и без това напрегнатата пътна обстановка.
Признавам си,че съм отвикнала да шофирам в Пловдив.Рядко ми се налага,и само при мисълта,да се гмурна в онова движение,се препорявам.Защото все се случва така,че съм там в пиков час.А там гледам,че по всяко време вече е лудница

# 1 189
Попи,абсолютно си права за всичко,с изключение на това,че дали е в яслата или после в ДГ,според мен няма разлика. Поне при нас си мисля,че нямаше да има. Просто трябва да се мине през това. Племеницата ми я спряха от ДГ,после първи и втори клас беше все болна. Та дали ясла,дг или училище,този период си го има винаги. Синеочка последната година започна лека полека да пропуска някое боледуване и да ходи повече на ДГ,но преди това беше ад! Знаете,и тук съм мрънкала. 3-4 дни и проточи сопола. Ся ще видим как ще е тази година.
Сисун,браво!

# 1 190
Сиси, тук никой не се е съмнявал в теб, само ти Simple Smile Браво!

# 1 191
Година - две трябват в добрия случай на дете, та да свикне с гадните градински вируси. Моите, калени от малки и изключително здрави, си ги носеха и предаваха... после спряха и сега почти не боледуват, но няма отървия, чакаш организма да свикне. И пак си зависи от детето...

Уми, изобщо не се тревожи, оплаквай се всеки път, като те свие под лъжичката... но може би наистина ще са добра идея няколко опреснителни часа, за успокоение и затвърждаване... ей, предлагам се за навигатор няколко пъти, ама вървя в комплект с баткото, да знаеш Smile

Вчера варих сладко от круши. Щото дръвчето на двора родило, та се засиняло и ми писна две седмици да тъпча круши и бам - под ножа... от пълна с крушчета голяма тенджера накрая станаха два средни буркана с винт...

# 1 192
Браво, Сисуне! Само така. Сега ти е зорно, но после ще дойде отплатата.

Мързе, мани тия двя буркана сладко. Свари крушовица!

# 1 193
М, за една щайга круши сума ти нерви... и как се вари крушовица в домашни условия...
Ииииии, сетих сееее... крушов ликьор ше направяяяя... оня ден четох рецепти... и с ракия става, и с водка... слагат се карамфил, индийско орехче, анасон, канела... ставал уникален... ся ше глобя ММ един литър гроздовица и залагам поне три бурканя ликьор...

# 1 194
Бе един, моля ти се. Два! Да има и за мен, все пак дадох идея Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 195
  • sf
Имам слабост към ликьори,  ама никога не съм правила домашни. 🤔
Чакам хлапето от Бургас, влакът е вече с 40 мин закъснение. 😵‍💫

# 1 196
Бобчи, аз те разбирам. Имай предвид, че със здраво дете ще имаш възможност да поработваш, макар и не на пълни обороти. С болно - никак. Съчувствам ти, защото съм го изживяла и е ужасно, ужасно. Затова реших да ти споделя личния ми извод от ситуацията. Едва ли ти е от помощ де. Ама, стискаш зъби и го минаваш. Голямата след 1г. боледуване в яслата, разреди до степен за три години да изкара само една варицела.

Ени, така е. Трябва да се мине през това. Но за мен има разлика дали боледува дете на 1г., на 3г. или на 5г.

# 1 197
Попи,ще споделиш много ясно,аз нали затова пиша ,за да чуя мнения.Инак бяга ,весела е ,само дето не спи спокойно.В сряда я водя на лекар.

# 1 198
Ейх, Зверито почна серията,а? Така са. Периода си е тежък, дано само със сопол си оставате.
Кло, кви катове дрехи, ве? Умряхме от жега. Потя се кат пор.. па не ръсна малко тука. За следващите дни не знам, но не мисля, че ще настъпи някакъв апокалипсис. А така искам да разхлади. Не се живее вече.
А трафикааааа...Днес ми се наложи да ходя за болничните, щерката и тя ме помоли да я закарам до маникюристката... Егати трафика. В колко задръствания поседях... не е истина. На един шопин.. или поне такъ му беше номера на Жипа.. така му сякох пътя. Ами дошли тука и се правят на големите.. ам ще замола. Имаш очертания за минаваме в една лента, он се прави на тарикат. Кво ли си вика, тая с минито, ся ще отстъпи. Ахам. Ней познал. Дали не ми диша изпаренията цялото задръстване.. около 15 минути 🤪🤪
Ох, балаядисах. Една биричка ледена.. Наспорт!

# 1 199
Браво, Сис!
Бобчи, да потвърдя докато не свикне на градинските бацили все тъй ще е.
Голямото го гледахме до 3 годишен у дома, тръгна директно на градина. Дотогава не беше боледувал. Ииии като се започна - 3 дни на градина и бум болен, ама не само сопол, а сите екстри - температура, кашлица, бронхит или пневмония. 3 седмици у дома да се излекува, да укрепне. Пуснем го на градина - 3 дни ииии айде пак. В първи клас спря да боледува. Номер две го пуснахме на ясла, често боледуваше, поне не чак толкова често, успяваше да изкара месец без да се тръшне, но когато се разболееш си беше сериозно, заразяваше брат си и баща си. Аз една болногледачка на трима болни недовършени!!! Ужас над ужасите.🤪
Имах половин аптека у дома. Едвам доживях да тръгне на училище. Сега 1-2 пъти в годината се ядва.

Общи условия

Активация на акаунт