Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през август

• 75 021
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 200
Черпя ви залез!

Дават го да вали утре! При нас никога не вали през лятото,ама ще видим утре!

# 1 201
Един хубав мъж не видях в тоя залез ...

# 1 202
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нещо съм се повредила Sad Sad не ми харесва никак Sad
вчера цял ден търся сладко. даже мед ядох, а аз мед в живота си не съм яла.
днес пък - сирене и кашкавал.
и направо ми треперят ръцете докато не ги извадя от хладилника и не започна да ям.

бобче, тури очилИте!
има един с розАвка тениска и гола глава Simple Smile слънчев панел за сексуално мощни мъже било това.

# 1 203
  • Варна
Един хубав мъж не видях в тоя залез ...

Виж я бе, виж а,с болно дете и пак глупостите й в главата 😂😂😂

Сисе, красота ❤️

# 1 204
# 1 205
  • София
Наспорт! И аз съм на едно шотландско тази вечер, че доста се понамокрих по-рано и да се позатопля след дъжда. Wink

# 1 206
Пак ме хвана безсъницата. Утре ще е дълъг ден.
Долното котенце, спи трети сън.

# 1 207
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Пак ме хвана безсъницата. Утре ще е дълъг ден.
Долното котенце, спи трети сън.
Още ли не си го събудила?

# 1 208
Залез, палми, колело и гладък асфалт, за какво ти е мъж само да ти се пречка. Идеалният момент е. Преди залез е твърде топло за велосипед в момента, пък след това става опасно, че излизат разни състезатели. ММ има мерак само да се ходи по едни черни пътища до реката, пък аз все го мисля че ако се спука гума в камънака ще трябва да се бута няколко километра обратно. Въображението много разваля кефа Rolling Eyes
Вече не помня кога валя последно, април ли, май ли, хората по-често виждат НЛО отколкото дъжд Worried

# 1 209
  • София
Добро утро!

Ох, хора, краката ми се подкосяват само като си помисля за тези безкрайни детски боледувания. Миналата зима ми идеше да вия срещу луната от безсилие. И като ме бяха наобиколи едни майки със здрави та здрави деца , които дори в градината не са боледували, а моята ученичка все болна... Бях започнала да си мисля, че в мен е вината. Да ни е жив и здрав нефрологът, който следи състоянието на Пантичката! Дръпна ми най-благата  и успокоителна лекция, обясни ми каквото трябваше и както трябваше в най-подходящия момент - точно когато бях на ръба да откача. А това със сополите и екстрите покрай тях дори не влиза в предмета на посещенията ни при него.

А сега ако някой има как да ми обясни по същия благ начин, че не съм йай-мързрливата твар, щом не ми се тръгва към офиса ...

Сис, браво на теб! Не съм се съмнявала , че ще се справиш!

Кло, приятна и пълноценна почивка!

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 17:11 от Pandachina

# 1 210
Стиснати палци за близките на Мистик и Бърди Flowers Four Leaf Clover За Мид не съм ги пускала Heart
Ренко, дано е малкия дявол!
Панди, и аз се подмотквам. Не ми се мърда от стола. Уморено и недоспало ми е. Хем късно заспах, хем в 4 ме събуди бурята.

# 1 211
Много е неприятно това с боледуването при тръгване на ясла/ градина/ училище.
Здрави нерви, търпение и отново търпение.
Зная, звучи банално, всеки ти го казва, но така стоят нещата. Вари го, печи го- имунитет се изгражда и отнема време.
Най- важното е да се попадне на читав педиатър, всъщност.

Не стига, че трябваше да стана в 5, а и спах супер зле. Сега цял ден ще съм парцал.

# 1 212
  • Пловдив
Добро!
Чакаме ние...минахме мн.бързо при професора, чак се учудих, обаче ни прати в съседната Св.Екатерина за второ мнение и ще падне чакане...та, дано е за добро! 🤞

# 1 213
  • София
Ха, добро ви утро. Coffee
И с майсторите същата работа като с докторите, рядко се намират свестни. Оправиха ми вчера газовото на колата, сега пък светна чека за друго. Ама те това не можели да го оправят.... Ама техните пари си ги взеха.
Иначе половинът и той обикаля сега по доктори с баща си. Оказва се обаче, че му липсва рецептурната книжка. Някъде я е забутал предните дни. Та сега и с нея ще се занимават да вадят нова.
Дъжд тук има толкова много, че мога да изпращам накъдето искате.  Simple Smile
Като гледам към обяд пак ще ни започне.

# 1 214
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
щерката се разсърди.
пошегувах се, че съм изпратила картуш с името на гаджето, но ако съм объркала името, да не му казва, а да го остави да мисли, че пише Тутанкамон.
на кого се е метнала такава тънкообидна!
сега, в цялата си мъка, ще трябва да чакам да стане 5 и половина за да се лекувам Trollface

Общи условия

Активация на акаунт