Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 125 - август 2022)

• 103 381
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 945
  • у нас
Игра на КК в Италия. Тук такъв комплект в мешка имало ли е?

# 946
  • Велико Търново

# 947
Здравейте! Ако се сещате за моята кърпа от играта на Fa с висящите конци, получихме нова днес. Беше спечелена от мъжа ми и понеже той отказа да се жалва и каза, че едва ли има смисъл, оплакването написах аз и го изпратих от моя си мейл. Съвсем бях забравила за него до вчера, когато му се обадиха да му кажат, че утре ще получи нова кърпа. Днес донесоха кърпата и всички сме доволни - аз, защото за пореден път ги уча и им показвам, че винаги трябва да си търсиш правата и децата, защото вече всеки си има кърпа 😊

Кока Кола с мейл ли информират, ако печелиш?

# 948
Бях излязла навън и съответно не съм чула телефона в чантата и имам три пропуснати обаждания - като ги набера, дава свободно и веднага след това изключва! На някой да са му познати - 0875312005, 0875312959 и 0875349997

# 949
Първия телефон е нещо за презентация в някакъв хотел с томболи и награди, но беше много смешно като вдигнах, защото говори механичен глас. Joy Смисъл записано съобщение е някакво с женски глас.. И после изведнъж се включва оператор с мъжки глас и така се изплаших и треснах телефона. Joy
Като презентацията беше в Хасково. Аз не съм от там, нямам и намерение да ходя само за това. Поне да ме бяха питали от кой град съм преди да ми пускат автоматични съобщения!!

# 950
  • Nesebar
Игра на КК в Италия. Тук такъв комплект в мешка имало ли е?

Има ,мъжа ми скоро беше взел но няма игра

# 951
Тези от Швепс са много свидливи. Пореден непечеливш код. Колко регистрирахте, преди да спечелите награда?

# 952
  • София, Дружба 2
Днес съм с бутилка за вода от Милка. Преди няколко дни спечелих одеялото за пикник от Морени. Никога до сега не бях печелила от техни игри и съм на върха на щастието. Явно връчването тук много помага. Simple Smile Късмет на всички! Heart
Silveti, в швепс спечелих със шестата капачка в самото начало на играта. Наградата обаче още я няма. Да помрънкам, пък дано да дойде вече.

# 953
Вчера пристигна и моя бармански сет. Много по-голям и фамозно опакован е на живо от картинките - браво . Иначе нищо,от никъде за толкова филтриращи бутилки на Милка и вече около 10 бележки сигурно не се пада и не се пада. Мен милка не ме обича ,но онова "мрън" дето дразни всички дано да помогне.

# 954
  • Б
Аз днес получих хавлията на Хел. Много са бързи. Спиди ги носят. Оставям с впечатление че другите куриери бавят наградите. Стоят при тях и после я ги донесат я не. Ако са Еконт или Спиди нещата се случват най _ много до 2 седмици, но ако е друг се чака доста.

# 955
Добро утро Simple Smile Не знам дали са скръндзи от Швепс, май си е до късмет, защото снощи с коктейла ми се падна втори бармански комплект Simple Smile И аз си бях посочила другия, ама не Simple Smile Ако някой иска да размени чаша за шейкър да свирка, че сега сме с една от предишна игра и не съм хепи Wink

Може ли някой да ми подскаже за Хайнц - спечелила съм чинии, намерих си бележките, но никой не ми е звънял - аз ли трябва нещо да направя? Същата работа и за Лоренц - тишина.

Миналата седмица беше на промоция самърсбито, а не взех, днес съм се запътила на там, харесвам напитката и наградите не са лоши.
Ноооо е крайно време да пуснат от някъде за награди кафемашини, перални и друг вид големи награди, дето стават за ползване Simple Smile

# 956
Току що ми се обадиха от Карлсберг за тениска от първо теглене. Все пак телефонът е бил моя, въпреки че не получих съобщение. Номерът стоял в системата и ми се обадиха за данни. Доволна съм. Можеха да кажат, че съм изпуснала срока, макар че след направена справка преди седмица ми казаха, че нямам награда. Може да се отбележи, че са коректни, поне за мен.

# 957
  • Велико Търново
С раница съм от Морени. Изглеждат чудесни. Дано не стане като с куфарите на Стела.

# 958
Спечелих бармански сет от Швепс, след много опити. На мен капачките ми ги дават, тъй като пия предимно кола; всъщност не очаквах да спечеля каквото и да е от тази игра. Предпочитах кутията с алкохола, защото поне знам на кого ще го подаря, но пак е нещо Simple Smile

# 959
https://www.pg-promo.bg/
Нова игра на Fairy с хубави и полезни награди.

Общи условия

Активация на акаунт